Bankové aplikácie, ktoré zmenia váš svet

Vyberte si aplikáciu podľa mobilného zariadenia, ktoré používate, a bankové služby sa pre vás stanú dostupnejšie a jednoduchšie.  Významný nárast používania smartfónov priniesol so sebou aj mimoriadny záujem o používanie mobilných bankových aplikácií. Tatra banka, pripravená reagovať na tento trend, poskytla klientom všetko, čo od banky potrebujú a ako vždy, aj čosi navyše. Iba klienti Tatra banky si môžu zobrať úver cez mobil na pár klikov alebo mať kartu k účtu v mobile a platiť ňou bezkontaktne na Slovensku aj v zahraničí.  Novinka: Rýchly úver v mobile  Aplikácia Tatra banka Vám umožní pohodlne realizovať bankové operácie kedykoľvek a kdekoľvek. Cez aplikáciu môžete odteraz načerpať predschválený spotrebný úver, a to počas pracovných dní od 7.00 do 18.00. Okrem toho máte prehľad o platbách, účtoch a kreditných kartách. Účty za elektrinu či plyn zaplatíte veľmi pohodlne so skenenerom poštových poukazov a vďaka službe avíza o faktúrach získate kontrolu nad faktúrami. Predvyplnený platobný príkaz vám umožní zaplatiť faktúru v okamihu. Navyše, k dispozícii máte kurzový lístok a zoznam pobočiek a bankomatov Tatra banky. Prečítajte si recenziu aplikácie Tatra banka   Mobilné platby  Ak máte iPhone alebo správny smartfón, nepotrebujete peňaženku. Za tovary a služby v ľubovoľnej hodnote platíte len priložením mobilu k terminálu. S iPhonom 4S/4 alebo iPhonom 3GS/3G platíte bezkontaktne prostredníctvom prídavného zariadenia iCarte a aplikácie Tatra banka pre mobilné platby. S vybranými smartfónmi podporujúcimi NFC technológiu môžete pohodlne platiť, ak požiadate o O2 NFC SIM kartu, stiahnete si aplikáciu O2 Karty v mobile a aktivujete si v Tatra banke službu Bezkontaktné mobilné platby. Fotopríbeh: Ako prebieha bezkontaktná platba  Virtuálna návšteva galérie   Vybrať správne umelecké dielo znamená nielen mať dobrý vkus, ale aj vedieť rozpoznať hodnotu. Preto Tatra banka v spolupráci so svojimi partnermi pripravila pre klientov možnosť vybrať si z rozsiahleho katalógu umeleckých diel, ktoré ocenili poprední experti na umenie. Vďaka aplikácií Art ConsultingTB si teraz diela môžete prezerať v pohodlí vášho domova a vami zvolený obraz aj pomyselne zavesiť na stenu. Uvidíte tak, či spĺňa všetky vaše požiadavky. Ďalšie užitočné bankové aplikácie

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.