Nedeľa, 25. august, 2019 | Meniny má Ľudovít

ELIXIRMAN na Slovensku

Čína, to nie jen krajina lacných napodobenín západných výrobkov, ale aj 5000 rokov stará kultúra. Jej tisícky rokov staré znalosti z medicíny a prírodného liečiteľstva sú aj dnes inšpiráciou pre špičkových svetových výskumníkov.
ELIXIRMAN je doplnok výživy, ktorý napomáha kvalitnej a dlhodobej erekcii. Kapsule ELIXIRMAN obsahujú iba zložky prírodného pôvodu, ktoré prirodzene podporujú sexuálnu stimuláciu a erekciu. Sú vyrobené poľa tradičnej, 500 rokov starej a preverenej receptúry, ktorá sa dedí z generácie na generáciu v rodine Tao.
ELIXIRMAN sa skladá zo šiestich, čisto prírodných druhov bylín a rastlinných výťažkov. Ich vyvážený obsah prírodných ingrediencií zaručuje pre telo muža prirodzený a posilňujúci účinok.

Kapsula obsahuje:

Panax ginseng (ženšen pravý)

Lycium barbarum (kustovnica čínska)
Ganoderma lucidum (lesklokôrovka lesklá)
Dioscorea villosa (japonský jam)
Alpinia officinalis (alpínia lekárska)
Salvia officinalis (šalvia lekárska)

Prečo práve ELIXIRMAN?
  • 100%-ný prírodný produkt
  • Účinok až po dobu 72 hodín (jedna kapsula na celý víkend)
  • Zvyšuje sexuálnu túžbu a výdrž
  • Bez predpisu
  • Viac ako 890 000 predaných balení v Čechách za posledný rok

ELIXIRMAN si môžete kúpiť v našom e-shope

Je množstvo produktov, ktoré sa snažia účinok ELIXIRMAN kopírovať, ale žiadny z nich nedosiahol také dobré výsledky. Vďaka rodine Tao môžeme ELIXIRMAN po dlhom čakaní využívať aj na Slovensku.

ELIXIRMAN s hrdosťou prináša
wizzy, s.r.o.

Last minute tipy: Top ponuky na koniec leta

Nestihli ste ešte dovolenku? Vyberajte si z lákavých ponúk na konci sezóny.

Mimoriadny úspech na medzinárodnej súťaži v Číne

Slovenská technická univerzita v Bratislave opäť dokázala, že vie konkurovať univerzitám na svetovej úrovni.

Zaspomínajte si na detstvo s tradičnými pochúťkami

Podľa psychológov patria spomienky na jedlo medzi tie najsilnejšie.