Piatok, 19. august, 2022 | Meniny má Lýdia

Porovnajte si koľko zaplatíte za PZP s našou cenou.

Posledná šanca na to, aby ste ušetrili na poistke až desiatky eur. Je to zadarmo a trvá to len jednu minútu.

Posledná šanca na to, aby ste ušetrili na poistke až desiatky eur.  Je to zadarmo a trvá to len jednu minútu.

Na stránke poistenie.sme.sk  si porovnajte koľko zaplatíte za Povinné zmluvné poistenie (PZP)  s našou cenou a ušetrite. Poisťovňa Genertel, ktorá zabezpečuje službu poistenie.sme.sk,  zodpovedným motoristom s vybranými autami ponúka zľavu až do 70%. Samotné poistenie je už potom len otázkou troch minút. Nemusíte čakať na koniec platnosti svojej aktuálnej poistky. Poistite sa dopredu a ušetrite už teraz.

Pozor, táto akciová ponuka platí len do zajtrajšej polnoci 4.4.2012! Nepremeškajte poslednú príležitosť ušetriť, kúpte si PZP na poistenie.sme.sk, poisťovne Genertel, člen Generali group.

Vypočítajte si svoju novú cenu PZP teraz na poistenie.sme.sk alebo na čísle 0850 555 555.

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk, člen medzinárodnej skupiny Generali Group

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Pripravené sú hodnotné ceny, tombola aj bohatý sprievodný program.

INZERCIA 2 h

50 percent áut, ktoré boli registrované pred embargom, je stále funkčných.

INZERCIA 14 h

Hyundai chce spojiť ľudí v záujme trvalej udržateľnosti.

INZERCIA 14 h
SkryťZatvoriť reklamu