SWIM CLUB je pripravený na novú sezónu

Na krytej plavárni v Považskej Bystrici pribudli novinky. Týkajú sa wellness centra i boulingu.

Na krytej plavárni v Považskej Bystrici pribudli novinky. Týkajú sa wellness centra i boulingu.

Považskobystrická krytá plaváreň bola dlho trochu neuralgickým bodom. Po čiastočnej rekonštrukcii mala verejnosť bazén k dispozícii len v istých obdobiach a často bola z rôznych príčin zatvorená. Teraz sa situácia zmenila.

Pred časom rekonštrukciu na vlastné náklady dokončil súkromný investor a pripravil pre občanov Považskej Bystrice a okolia priestor, kde môžu zmysluplne tráviť voľný čas – SWIM CLUB. Nakoľko časť priestoru bola počas leta pre verejnosť zatvorená, spýtali sme sa Mgr. Mariana Pučeka, riaditeľa SWIM CLUBU, na pripravenosť tohto zariadenia na novú sezónu.

Počas leta prebiehala ešte úprava priestorov, ktoré spravuje vaša spoločnosť. Čo všetko sa dialo?

- V letných mesiacov návštevnosť zariadení typu wellness či bowling klesá, čo je pochopiteľné. Preto sme sa rozhodli realizovať niektoré úpravy, ktoré prevádzka ešte vyžadovala. Nechali sme otvorenú mestskú pláž, na ktorú si našli cestu mnohí obyvatelia mesta, po úprave beachvolejbalových kurtov nám veľmi pekne stúpla ich vyťaženosť a výborne sa rozbehla letná liga. Vydarili sa aj niektoré akcie spojené s hudobnou produkciou.

Počas letných mesiacov sme vykonali zásadnú úpravu v bowlingu, ktorý prešiel komplexnou rekonštrukciou. Vymenené boli časti strojovne, kuželky, gule... V súčasnosti sme v zábehovej prevádzke, kedy sú dolaďované snímače. Rekonštrukciu určite ocenia naši návštevníci, nakoľko hra bude plynulejšia.

Ešte výraznejšie zmeny sme zrealizovali v priestoroch wellness - doplnili sme ho podľa našich predstáv. Saunárom sme obohatili ponuku o infrasaunu, ochladzovaciu kaďu a prívod vody do parnej sauny. Doplnili sme zábradlie na vstup do vírivky a v septembri ešte zrealizujeme protišmykovú úpravu podlahy, nakoľko protišmyková odolnosť dlaždíc sa ukázala ako nedostatočná. Úpravou prešiel i audiosystém tak, aby relaxačná hudba znela v parnej saune, v oddychovej miestnosti a na recepcii.

K skvalitneniu služieb môžeme počítať i úpravu www stránky, ktorá je v súčasnosti už  v novom designe.

Máte pripravené i nejaké novinky v cenách vstupného?

- Cena vstupného je vždy mimoriadne citlivá téma. Samozrejme, že by sme chceli mať cenovú úroveň nastavenú čo najnižšie, no treba reálne chápať výšku našich vstupov, kde zohráva úlohu veľká spotreba elektrickej energie či tepla, vysoká spotreba chémie na úpravu vody, či ďalšie faktory, ktoré my nemôžeme ovplyvniť... Niektorí návštevníci žiadali upraviť výšku vstupného na úroveň, ktorá by nestačila ani na opratie plachty, použitej pri návšteve wellness. Napriek tomu môžem návštevníkom sľúbiť, že napríklad deti môžu navštíviť wellness lacnejšie ako v jarných mesiacoch. Chceme sa správať priateľsky ku všetkým návštevníkom, aby sa návšteva nášho zariadenia mohla stať pravidlom, a nie sviatočnou udalosťou, na ktorú treba dlhšie šetriť.

Kedy budú priestory znova otvorené pre verejnosť?

- Pre verejnosť sme priestory sprístupnili 15. septembra. Do tohto obdobia počasie nemotivuje k návšteve wellness, ktorému prajú skôr chladnejšie, či sychravejšie dni. Od tohto dátumu bude otvorené denne, i v dňoch sviatkov, nakoľko to sú presne dni, ktoré ľudia využívajú na návštevy relaxačných zariadení.

Všetkých srdečne pozývame.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu