Teraz.sk priniesol novú spravodajskú aplikáciu pre Androidy

Návštevnosť spravodajského portálu Teraz.sk naďalej rastie, v máji portál navštívilo takmer štvrť milióna unikátnych návštevníkov, ktorí si pozreli viac ako 1,5 milióna stránok.

Návštevnosť spravodajského portálu Teraz.sk naďalej rastie, v máji portál navštívilo takmer štvrť milióna unikátnych návštevníkov, ktorí si pozreli viac ako 1,5 milióna stránok.

Spravodajský portál Teraz.sk sprístupnil novú androidovú aplikáciu mobilné telefóny a tablety. Aplikácia s najaktuálnejšími správami a fotogalériami je bezplatne dostupná v Google Play na adrese http://play.google.com/store/apps/details?id=com.abaffydesign.teraz . alebo na http://www.teraz.sk/mobilna-aplikacia

„Chceli sme pripraviť jednoduchú a prehľadnú spravodajskú aplikáciu, aby si naše správy mali ľudia kedykoľvek pri sebe. Podľa reakcií užívateľov usudzujeme, že sa nám to aj podarilo,“ povedal generálny riaditeľ TASR Jaroslav Rezník a dodal, že počas prvých dní si aplikáciu stiahlo viac ako 1000 užívateľov.

Správy z portálu www.Teraz.sk sú v aplikácií triedené podľa najnovších, najčítanejších, najdôležitejších a podľa sekcií. Čítať sa dajú ako v knihe, jedným potiahnutím prsta. V aplikácií Teraz.sk sa dá tiež nastaviť veľkosť písma a všetky správy sa dajú jedným kliknutím zdieľať na sociálnych sieťach, alebo posielať e-mailom.

Aplikácia je zatiaľ dostupná len pre telefóny a tablety s operačným systémom Android, o niekoľko dní by sa mala v Apple Store objaviť aj bezplatná aplikácia pre iPhone a iPad.

Spravodajský portál Teraz.sk počas troch mesiacov prevádzky zaznamenal viac ako 850 000 návštev, z nich bolo 450 000 unikátnych návštevníkov, ktorí si pozerali viac ako 3,5 milióna stránok. Najviac ľudí prišlo na portál Teraz.sk v máji  - takmer štvrť milióna unikátnych návštevníkov si prezrelo viac ako 1,5 milióna stránok.

Spravodajský portál Teraz.sk prevádzkuje Tlačová agentúra Slovenskej republiky (TASR). Portál ponúka bezplatne výber najdôležitejších a najzaujímavejších správ zo spravodajského servisu TASR, vrátane videí a fotogalérií. Teraz.sk je zároveň rozšírením služieb verejnosti, ktoré TASR poskytuje.

aplikacie-r989.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.