Pošlite konečne svoju banku...do mobilu a do počítača!

Zapnite svoj mobil alebo notebook a vyriešte si finančné transakcie sami spôsobom, aký ste doteraz rozhodne nezažili.

Hnevala vás niekedy nedostupnosť bánk? Už nemusí! Je tu inovatívny easybanking, vďaka ktorému všetky svoje bankové operácie zvládnete rýchlo a jednoducho, navyše  s pomocou vizuálnych prvkov, čo  tu ešte nebolo. Stačí len pár dotykov na vašom mobile, na tablete alebo na počítači. Je to proste  easy!

Easybanking totálne uľahčí váš „bankový život.“ Už nebudete musieť blúdiť po meste a hľadať bankomat. S easybankingom máte k dispozícii aplikáciu Lokátor, ktorá vás naviguje k najbližšiemu bankomatu či pobočke Slovenskej sporiteľne a dokonca aj k zľavám v takmer 9 000 obchodoch z programu Sphere.

A ak máte problém sa vyznať vo svojich účtoch či v tom, koľko a za čo vlastne platíte, easybanking vám pomôže aj v tom. Všetky vaše platby vám prehľadne zoradí na časovej osi a umožní vám ľahké vyhľadávanie vo vašich bankových operáciách.

Viac o najrýchlejšej a najefektívnejšej banke nájdete tu

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.