Najčastejšie si sporíme na rekonštrukciu príbytku

Ľudia myslia na svoju budúcnosť. Najčastejším účelom úveru a stavebného sporenia je modernizácia a údržba bytu či domu. Nasporené peniaze vo veľkom investujeme aj do kúpy nehnuteľnosti, stavebných úprav, ale aj do zakúpenia pozemku.

Najstarší sporiteľ má 96 rokov

Sporia všetky vekové kategórie. Dôkazom toho je aj fakt, že najstarší klient ČSOB stavebnej sporiteľne 96 rokov. Priemerný vek klienta je 36 rokov.

Leto bez poplatku za uzatvorenie zmluvy

Sporiť skutočne výhodne sa oplatí už toto leto. ČSOB stavebná sporiteľna ponúka celý júl a august uzatvorenie zmluvy o stavebnom sporení bez poplatku. 100% zľava platí od 1.7. 2012 do 31.8. 2012. Samozrejmosťou je štátna prémia vo výške 10 % z ročného vkladu, maximálne 66,39 €, a zhodnotenie vkladov s 2 % ročným úročením.

Možnosť bezplatného výberu už po 2. roku sporenia

Sporiteľ si môže celú nasporenú sumu alebo aj jej časť bezplatne vybrať už medzi 2. a 6. rokom. Tento benefit ponúkame ako jediná stavebná sporiteľňa na slovenskom trhu.
Po 6. roku sporenia môže nasporené finančné prostriedky zhodnotené o úrok a štátne prémie bezplatne vybrať a použiť na akýkoľvek účel.
Sporiteľ si môže kedykoľvek skontrolovať zadarmo stav svojho účtu prostredníctvom elektronického bankovníctva.

Prihláste sa a vložte PR článok

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.

Nová michalovská nemocnica otvorí brány: toto musíte vidieť!

Nová nemocnica je na svete a len dni ostávajú do jej otvorenia.

Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba

Všestranná funkčnosť, nadčasovosť a dizajn - atribúty projektu, aký nemá v Bratislave obdobu. Vzniká komplexný priestor na žitie.

Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik

Vaše auto stojí pred domom a vy striehnete, pretože ste videli na ulici podivné indivíduá.