Porovnajte si koľko zaplatíte za PZP s našou cenou.

Posledná šanca na to, aby ste ušetrili na poistke až desiatky eur. Je to zadarmo a trvá to len jednu minútu.

Posledná šanca na to, aby ste ušetrili na poistke až desiatky eur.  Je to zadarmo a trvá to len jednu minútu.

Na stránke poistenie.sme.sk  si porovnajte koľko zaplatíte za Povinné zmluvné poistenie (PZP)  s našou cenou a ušetrite. Poisťovňa Genertel, ktorá zabezpečuje službu poistenie.sme.sk,  zodpovedným motoristom s vybranými autami ponúka zľavu až do 70%. Samotné poistenie je už potom len otázkou troch minút. Nemusíte čakať na koniec platnosti svojej aktuálnej poistky. Poistite sa dopredu a ušetrite už teraz.

Pozor, táto akciová ponuka platí len do zajtrajšej polnoci 4.4.2012! Nepremeškajte poslednú príležitosť ušetriť, kúpte si PZP na poistenie.sme.sk, poisťovne Genertel, člen Generali group.

Vypočítajte si svoju novú cenu PZP teraz na poistenie.sme.sk alebo na čísle 0850 555 555.

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk, člen medzinárodnej skupiny Generali Group

Prihláste sa a vložte PR článok

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.

Plug-in, hybrid alebo elektromobil? Poradíme, ako správne vybrať

Zvažujete prechod od spaľovacieho motora k elektrickému? Toto by ste mali predtým vedieť.

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.