Ľudia už objavili komfort bankovej revolúcie

Na Slovensku začala pod svojou značkou pôsobiť jedna z najväčších bánk sveta. Z Volksbank Slovensko sa od polovice februára stala Sberbank.

Na Slovensku začala pod svojou značkou pôsobiť jedna z najväčších bánk sveta. Z Volksbank Slovensko sa od polovice februára stala Sberbank.

Banka okrem nových služieb prinesie celkom nový rozmer bankovníctva. Ten sa prejaví najmä v revolučnom vnímaní bankovej pobočky ako miesta, kde vás nebudú vnímať ako „číslo v kolónke,“ ale budú sa zaujímať o to, čo v živote skutočne potrebujete. Bankár, ktorý vám nebude vnucovať podielové fondy v období, keď vaše deti nastupujú na vysokú školu a pozná vás po mene, sa tak stáva partnerom a priateľom.

Popri tom všetkom si môžete v banke oddýchnuť, využiť wi-fi sieť, či nechať deti vyšantiť v detskom kútiku.

„Sme pripravení priniesť skutočnú revolúciu vo vzťahu bankára a klienta, ktorý sa stane naozaj osobným,“ hovorí generálny riaditeľ Sberbank Slovensko Samuel Vlčan. Podľa interného prieskumu banky drvivá väčšina doterajších  zákazníkov Volksbank už zaregistrovala začínajúce zmeny v prístupe a zmenu na Sberbank vítajú. Až tri štvrtiny zákazníkov je zároveň ochotných odporučiť Sberbank svojim blízkym.

„Sberbank je najsilnejšou bankovou skupinou zastúpenou vlastnou sieťou na slovenskom trhu,“dopĺňa Vlčan. V Rusku je totiž Sberbank najväčšou a najsilnejšou bankou vôbec. Banka sa na našom trhu chce orientovať na malé a stredné podniky a retail a stavia na individuálny prístup ku klientom.

Skupina Sberbank má vyše 170-ročnú tradíciu a vyše sto miliónov klientov v 20 krajinách sveta. Podľa prestížneho časopisu The Banker je Sberbank jednou z najhodnotnejších značiek vo finančnom svete. V Európe riadi Sberbank Europe deväť bánk v ôsmich krajinách vrátane Slovenska. Názov Sberbank vznikol skrátením názvu Sberegateľnyj bank. Jeho slovenským ekvivalentom je „sporiteľňa“.

Viac informácii

foto-text-r330_res.jpg

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.