Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Pozor na hororový zážitok za stovky až tisíce eur navyše

Stačí málo a víkend bez poistky sa môže razom zmeniť v hororový zážitok za stovky až tisíce eur navyše. Pokazené auto, riziko zranenia alebo dokonca pobyt v nemocnici nemožno nikdy úplne vylúčiť.

BRATISLAVA. Hoci sa dovolenková sezóna začne až o pár týždňov, vrece s menej nákladnými predĺženými víkendmi u nás alebo v susedných krajinách sa tento rok roztrhlo už začiatkom júna. Stačí však málo a krásny víkend bez poistky sa môže razom zmeniť v hororový zážitok za stovky až tisíce eur navyše. Pokazené auto, riziko zranenia alebo dokonca pobyt v nemocnici nemožno nikdy úplne vylúčiť. Prečo by však mali výletníci platiť za cestovné poistenie a auto asistenčné služby, keď ich môžu mať zadarmo?

„Slováci si chcú oddýchnuť od každodenných starostí nielen raz či dvakrát do roka, ale častejšie. Víkendy v rekreačných oblastiach neďaleko za hranicami Slovenska sú tak pre nich omnoho atraktívnejšie ako v minulosti. Aby mohli naozaj zahodiť starosti za hlavu a nechať ich na hraniciach, pripravili sme pre nich bonus k povinnému zmluvnému poisteniu vo forme cestovného poistenia do susedných krajín zadarmo,“ povedal Samuel Martiš z online poisťovne Genertel, ktorá zabezpečuje portál poistenie.sme.sk.

Táto jedinečná ponuka platí už len do polnoci piatka 15. júna 2012 a nájdete ju iba na poistenie.sme.sk.

Komplexné PZP s cestovným poistenímauto asistenčnými službami službami v cene môžu mať motoristi za najlepšiu cenu na trhu už od 59 eur ročne. „Vďaka nám môžete ušetriť na PZP napríklad pri Škode Octavia aj viac ako 50 eur ročne, spolu s cestovným poistením aj viac ako 70 eur,“ povedal Martiš.

Neváhajte a vypočítajte si cenu najvýhodnejšieho PZP už teraz na genertel.sk alebo telefonicky na 0850 555 555.

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk, člen medzinárodnej skupiny Generali Group.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line