ELIXIRMAN na Slovensku

Čína, to nie jen krajina lacných napodobenín západných výrobkov, ale aj 5000 rokov stará kultúra. Jej tisícky rokov staré znalosti z medicíny a prírodného liečiteľstva sú aj dnes inšpiráciou pre špičkových svetových výskumníkov.
ELIXIRMAN je doplnok výživy, ktorý napomáha kvalitnej a dlhodobej erekcii. Kapsule ELIXIRMAN obsahujú iba zložky prírodného pôvodu, ktoré prirodzene podporujú sexuálnu stimuláciu a erekciu. Sú vyrobené poľa tradičnej, 500 rokov starej a preverenej receptúry, ktorá sa dedí z generácie na generáciu v rodine Tao.
ELIXIRMAN sa skladá zo šiestich, čisto prírodných druhov bylín a rastlinných výťažkov. Ich vyvážený obsah prírodných ingrediencií zaručuje pre telo muža prirodzený a posilňujúci účinok.

Kapsula obsahuje:

Panax ginseng (ženšen pravý)

Lycium barbarum (kustovnica čínska)
Ganoderma lucidum (lesklokôrovka lesklá)
Dioscorea villosa (japonský jam)
Alpinia officinalis (alpínia lekárska)
Salvia officinalis (šalvia lekárska)

Prečo práve ELIXIRMAN?
  • 100%-ný prírodný produkt
  • Účinok až po dobu 72 hodín (jedna kapsula na celý víkend)
  • Zvyšuje sexuálnu túžbu a výdrž
  • Bez predpisu
  • Viac ako 890 000 predaných balení v Čechách za posledný rok

ELIXIRMAN si môžete kúpiť v našom e-shope

Je množstvo produktov, ktoré sa snažia účinok ELIXIRMAN kopírovať, ale žiadny z nich nedosiahol také dobré výsledky. Vďaka rodine Tao môžeme ELIXIRMAN po dlhom čakaní využívať aj na Slovensku.

ELIXIRMAN s hrdosťou prináša
wizzy, s.r.o.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová iOS aplikácia SME.sk je rýchlejšia, prehľadnejšia a s množstvom vylepšení.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.

Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok

Prehľadnosť predajne či rýchlosť vybavenia nákupu sú pre zákazníka veľmi dôležité, najmä pri malých každodenných nákupoch.

Depresia. Kedy ju treba liečiť?

Prežívanie nepríjemných emócií poznáme všetci. Môžete však trpieť depresiou bez toho, aby ste si to uvedomili?