Piatok, 15. november, 2019 | Meniny má Leopold

Bankové aplikácie, ktoré zmenia váš svet

Vyberte si aplikáciu podľa mobilného zariadenia, ktoré používate, a bankové služby sa pre vás stanú dostupnejšie a jednoduchšie.  Významný nárast používania smartfónov priniesol so sebou aj mimoriadny záujem o používanie mobilných bankových aplikácií. Tatra banka, pripravená reagovať na tento trend, poskytla klientom všetko, čo od banky potrebujú a ako vždy, aj čosi navyše. Iba klienti Tatra banky si môžu zobrať úver cez mobil na pár klikov alebo mať kartu k účtu v mobile a platiť ňou bezkontaktne na Slovensku aj v zahraničí.  Novinka: Rýchly úver v mobile  Aplikácia Tatra banka Vám umožní pohodlne realizovať bankové operácie kedykoľvek a kdekoľvek. Cez aplikáciu môžete odteraz načerpať predschválený spotrebný úver, a to počas pracovných dní od 7.00 do 18.00. Okrem toho máte prehľad o platbách, účtoch a kreditných kartách. Účty za elektrinu či plyn zaplatíte veľmi pohodlne so skenenerom poštových poukazov a vďaka službe avíza o faktúrach získate kontrolu nad faktúrami. Predvyplnený platobný príkaz vám umožní zaplatiť faktúru v okamihu. Navyše, k dispozícii máte kurzový lístok a zoznam pobočiek a bankomatov Tatra banky. Prečítajte si recenziu aplikácie Tatra banka   Mobilné platby  Ak máte iPhone alebo správny smartfón, nepotrebujete peňaženku. Za tovary a služby v ľubovoľnej hodnote platíte len priložením mobilu k terminálu. S iPhonom 4S/4 alebo iPhonom 3GS/3G platíte bezkontaktne prostredníctvom prídavného zariadenia iCarte a aplikácie Tatra banka pre mobilné platby. S vybranými smartfónmi podporujúcimi NFC technológiu môžete pohodlne platiť, ak požiadate o O2 NFC SIM kartu, stiahnete si aplikáciu O2 Karty v mobile a aktivujete si v Tatra banke službu Bezkontaktné mobilné platby. Fotopríbeh: Ako prebieha bezkontaktná platba  Virtuálna návšteva galérie   Vybrať správne umelecké dielo znamená nielen mať dobrý vkus, ale aj vedieť rozpoznať hodnotu. Preto Tatra banka v spolupráci so svojimi partnermi pripravila pre klientov možnosť vybrať si z rozsiahleho katalógu umeleckých diel, ktoré ocenili poprední experti na umenie. Vďaka aplikácií Art ConsultingTB si teraz diela môžete prezerať v pohodlí vášho domova a vami zvolený obraz aj pomyselne zavesiť na stenu. Uvidíte tak, či spĺňa všetky vaše požiadavky. Ďalšie užitočné bankové aplikácie

30 rokov slobody: Predplaťte si SME.sk za mimoriadnu cenu

Získajte SME.sk k 30. výročiu nežnej revolúcie iba za 30 eur na celý rok.

Hodnotenie profesionála: Aká je dovolenka v Thajsku?

Otestovali sme hotely, služby a pláže na Phukete, Krabi, Khao Lak a v Bangkoku.

Noc divadiel má okrúhle výročie a je v znamení Nežnej revolúcie

Ponúkne výnimočné predstavenia, stretnutia s hercami a herečkami a iné zážitky.