Nie vždy je všetko také ako sa zdá. O2 radí-dávajte si pozor

„Najvýhodnejšie“ nie je vždy to skutočne najvýhodnejšie. „Neobmedzeno“ má veľmi často limity. „Prehľadné ponuky“ vyžadujú zložité lúštenie.... a tak ďalej.

„Najvýhodnejšie“ nie je vždy to skutočne najvýhodnejšie.  „Neobmedzeno“ má veľmi často limity. „Prehľadné ponuky“ vyžadujú zložité lúštenie.   ... a tak ďalej.  O2 ako férový operátor dlhodobo bojuje proti nejasným ponukám, skrytým podmienkam a siahodlhým cenníkom. Ponuky operátorov sa často tvária inak ako v skutočnosti sú. Na čo si teda dať pozor pri výbere ponuky? Neobmedzené volania
  • Mnohí ich ponúkajú, no neobmedzené volanie iba v určitom čase alebo na presne určený počet ľudí predsa nie je neobmedzené.
  • V O2 sú neobmedzené volania skutočne neobmedzené a to nielen do všetkých sietí na Slovensku, ale aj do Českej republiky, Poľska, Maďarska, Rakúska, Veľkej Británie či Írska.
Nekonečný internet
  • Pri radostnom využívaní dát a prekročení limitu sa vám môže stať, že vám prestanú fungovať. Toto predsa nie je nekonečno.
  • V O2 je ešte výhodnejšia ponuka dátových balíčkov jasná, prehľadná, bez viazanosti a pritom vždy viete, koľko dát máte k dispozícii.
Internet zdarma
  • Spoplatnenie internetu v mobile po 7 alebo 15 dňoch predsa nie je zdarma.
  • V O2 si môžete vybrať balíček dát skutočne bezplatne k O2 Paušálu.
Skryté podmienky
  • Inými slovami, malými písmenkami vypísané obmedzenia toho, čo ste si kúpili. To nie je fér.
  • O2 zrušilo malé písmenká v reklame a nemá žiadne dodatočné podmienky!
Výhodné volania
  • Podmieňovanie výhodnej ceny volaní povinnosťou dobíjania či obmedzovanie výhodných volaní na určité časy, dni alebo len na vlastnú sieť.
  • V O2 voláte za rovnakú cenu kedykoľvek a do ktorejkoľvek siete bez obmedzení!
Viazanosť
  • Možnosť užívať si výhody iba v prípade podpísania zmluvy na určený čas. A čo keď o dva mesiace bude na trhu ešte lepšia ponuka?
  • O2 zrušilo viazanosť pre rezidenčných zákazníkov na všetkých svojich programoch a službách. Nechá vás sa rozhodnúť podľa vašich momentálnych potrieb, ktorý program budete využívať! Môžete ho meniť kedykoľvek sa vám zachce!
  Blokované telefóny
  • Uviazanie zákazníka so zablokovaným telefónom, pričom odblokovanie je spoplatnené. Je to predsa váš telefón, tak prečo vás niekto obmedzuje!?
  • V O2 telefóny NIKDY neblokujeme!
Viac na www.o2.sk

sme 2 (3)-r418.jpg

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.