Ceny bytov v Bratislave na dne. Už naozaj nie je na čo čakať!

Hľadáte bezpečný spôsob zhodnotenia vašich peňazí? Chcete investovať do nehnuteľností, no stále sa neviete rozhodnúť, či už je vhodná doba? Podľa údajov NBS z III. štvrťroka 2012 sa pokles cien bytov v Bratislave zastavil a ceny opäť začínajú rásť. Ideálny čas na výhodnú investíciu. Trh je však preplnený priemernými ponukami s neistou budúcnosťou. Ako teda vybrať správne? Zamerajte sa na nehnuteľnosti s neopakovateľnými výhodami. Práve tie majú obrovský potenciál budúceho zhodnotenia. Najmä ak tieto nehnuteľnosti trh už overil.

Bytový komplex Rezidencie MACHNÁČ je realitným trhom dokonale preverený a získal to najlepšie hodnotenie. I. etapa tohto výnimočného projektu sa na jar tešila neuveriteľnému úspechu. Aj napriek kríze byty v dvoch bytových domoch išli doslova na dračku. Stačili len tri mesiace a všetky boli vypredané. Stihli sa vypredať ešte pred štartom výstavby, ktorá začala v lete 2012. A práve teraz prichádza II. etapa tohto projektu! Akú lepšiu referenciu si môže budúci majiteľ vôbec priať?

Bývanie zodpovedajúce vášmu postaveniu a nárokom

Chcete bývať v Bratislave a mať pritom prírodu na dosah? Poloha v centre mesta a pritom v tesnej blízkosti rozsiahleho lesoparku Horský park je presne to, čo hľadáte. Ideálne spája všetky výhody komfortného mestského štýlu a pokojného života v súlade s prírodou. Projekt Rezidencie MACHNÁČ je koncipovaný ako komplex šiestich bytových domov, ktorých architektúra reflektuje najnovšie trendy v bývaní. Ponúkajú nadštandardné bývanie pre tých, ktorí kvalitu života kladú na prvé miesto. To je bývanie zodpovedajúce vášmu postaveniu a nárokom, na jednej z najvychytenejších adries mesta.

Nádherná príroda, nepreberné možnosti športových aktivít a dostatok priestoru na relax sú hlavné benefity lukratívnej lokality Machnáč. Samozrejmosťou je kompletná občianska vybavenosť a výborná dopravná dostupnosť do centra mesta i na diaľničný obchvat. Autom sa do historického centra dostanete za 3 minúty, peši do 15 minút.

Bývanie v parku

Bezprostredné okolie rezidencií tvoria krásne parkové úpravy. Výsadba viac ako 146 stromov a vyše 1 127 ďalších drevín a trvaliek vytvorí príjemné prostredie na úrovni moderného rodinného domu. Okolitá zeleň spríjemní a umocní komfort bývania. Aj názvy rezidencií sú inšpirované okolitou prírodou: Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa,“ uviedol Michal Mrník, zástupca investora Rezidencie MACHNÁČ.

Výnimočnosť tohto projektu vyzdvihol aj Prof. Ing. arch. Štefan Šlachta PhD, hlavný architekt mesta Bratislava 2006 – 2011, ktorý uviedol: Nie je dom ako dom. Dobrý dom musí vytvárať príjemný pocit domova, musí poskytovať radosť z bývania. Tie najlepšie domy majú ešte niečo navyše: pekné prostredie, sú ekonomicky riešené a poskytujú krásny výhľad. Ako tieto domy na Machnáči...“

Byty sú nádherne presvetlené, svetlo a priestor tu hrá hlavnú rolu. Priestranné balkóny, loggie a terasy poskytujú atraktívny priestor na relax. Veľké slnečné terasy strešných bytov ponúkajú krásny výhľad na panorámu Bratislavy, Kamzík a neďaleké Rakúsko.

O priestranné slnečné byty na dobrej adrese bude vždy záujem. Navyše, keď ich cena je viac ako výhodná. Ako uvádza portál eTREND, priemerná cena nových bytov v Bratislave I. je 3 478 €/m2. V projekte Rezidencie MACHNÁČ je priemerná cena len 2 541,69 € s DPH/m2. Vynikajúce uvádzacie ceny sú predĺžené ešte do konca roka. A ohlas je skutočne mimoriadny. Už teraz registrujeme viac ako 60 záujemcov,“ uviedol Norbert Hrnčiar, manažér predaja z maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk.

Kde chce byť vaša investícia zhodnotená? Kde vy chcete byt?

www.tuchcembyt.sk

Zdroje: eTREND, Národná banka Slovenska

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu