SME spája motoweby do AutoSME.sk, najsilnejšieho webu o autách

SME spája Auto.sme.sk a Natankuj.sme.sk, buduje jeden motoristický brand.

SME vstupuje do ďalšej fázy posilňovania motoristického obsahu na webe. Po odkúpení podielu v spoločnosti prevádzkujúcej stránky Natankuj.sme.sk spája obidva motoristické portály, Auto.sme.sk a Natankuj.sme.sk, do jedného webu. Nové AutoSME.sk má ambíciu stať sa silným samostatným magazínom, ktorý spája auto ako vášeň i ako praktický dopravný prostriedok.

AutoSME.sk naďalej stavia na unikátnom a kvalitnom obsahu, exkluzívnych a populárnych automobilových testoch Rasťa Chválu, ktorý patrí medzi najvýraznejšie postavy tv.sme.sk.

Čiastočným redizajnom prešlo aj Natankuj.sme.sk. Za všetky služby z Natankuj.sme.sk bude pod doménou AutoSME.sk naďalej zodpovedať Tomáš Novotný, ktorý bude pravidelne zabezpečovať publikovanie aktuálnych servisných informácií pre motoristov o vývoji cien pohonných hmôt, legislatívnych zmenách v pravidlách cestnej premávky a situácii na cestách.

Samostatný magazín prvýkrát na Sme.sk nie je sekciou spravodajského webu, ale má vlastnú doménu, grafiku a ambicióznu titulku, ktorej dominujú fotografie a videá.

Inovovaný dizajn zabezpečí ukotvenie square banneru pri scrollovaní, rovnako ako aj dlhú viditeľnosť reklamy vo fotogalériách.

Podľa predbežných údajov AIM (Ruest) Auto.sme.sk a Natankuj.sme.sk v auguste výrazne prekonali doterajšie rekordy návštevnosti. Podľa interných prepočtov návštevnosti Autobazar.eu na údaje AIMmonitoringu vyplýva, že Auto.sme.sk predbehlo v návštevnosti aj doterajšiu, aj keď neauditovanú, jednotku v automoto segmente (Autobazar.eu).

Auto.sme.sk a Natankuj.sme.sk predbežne dosiahli za august 2012 spolu 436 tisíc RUest (doterajší rekord v júni 2012 bol 390 tisíc RU) a autobazar.eu prepočítaných 427 tisíc. V poradí druhý najnavštevovanejší auditovaný automoto web je Autobazar.sk (patrí Azet.sk) s predbežným výsledkom 349 tisíc RUest.

Prihláste sa a vložte PR článok

ZVOLEN: Zvolenčania myslia na zabezpečenie svojich domovov

Pri vlastnom bývaní je dôležité najskôr si ho ochrániť a až potom investovať do zariadenia.

Detské zúbky sú veda

Vedeli ste, že so starostlivosťou o detské zúbky treba začať už v tehotenstve, alebo dokonca ešte predtým?

Zľava 3000 € na 3-izbové byty v Jarabinkách

Známy ružinovský projekt Jarabinky prichádza s jedinečnou zľavou 3000 € na vybrané 3-izbové byty.

Aký vplyv by mal konflikt v Kórei na vaše investície?

Patríte k tým, ktorých znervózňuje hrozba konfliktu medzi USA a Severnou Kóreou?