Exkluzívne fotky na plátno od OnlinePoster.sk

Dovolenkové fotky patria k tým najzaujímavejším, preto si určite zaslúžia viac pozornosti ako len uložiť na disk počítača.

Dovolenkové fotky často patria k tým najzaujímavejším záberom aké sa podarí nafotiť počas celého roka. Momentky s rodinou na pláži, nezabudnuteľný západ slnka nad pyramídami, zábery zo Slovenského raja alebo nádherná scenéria Spišského hradu si určite zaslúžia viac pozornosti ako len uložiť na pamäťovú kartu. Čo s nimi? Nechajte si ich vytlačiť na plátno...

prva-r789_res.jpg

Tlač fotiek na plátno predstavuje moderný spôsob ako získať originálny obraz s motívom presne podľa vášho priania. Výsledné dielo napnuté na borovicovom ráme je prakticky na nerozoznanie od ručne maľovaného obrazu pri neporovnateľne nižšej cene. Ďalšou výhodou je rýchla realizácia obrazu ktorý môžete mať doma už do niekoľkých dní od objednávky.

Ako a kde si objednať tlač fotky na plátno? Stačí navštíviť internetový portál OnlinePoster.sk kde sa dá kompletná objednávka vybaviť jednoducho cez internet aj bez registrácie. Ak nemáte vlastné fotografie vhodné k tlači na plátno, môžete si tiež vybrať motív z galérie profesionálnych fotografií a obrazov. Nájdete medzi nimi decentné, reprezentatívne, klasické aj moderné motívy.

Najzaujímavejšie to však môže predsa len byť s vlastnými dovolenkovými, rodinnými či umeleckými fotkami. Postup objednávky obrazu na OnlinePoster.sk je veľmi jednoduchý:

1. Nahrať fotografiu do systému OnlinePoster.sk priamo z počítača – systém automaticky zhodnotí kvalitu fotky pre vybraný rozmer obrazu.
  2. Upraviť parametre obrázku (orez, rozmery, čiernobiely, alebo sépiový efekt, jas, kontrast, odtieň, sýtosť,  okraje rámu).
  3. Vložiť do košíka a objednať ako v bežnom eshope.

Potom zostáva už len počkať na kuriéra alebo poštovú zásielku, možný je aj osobný odber v Bratislave (Košická 6). Za službami OnlinePoster.sk stojí špičkovo vybavená tlačiareň spoločnosti Plotbase s.r.o. ponúkajúca absolútnu záruku spokojnosti – ak sa vám obraz nebude páčiť, môžete ho do 15 dní vrátiť. A ešte jeden tip na záver – všetci fanúšikovia na Facebooku získavajú poštovné ZDARMA..!

druha-r507_res.jpg

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.