Sobota, 31. október, 2020 | Meniny má AurelaKrížovkyKrížovky

Cez smartfón vybavíte už aj dovolenkovú poistnú udalosť!

Po tom, čo Allianz - SP umožnila svojím klientom nahlasovať poistné udalosti z havarijného a majetkového poistenia cez aplikáciu pre smartfóny, rozširujeme túto možnosť aj pre cestovné poistenie.

Po tom, čo Allianz - SP umožnila svojím klientom nahlasovať poistné udalosti z havarijného a majetkového poistenia cez aplikáciu pre smartfóny, rozširujeme túto možnosť ľahko a pohodlne vybaviť poistnú udalosť aj pre poistné udalosti z cestovného poistenia. Týmto sa naša aplikácia stala plnohodnotným nástrojom pre hlásenie 80% škôd z neživotného poistenia. Aplikácia Poistné udalosti umožňuje klientom zdokumentovať a nahlásiť poistnú udalosť priamo na mieste. Okrem toho poskytuje cenné tipy a rady ako sa pri nej správať, či dôležité kontakty.

Pre klientov, ktorí využívajú naše online cestovné poistenie, sme pripravili doplnkovú funkcionalitu v podobe čítačky QR kódu, pomocou ktorej si zo zmluvy vedia preniesť všetky aktuálne údaje (informácie o poistníkovi a poistených osobách) priamo do aplikácie. Bonusom je virtuálna karta asistenčnej služby Mondial Asistance, ktorá plnohodnotne nahrádza jej súčasnú papierovú formu.

Služby aplikácie Poistné udalosti:

• Poistná udalosť – vám umožní detailne zdokumentovať poistnú udalosť, vrátane informácií o všetkých poškodených a fotografií. Na záver odošlete hlásenie priamo do Allianz – Slovenskej poisťovne. Kópia hlásenia bude doručená na vami zadanú e-mailovú adresu
  • Pomocník – tu nájdete všetky dôležité informácie ako sa zachovať v prípade poistnej udalosti
  • Profil – svoje údaje ako aj iné údaje napr. o vozidle, či poistných zmluvách si môžete vyplniť ihneď po ich podpise s Allianz – Slovenskou poisťovňou a použiť ich v prípade potreby
  • Allianz infolinka - čísla na našu infolinku poistných udalostí zo všetkých sietí na Slovensku ako aj zo zahraničia
  • Kontakty - kontakty na našu spoločnosť ako aj našch partnerov napr. zmluvné servisy alebo asistenčné služby
  • Stav poistnej udalosti - stačí zadať číslo nahlásenej udalosti a môžete si online skontrolovať stav jej riešenia u nás

Stiahnite si aplikáciu Poistné udalosti hneď a zadarmo

Mobilná aplikácia Poistné udalosti pre smartfóny je pre všetkých našich klientov, ktorí majú uzatvorené havarijné, cestovné alebo privátne poistenie majetku, zadarmo.

Aplikáciu pre iPhone si môžu klienti stiahnuť cez Apple Store tu: http://itunes.apple.com/us/app/id458589354?mt=8.

Aplikácia pre Android je prístupná voľne na stiahnutie cez Android Store tu: https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.inlogic.allianz.

Ako preniesť údaje z online poistenia do telefónu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Moringa a Ginkgo - pomocníci z prírody

Téma posilňovania zdravia je v dnešnej dobe veľmi populárna. Avšak, dosiahnutie perfektného zdravia vôbec nemusí byť tak náročné.

Pracujete? Vaše odvody zachraňujú podvýživené zdravotníctvo

Platíte odvody a dúfate, že ak ochoriete, zaplatia vám potrebnú liečbu? Pandémia a zlý návrh štátneho rozpočtu môžu veľa zmeniť.

1,6 milióna stavených na Trumpa! Kto bude mať pravdu?

Komunita alebo Bookmakeri?