Porovnajte si koľko zaplatíte za PZP s našou cenou.

Posledná šanca na to, aby ste ušetrili na poistke až desiatky eur. Je to zadarmo a trvá to len jednu minútu.

Posledná šanca na to, aby ste ušetrili na poistke až desiatky eur.  Je to zadarmo a trvá to len jednu minútu.

Na stránke poistenie.sme.sk  si porovnajte koľko zaplatíte za Povinné zmluvné poistenie (PZP)  s našou cenou a ušetrite. Poisťovňa Genertel, ktorá zabezpečuje službu poistenie.sme.sk,  zodpovedným motoristom s vybranými autami ponúka zľavu až do 70%. Samotné poistenie je už potom len otázkou troch minút. Nemusíte čakať na koniec platnosti svojej aktuálnej poistky. Poistite sa dopredu a ušetrite už teraz.

Pozor, táto akciová ponuka platí len do zajtrajšej polnoci 4.4.2012! Nepremeškajte poslednú príležitosť ušetriť, kúpte si PZP na poistenie.sme.sk, poisťovne Genertel, člen Generali group.

Vypočítajte si svoju novú cenu PZP teraz na poistenie.sme.sk alebo na čísle 0850 555 555.

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk, člen medzinárodnej skupiny Generali Group

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.