Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Aplikácia Teraz.sk pre iPhone je najsťahovanejšia na Slovensku

Nová mobilná aplikácia spravodajského portálu Tlačovej agentúry Slovenskej republiky (TASR) Teraz.sk pre iPhone je najsťahovanejšou aplikáciou posledných dní na Apple App Store. Prvé miesto na Slovensku získala už druhý deň po jej uvedení. Aplikácia je dostupná zadarmo.

Aplikácia pre iPhone je už druhou aplikáciou portálu Teraz.sk pre mobilné zariadenia, pred niekoľkými týždňami spustila TASR aj aplikáciu pre systém Android.

Správy z portálu Teraz.sk sú v aplikácií triedené podľa aktuálnosti, čítanosti, dôležitosti a podľa sekcií. Čítať sa dajú ako v knihe, jedným potiahnutím prsta. V aplikácií Teraz.sk sa dá tiež nastaviť veľkosť písma a všetky správy sa dajú jedným kliknutím zdieľať na sociálnych sieťach, alebo posielať e-mailom. Okrem najaktuálnejšieho spravodajstva priamo zo zdroja poskytuje aplikácia aj fotogalérie a správy zo školského servisu.

„Fakt, že naša aplikácia sa stala najsťahovanejšou hneď po uvedení znamená, že o kredibilné verejnoprávne spravodajstvo TASR je na Slovensku záujem aj v prostredí nových médií. Nazdávam sa, že tadiaľ vedú cesty ďalšieho rozvoja smerom k verejnosti,“ povedal generálny riaditeľ TASR Jaroslav Rezník.  „TASR je moderná tlačová agentúra, ktorá poskytuje najkvalitnejšie a najkomplexnejšie agentúrne spravodajstvo na Slovensku a aj prostredníctvom portálu a aplikácií sa chce priblížiť ešte viac k svojim čitateľom,“ zdôraznil J. Rezník.

Spravodajský portál Teraz.sk počas troch mesiacov prevádzky zaznamenal viac ako milión návštev, z nich bola viac ako polovica unikátnych návštevníkov, ktorí si pozerali takmer 5 miliónov stránok. Najviac ľudí prišlo na portál Teraz.sk v máji  - takmer štvrť milióna unikátnych návštevníkov si prezrelo viac ako 1,5 milióna stránok.

Spravodajský portál Teraz.sk prevádzkuje Tlačová agentúra Slovenskej republiky. Portál ponúka bezplatne výber najdôležitejších a najzaujímavejších správ zo spravodajského servisu TASR, vrátane videí a fotogalérií. Teraz.sk je zároveň rozšírením služieb verejnosti, ktoré TASR poskytuje.

Adresy na priame stiahnutie aplikácií:

APPLE APP STORE: http://itunes.apple.com/sk/app/teraz/id530086930?mt=8 GOOGLE PLAY: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abaffydesign.teraz

aplikacie-r909.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.