Letné intenzívne kurzy v Žiline tento rok rozšírené

Jazyková škola VIVEUS rozšírila ponuku letných intenzívnych kurzov angličtiny, nemčiny, francúzštiny, taliančiny, španielčiny i ruštiny. Okrem kurzov, ktoré sú zamerané na konverzáciu alebo ujasnenie a precvičenie gramatiky spolu s rozšírením slovnej zásoby, pribúdajú tento rok i kurzy zamerané na prípravu a vykonanie Cambridge skúšok FCE. Pribudli tiež kurzy určené pre budúcich maturantov.

Kurzy prebiehajú počas celého leta a sú obľúbené pre svoju vysokú intenzitu a efektivitu. Študenti, ktorí nemajú možnosť venovať sa počas roka cudziemu jazyku, si počas leta precvičia svoje schopnosti konverzovať v angličtine alebo v inom cudzom jazyku. Konverzácie sú zamerané predovšetkým na témy z bežného života.

Gramaticky zamerané kurzy sú vhodné pre ľudí cítiacich určité nejasnosti v gramatike. Lektor jasne a interaktívne vysvetlí študentom gramatické javy potrebné pre ich jazykovú úroveň. Takto získanú gramatickú "kocku" si študenti hneď prakticky vyskúšajú na interaktívnej tabuli. Invektívna výučba zefektívňuje i zapamätanie novej slovnej zásoby.

Novinkou tohto leta je prípravný kurz pred vykonaním Cambridge skúšky FCE. Skúška sa uskutoční 27.7.2012 alebo 23.8.2012. Kurz nadväzuje na dlhoročné skúsenosti Jazykovej školy VIVEUS s prípravou kandidátov na Cambridge skúšky počas školského roka. Lektor upozorní študentov na všetky nuansy skúšky, popracuje na slabých zručnostiach študentov a tým optimalizuje schopnosti študenta získať čo najlepší výsledok zo skúšky.

Popracovať na svojej angličtine môžu toto leto aj budúci maturanti. Dva týždenne počas leta po štyri hodinky venujú svojej angličtine a tiež samozrejme aj tomu, aby mali menej stresov pred maturitnou skúškou. Dobrá angličtina je dnes pre každého mladého človeka podmienkou slušného života. Letný prípravný kurz na maturitu nie je teda len o maturite, ale aj o tom, aby si študenti zlepšili svoje vyhliadky do budúcnosti s lepšou angličtinou.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu