Porovnajte si koľko zaplatíte za PZP s našou cenou.

Posledná šanca na to, aby ste ušetrili na poistke až desiatky eur. Je to zadarmo a trvá to len jednu minútu.

Posledná šanca na to, aby ste ušetrili na poistke až desiatky eur.  Je to zadarmo a trvá to len jednu minútu.

Na stránke poistenie.sme.sk  si porovnajte koľko zaplatíte za Povinné zmluvné poistenie (PZP)  s našou cenou a ušetrite. Poisťovňa Genertel, ktorá zabezpečuje službu poistenie.sme.sk,  zodpovedným motoristom s vybranými autami ponúka zľavu až do 70%. Samotné poistenie je už potom len otázkou troch minút. Nemusíte čakať na koniec platnosti svojej aktuálnej poistky. Poistite sa dopredu a ušetrite už teraz.

Pozor, táto akciová ponuka platí len do zajtrajšej polnoci 4.4.2012! Nepremeškajte poslednú príležitosť ušetriť, kúpte si PZP na poistenie.sme.sk, poisťovne Genertel, člen Generali group.

Vypočítajte si svoju novú cenu PZP teraz na poistenie.sme.sk alebo na čísle 0850 555 555.

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk, člen medzinárodnej skupiny Generali Group

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.