Erekcia, afrodiziakum, ELIXiRMAN

ELIXIRMAN je doplnok výživy pre mužov na zlepšenie erekcie, afrodiziakum

Čína, to nie jen krajina lacných napodobenín západných výrobkov, ale aj 5000 rokov stará kultúra. Jej tisícky rokov staré znalosti z medicíny a prírodného liečiteľstva sú aj dnes inšpiráciou pre špičkových svetových výskumníkov.

Čo je ELIXIRMAN?

ELIXIRMAN® je značkový, 100%-ne prírodný prípravok na zlepšenie erekcie, afrodiziakum. Nástup účinku cca 60 minút, účinkuje 72 hodín. Výrobok s najlepším pomerom výkon/cena na trhu. Otestované, overené, legálne, bez vedľajších účinkov. Viac ako 960.000 predaných balení v Čechách v roku 2012 hovorí samo za seba.

ELIXIRMAN je doplnok výživy, ktorý napomáha kvalitnej a dlhodobej erekcii. Kapsule ELIXIRMAN obsahujú iba zložky prírodného pôvodu, ktoré prirodzene podporujú sexuálnu stimuláciu a erekciu. Sú vyrobené poľa tradičnej, 500 rokov starej a preverenej receptúry, ktorá sa dedí z generácie na generáciu v rodine Tao.

Prečo práve ELIXIRMAN?

Všetky reči okolo sú zbytočné. Hlavný dôvod je, že funguje;)

• 100%-ný prírodný produkt
  • Účinný až 72 hodín (jedna kapsula na celý víkend)
  • Zvyšuje sexuálnu túžbu a výdrž
  • Bez predpisu
  • Viac ako 890 000 predaných balení v Čechách za posledný rok

ELIXIRMAN si môžete kúpiť v našom e-shope, ak vás zaujímajú podrobnosti, navštívte stránku produktu www.elixirman.sk

...a nezabudnite. Vždy musí byť pri vás vzrušujúca partnerka;)

ELIXIRMAN na Slovensko s hrdosťou prináša
wizzy, s.r.o.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.