Bankové aplikácie, ktoré zmenia váš svet

Vyberte si aplikáciu podľa mobilného zariadenia, ktoré používate, a bankové služby sa pre vás stanú dostupnejšie a jednoduchšie.  Významný nárast používania smartfónov priniesol so sebou aj mimoriadny záujem o používanie mobilných bankových aplikácií. Tatra banka, pripravená reagovať na tento trend, poskytla klientom všetko, čo od banky potrebujú a ako vždy, aj čosi navyše. Iba klienti Tatra banky si môžu zobrať úver cez mobil na pár klikov alebo mať kartu k účtu v mobile a platiť ňou bezkontaktne na Slovensku aj v zahraničí.  Novinka: Rýchly úver v mobile  Aplikácia Tatra banka Vám umožní pohodlne realizovať bankové operácie kedykoľvek a kdekoľvek. Cez aplikáciu môžete odteraz načerpať predschválený spotrebný úver, a to počas pracovných dní od 7.00 do 18.00. Okrem toho máte prehľad o platbách, účtoch a kreditných kartách. Účty za elektrinu či plyn zaplatíte veľmi pohodlne so skenenerom poštových poukazov a vďaka službe avíza o faktúrach získate kontrolu nad faktúrami. Predvyplnený platobný príkaz vám umožní zaplatiť faktúru v okamihu. Navyše, k dispozícii máte kurzový lístok a zoznam pobočiek a bankomatov Tatra banky. Prečítajte si recenziu aplikácie Tatra banka   Mobilné platby  Ak máte iPhone alebo správny smartfón, nepotrebujete peňaženku. Za tovary a služby v ľubovoľnej hodnote platíte len priložením mobilu k terminálu. S iPhonom 4S/4 alebo iPhonom 3GS/3G platíte bezkontaktne prostredníctvom prídavného zariadenia iCarte a aplikácie Tatra banka pre mobilné platby. S vybranými smartfónmi podporujúcimi NFC technológiu môžete pohodlne platiť, ak požiadate o O2 NFC SIM kartu, stiahnete si aplikáciu O2 Karty v mobile a aktivujete si v Tatra banke službu Bezkontaktné mobilné platby. Fotopríbeh: Ako prebieha bezkontaktná platba  Virtuálna návšteva galérie   Vybrať správne umelecké dielo znamená nielen mať dobrý vkus, ale aj vedieť rozpoznať hodnotu. Preto Tatra banka v spolupráci so svojimi partnermi pripravila pre klientov možnosť vybrať si z rozsiahleho katalógu umeleckých diel, ktoré ocenili poprední experti na umenie. Vďaka aplikácií Art ConsultingTB si teraz diela môžete prezerať v pohodlí vášho domova a vami zvolený obraz aj pomyselne zavesiť na stenu. Uvidíte tak, či spĺňa všetky vaše požiadavky. Ďalšie užitočné bankové aplikácie

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

Prognózy pre slovensky realitný trh v roku 2019

Prvé predpovede, ako sa vyvinie dianie na realitnom trhu v roku 2019.