Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Pri výbere PZP zvažujte cenu aj kvalitu služieb

Každý vodič dnes hľadá pre svoje auto to najlacnejšie povinné zmluvné poistenie. Pri jeho výbere by však mal okrem ceny prihliadať aj na kvalitu a ďalšie služby

Každý vodič dnes hľadá pre svoje auto to najlacnejšie povinné zmluvné poistenie. Pri jeho výbere by však mal okrem ceny prihliadať aj na kvalitu a ďalšie služby, ktoré mu daná poisťovňa spolu s PZP poskytne ako benefit. ČSOB Poisťovňa ich má v ponuke hneď niekoľko.

Extra výhodné ceny pre autá do 92 kW

ČSOB Poisťovňa ponúka atraktívne ceny PZP pre všetky vozidlá s výkonom motora do 92 kW. Porovnajte si na príklade:

Vodička z Dunajskej Stredy, 39 rokov, 1 dieťa

Suzuki SX4                              Cena PZP:   100,20 €* / ročne

*objem motora 1600 cm³, výkon motora 88 kW. V cene PZP je zarátaná 10 % zľava za dieťa, 5 % zľava za 2-ročnú zmluvu PZP, 5 % za ďalšie auto poistené v ČSOB Poisťovni a bonus 55 % za bezškodový priebeh.

Vodič z Prešova, 50 rokov, 1 dieťa

Škoda Fabia 1.2 HTP              Cena PZP:   od 62,37 €** / ročne

**objem motora 1200 cm³, výkon motora 40 kW. V cene PZP je zarátaná 10 % zľava za dieťa, 5 % zľava za 2-ročnú zmluvu PZP, 5 % za ďalšie auto poistené v ČSOB Poisťovni a bonus 55 % za bezškodový priebeh.

Vypočítať PZP

400x300-r723.jpg
Asistenčné služby bez poplatku

Automatickou súčasťou PZP uzatvoreného v ČSOB Poisťovni sú atraktívne NONSTOP asistenčné služby, ktoré vám môžu pomôcť v prípade poistnej udalosti nielen na Slovensku, ale i v zahraničí. Ak jazdíte bezpečne a bez nehôd, uplatnite si bonus až do výšky 55 %. S uzatvoreným PZP v ČSOB Poisťovni rovnako získate i 10 % zľavu na havarijné poistenie.

PZP pre celú rodinu

Máte v rodine viac ako 1 auto? Poistite si ho v ČSOB Poisťovni a automaticky získate 5 % zľavu z PZP na druhé, ako aj ďalšie rodinné vozidlá s rovnakou adresou. Navyše, ak máte dieťa, uplatnite si zľavu z ceny PZP až do výšky 30 %. Ku každému uzatvorenému povinnému zmluvnému poisteniu poskytuje ČSOB Poisťovňa bezplatne aj úrazové poistenie detí do 15 rokov vezúce sa v aute.

Viac informácií o povinnom zmluvnom poistení ČSOB Poisťovne a poskytovaných zľavách  nájdete na www.csobpoistovna.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?

Tlačová konferencia iniciatívy Stop hazardu so zdravím

Sledujte naživo dnes od 12:00.

Pandémia spomaľuje inovácie. Spoločnosti šetria

Podniková mobilita rieši základné potreby firmy aj to, akým spôsobom bude spravovať dopravnú politiku i politiku vozového parku.