Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Teraz.sk priniesol novú spravodajskú aplikáciu pre Androidy

Návštevnosť spravodajského portálu Teraz.sk naďalej rastie, v máji portál navštívilo takmer štvrť milióna unikátnych návštevníkov, ktorí si pozreli viac ako 1,5 milióna stránok.

Návštevnosť spravodajského portálu Teraz.sk naďalej rastie, v máji portál navštívilo takmer štvrť milióna unikátnych návštevníkov, ktorí si pozreli viac ako 1,5 milióna stránok.

Spravodajský portál Teraz.sk sprístupnil novú androidovú aplikáciu mobilné telefóny a tablety. Aplikácia s najaktuálnejšími správami a fotogalériami je bezplatne dostupná v Google Play na adrese http://play.google.com/store/apps/details?id=com.abaffydesign.teraz . alebo na http://www.teraz.sk/mobilna-aplikacia

„Chceli sme pripraviť jednoduchú a prehľadnú spravodajskú aplikáciu, aby si naše správy mali ľudia kedykoľvek pri sebe. Podľa reakcií užívateľov usudzujeme, že sa nám to aj podarilo,“ povedal generálny riaditeľ TASR Jaroslav Rezník a dodal, že počas prvých dní si aplikáciu stiahlo viac ako 1000 užívateľov.

Správy z portálu www.Teraz.sk sú v aplikácií triedené podľa najnovších, najčítanejších, najdôležitejších a podľa sekcií. Čítať sa dajú ako v knihe, jedným potiahnutím prsta. V aplikácií Teraz.sk sa dá tiež nastaviť veľkosť písma a všetky správy sa dajú jedným kliknutím zdieľať na sociálnych sieťach, alebo posielať e-mailom.

Aplikácia je zatiaľ dostupná len pre telefóny a tablety s operačným systémom Android, o niekoľko dní by sa mala v Apple Store objaviť aj bezplatná aplikácia pre iPhone a iPad.

Spravodajský portál Teraz.sk počas troch mesiacov prevádzky zaznamenal viac ako 850 000 návštev, z nich bolo 450 000 unikátnych návštevníkov, ktorí si pozerali viac ako 3,5 milióna stránok. Najviac ľudí prišlo na portál Teraz.sk v máji  - takmer štvrť milióna unikátnych návštevníkov si prezrelo viac ako 1,5 milióna stránok.

Spravodajský portál Teraz.sk prevádzkuje Tlačová agentúra Slovenskej republiky (TASR). Portál ponúka bezplatne výber najdôležitejších a najzaujímavejších správ zo spravodajského servisu TASR, vrátane videí a fotogalérií. Teraz.sk je zároveň rozšírením služieb verejnosti, ktoré TASR poskytuje.

aplikacie-r989.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line