Nie vždy je všetko také ako sa zdá. O2 radí-dávajte si pozor

„Najvýhodnejšie“ nie je vždy to skutočne najvýhodnejšie. „Neobmedzeno“ má veľmi často limity. „Prehľadné ponuky“ vyžadujú zložité lúštenie.... a tak ďalej.

„Najvýhodnejšie“ nie je vždy to skutočne najvýhodnejšie.  „Neobmedzeno“ má veľmi často limity. „Prehľadné ponuky“ vyžadujú zložité lúštenie.   ... a tak ďalej.  O2 ako férový operátor dlhodobo bojuje proti nejasným ponukám, skrytým podmienkam a siahodlhým cenníkom. Ponuky operátorov sa často tvária inak ako v skutočnosti sú. Na čo si teda dať pozor pri výbere ponuky? Neobmedzené volania
  • Mnohí ich ponúkajú, no neobmedzené volanie iba v určitom čase alebo na presne určený počet ľudí predsa nie je neobmedzené.
  • V O2 sú neobmedzené volania skutočne neobmedzené a to nielen do všetkých sietí na Slovensku, ale aj do Českej republiky, Poľska, Maďarska, Rakúska, Veľkej Británie či Írska.
Nekonečný internet
  • Pri radostnom využívaní dát a prekročení limitu sa vám môže stať, že vám prestanú fungovať. Toto predsa nie je nekonečno.
  • V O2 je ešte výhodnejšia ponuka dátových balíčkov jasná, prehľadná, bez viazanosti a pritom vždy viete, koľko dát máte k dispozícii.
Internet zdarma
  • Spoplatnenie internetu v mobile po 7 alebo 15 dňoch predsa nie je zdarma.
  • V O2 si môžete vybrať balíček dát skutočne bezplatne k O2 Paušálu.
Skryté podmienky
  • Inými slovami, malými písmenkami vypísané obmedzenia toho, čo ste si kúpili. To nie je fér.
  • O2 zrušilo malé písmenká v reklame a nemá žiadne dodatočné podmienky!
Výhodné volania
  • Podmieňovanie výhodnej ceny volaní povinnosťou dobíjania či obmedzovanie výhodných volaní na určité časy, dni alebo len na vlastnú sieť.
  • V O2 voláte za rovnakú cenu kedykoľvek a do ktorejkoľvek siete bez obmedzení!
Viazanosť
  • Možnosť užívať si výhody iba v prípade podpísania zmluvy na určený čas. A čo keď o dva mesiace bude na trhu ešte lepšia ponuka?
  • O2 zrušilo viazanosť pre rezidenčných zákazníkov na všetkých svojich programoch a službách. Nechá vás sa rozhodnúť podľa vašich momentálnych potrieb, ktorý program budete využívať! Môžete ho meniť kedykoľvek sa vám zachce!
  Blokované telefóny
  • Uviazanie zákazníka so zablokovaným telefónom, pričom odblokovanie je spoplatnené. Je to predsa váš telefón, tak prečo vás niekto obmedzuje!?
  • V O2 telefóny NIKDY neblokujeme!
Viac na www.o2.sk

sme 2 (3)-r418.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.