Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Porovnajte si koľko zaplatíte za PZP s našou cenou.

Posledná šanca na to, aby ste ušetrili na poistke až desiatky eur. Je to zadarmo a trvá to len jednu minútu.

Posledná šanca na to, aby ste ušetrili na poistke až desiatky eur.  Je to zadarmo a trvá to len jednu minútu.

Na stránke poistenie.sme.sk  si porovnajte koľko zaplatíte za Povinné zmluvné poistenie (PZP)  s našou cenou a ušetrite. Poisťovňa Genertel, ktorá zabezpečuje službu poistenie.sme.sk,  zodpovedným motoristom s vybranými autami ponúka zľavu až do 70%. Samotné poistenie je už potom len otázkou troch minút. Nemusíte čakať na koniec platnosti svojej aktuálnej poistky. Poistite sa dopredu a ušetrite už teraz.

Pozor, táto akciová ponuka platí len do zajtrajšej polnoci 4.4.2012! Nepremeškajte poslednú príležitosť ušetriť, kúpte si PZP na poistenie.sme.sk, poisťovne Genertel, člen Generali group.

Vypočítajte si svoju novú cenu PZP teraz na poistenie.sme.sk alebo na čísle 0850 555 555.

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk, člen medzinárodnej skupiny Generali Group

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.