Pozor na hororový zážitok za stovky až tisíce eur navyše

Stačí málo a víkend bez poistky sa môže razom zmeniť v hororový zážitok za stovky až tisíce eur navyše. Pokazené auto, riziko zranenia alebo dokonca pobyt v nemocnici nemožno nikdy úplne vylúčiť.

BRATISLAVA. Hoci sa dovolenková sezóna začne až o pár týždňov, vrece s menej nákladnými predĺženými víkendmi u nás alebo v susedných krajinách sa tento rok roztrhlo už začiatkom júna. Stačí však málo a krásny víkend bez poistky sa môže razom zmeniť v hororový zážitok za stovky až tisíce eur navyše. Pokazené auto, riziko zranenia alebo dokonca pobyt v nemocnici nemožno nikdy úplne vylúčiť. Prečo by však mali výletníci platiť za cestovné poistenie a auto asistenčné služby, keď ich môžu mať zadarmo?

„Slováci si chcú oddýchnuť od každodenných starostí nielen raz či dvakrát do roka, ale častejšie. Víkendy v rekreačných oblastiach neďaleko za hranicami Slovenska sú tak pre nich omnoho atraktívnejšie ako v minulosti. Aby mohli naozaj zahodiť starosti za hlavu a nechať ich na hraniciach, pripravili sme pre nich bonus k povinnému zmluvnému poisteniu vo forme cestovného poistenia do susedných krajín zadarmo,“ povedal Samuel Martiš z online poisťovne Genertel, ktorá zabezpečuje portál poistenie.sme.sk.

Táto jedinečná ponuka platí už len do polnoci piatka 15. júna 2012 a nájdete ju iba na poistenie.sme.sk.

Komplexné PZP s cestovným poistenímauto asistenčnými službami službami v cene môžu mať motoristi za najlepšiu cenu na trhu už od 59 eur ročne. „Vďaka nám môžete ušetriť na PZP napríklad pri Škode Octavia aj viac ako 50 eur ročne, spolu s cestovným poistením aj viac ako 70 eur,“ povedal Martiš.

Neváhajte a vypočítajte si cenu najvýhodnejšieho PZP už teraz na genertel.sk alebo telefonicky na 0850 555 555.

Službu poistenie.sme.sk zabezpečuje Poisťovňa Genertel.sk, člen medzinárodnej skupiny Generali Group.

Prihláste sa a vložte PR článok

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.

Plug-in, hybrid alebo elektromobil? Poradíme, ako správne vybrať

Zvažujete prechod od spaľovacieho motora k elektrickému? Toto by ste mali predtým vedieť.

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.