Stávkami na pápeža Niké prispeje na charitu

Možnosť tipovať na voľbu pápeža vyvolala celospoločenskú diskusiu. Je, či nie je vhodné stávkovať na udalosť takého významu? Nech si odpoviete akokoľvek, zverejnenie kurzov na kandidátov vzbudilo pozornosť nielen medzi pravidelnými tipérmi. Stavili si aj ľudia, ktorí bežne netipujú.

Kurzy na jednotlivé stávky boli zostavované podľa medializovaných informácií o možných favoritoch v cirkevných kruhoch.

Tak ako pri športových udalostiach, aj pri voľbe pápeža očakávame, že hráči budú so svojimi tipmi čakať do poslednej možnej chvíle. Pred samotnou stávkou chcú získať čo najviac informácií. Napriek tomu je záujem o túto stávku nečakane veľký, čo svedčí o tom, že táto téma je pre Slovákov veľmi zaujímavá. Tipujúci neváhali do tejto chvíle vsadiť na svojich favoritov už viac ako 30 tisíc eur. Tipy sme zaznamenali nielen od športových tipérov, ktorí stávku na voľbu pápeža najčastejšie kombinujú s futbalovými a hokejovými zápasmi, ale aj od skupiny nešportových stávkarov.

Najväčší záujem evidujeme na východnom Slovensku, kde sme prijali viacero stávok s vkladmi v tisíckach eur. Napríklad vo Svidníku neváhal tipér vsadiť 1200 eur na víťazstvo P. Turksona, čo by mu v prípade správneho tipu prinieslo výhru vyše 4,3 tisíc eur. Klient z Prešova zas tipuje za rovnakú čiastku triumf A. Tagleho, ktorý by znamenal fantastickú výhru vyše 33 tisíc eur! Zaujímavým je aj tip, ktorý sme zaznamenali na západnom Slovensku – v Nemšovej. Miestny tipér favorizuje O. P. Scherera, na ktorého neváhal vsadiť celkovo 1850 eur. Ak bude jeho tip úspešný, polepší si o skvelých 21 800 eur!

Favoritom tipujúcich je zatiaľ Turkson, ktorému verí 35% hráčov, nasledujú Scherer s 30%, Tagle s 20% a Scola s 5%. Podiel tipov na ostatných kandidátov je celkovo desať percent.

Zaujímavé je aj rozhodnutie vedenia spoločnosti Niké venovať výťažok zo stávok na pápežské voľby katolíckej cirkvi na charitatívne účely.

Kompletnú ponuku stávok na voľnu pápeža nájdete na nike.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Mladí vodiči preferujú čoraz silnejšie autá

Šoféri do 25 rokov si trúfajú na stále výkonnejšie, luxusnejšie a viac vybavené vozidlá

Ako sa zbaviť chladnej podlahy

Pri zateplení sa často zabúda na úniky tepla do nevykurovanej pivnice či garáže. Ako vyriešiť problém „studeného“ prízemia?

V tomto roku si už konečne užijem Vianoce bez vrások

Túto modlitbu odriekame s nádejou v hlase každý rok, ale zakaždým nás predvianočný zhon pohltí a my i naša pleť trpíme. Čo s tým?

Online analýza spotreby elektriny vám pomôže ušetriť

Máme pre vás zaujímavé tipy, ako dosiahnuť úsporu na elektrine.