Sídlo firmy a flexibilné kancelárske riešenie na dobrej adrese

Potrebujete sídlo firmy v centre Bratislavy a kancelárske priestory s administratívnym zázemím? Nechcete sa zaťažovať administratívou, pretože sa v kancelárií zdržiavate len občas a zasadačku využíva

Potrebujete sídlo firmy v centre Bratislavy a kancelárske priestory s administratívnym zázemím? Nechcete sa zaťažovať  administratívou, pretože sa v kancelárií zdržiavate len občas a zasadačku využívate možno raz do mesiaca?

Krátkodobý prenájom

Ideálnym riešením je krátkodobý prenájom kancelárskych priestorov, virtuálna kancelária a zasadacie miestnosti, ktoré platíte podľa svojej potreby.

Jednoducho profesionálne zázemie, ktoré nepresahuje vaše finančné možnosti. Obchodných partnerov  pozvete na rokovanie do krásnej budovy v centre mesta s vlastným parkoviskom, privíta ich asistentka a príjemné obchodné stretnutie sa môže začať. Platíte však len to, čo nevyhnutne potrebujete a len vtedy, keď to naozaj  využívate. Starosti s papierovaním, údržbou a vybavovaním nechajte na nás.

Komu sú naše služby určené?

Práve rozbiehate vlastný biznis, nie ste a ani nechcete byť veľká firma, ale potrebujete naozaj dobrú adresu. Navyše kontaktnú adresu potrebuje každá podnikateľská entita, ktorá podniká na našom území., Pokiaľ však vaše podnikanie nevyžaduje vlastnú kanceláriu, nie je dôvod  platiť vysoké  nájomné!

Registračné sídlo

Pokiaľ potrebujete len adresu pre účely zriadenia sídla vašej spoločnosti, využijete aj našu službu registračné sídlo. Získate viditeľné označenie sídla obchodným menom spoločnosti a identifikačným číslom. Navyše sa postaráme o príjem a úschovu vašich doručených písomností, prípadne ich spracujeme podľa vašich inštrukcií.

Prenájom zasadacej miestnosti

Niekedy je pre vaše obchodné stretnutia, prijímacie pohovory, prezentáciu či semináre nevyhnutné elegantné a diskrétne prostredie. Vtedy uvítate možnosť prenájmu zasadacej miestnosti s technickým zázemím a občerstvením.

Ak kanceláriu potrebujete len občas, prenajmite si ju krátkodobo. Určite si, ako často ju chcete využívať. Pri minimálnych nákladoch si môžete prenajať len samotné pracovné miesto v zdieľanej kancelárii a využívať asistentské služby a anglicky hovoriace recepčné.

Sme tu, aby sme sa prispôsobili vašim potrebám. Navyše teraz kompletné služby za mimoriadnu cenu! Sídlo, asistentka, zasadačky a kancelárie už od 40 eur/mes. (bez DPH).

CompanyHouse, s.r.o.

Palisády 33, SK-811 06 Bratislava
tel.: +421-2-3241 0070

fax: +421-2-3241 0040

www.companyhouse.eu

Prihláste sa a vložte PR článok

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Unverzita vyTVORená nápadmi študentov!

Študenti Stavebnej fakulty STU v Bratislave sa rozhodli vylepšiť svoju školu.

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.