ELIXIRMAN na Slovensku

Čína, to nie jen krajina lacných napodobenín západných výrobkov, ale aj 5000 rokov stará kultúra. Jej tisícky rokov staré znalosti z medicíny a prírodného liečiteľstva sú aj dnes inšpiráciou pre špičkových svetových výskumníkov.
ELIXIRMAN je doplnok výživy, ktorý napomáha kvalitnej a dlhodobej erekcii. Kapsule ELIXIRMAN obsahujú iba zložky prírodného pôvodu, ktoré prirodzene podporujú sexuálnu stimuláciu a erekciu. Sú vyrobené poľa tradičnej, 500 rokov starej a preverenej receptúry, ktorá sa dedí z generácie na generáciu v rodine Tao.
ELIXIRMAN sa skladá zo šiestich, čisto prírodných druhov bylín a rastlinných výťažkov. Ich vyvážený obsah prírodných ingrediencií zaručuje pre telo muža prirodzený a posilňujúci účinok.

Kapsula obsahuje:

Panax ginseng (ženšen pravý)

Lycium barbarum (kustovnica čínska)
Ganoderma lucidum (lesklokôrovka lesklá)
Dioscorea villosa (japonský jam)
Alpinia officinalis (alpínia lekárska)
Salvia officinalis (šalvia lekárska)

Prečo práve ELIXIRMAN?
  • 100%-ný prírodný produkt
  • Účinok až po dobu 72 hodín (jedna kapsula na celý víkend)
  • Zvyšuje sexuálnu túžbu a výdrž
  • Bez predpisu
  • Viac ako 890 000 predaných balení v Čechách za posledný rok

ELIXIRMAN si môžete kúpiť v našom e-shope

Je množstvo produktov, ktoré sa snažia účinok ELIXIRMAN kopírovať, ale žiadny z nich nedosiahol také dobré výsledky. Vďaka rodine Tao môžeme ELIXIRMAN po dlhom čakaní využívať aj na Slovensku.

ELIXIRMAN s hrdosťou prináša
wizzy, s.r.o.

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.

Pravda o mäse v burgroch z McDonald’s

Používajú kvalitné mäso?

322 m2 a mesto ako na dlani. Bratislava má atypický penthouse

Najväčší z bytov projektu Jarabinky Grande láka náročných záujemcov nielen svojou grandióznosťou, ale aj unikátnosťou priestoru.

Dva rekordy na druhý pokus

Druhé narodeniny PSK Arény sa budú niesť v znamení pokusu o slovenský rekord.