Máme pre Vás tipy, ako výrazne ušetriť nielen pri nákupe plienok

Plienky sú finančne náročná záležitosť. Proto šetríme, kde sa dá – často na kvalite plienok. Máme pre Vás návod, ako ušetriť.

Plienky sú jednou z najzákladnejších vecí, bez ktorých sa vaše dieťa nezaobíde. Súčasne sú plienky jednou z finančne najnáročnejších záležitostí všetkých rodín s malými deťmi. Preto sa rodičia väčšinou snažia ušetriť, kde sa dá – často na kvalite plienok. Máme pre Vás návod, ako ušetrite, bez toho, aby ste museli nakupovať nekvalitné plienky. S Feedo.sk už nemusíte robiť kompromisy.

obrazek-2sirka-490-r451_res.jpg

Ako ušetriť až niekoľko eur na jednom balení plienok?

Aj kvalitné plienky si môžete zadovážiť za výhodné ceny. A značka Pampers bez pochýb patrí medzi špičku v starostlivosti o bábätka. Vedeli ste, že pri nákupe väčšieho množstva plienok môžete ušetriť aj niekoľko eur na jednom balení? Urobte si zásobu plienok Pampers a šetrite vo veľkom. Pokiaľ si na Feedo.sk objednáte plienky Pampers v minimálnej hodnote 40 €, automaticky sa stávate členom Feedo Klubu Premium a získavate tak výhodnejšiu cenu jednotlivého balenia, ktorá je až o niekoľko Eur nižšia. Teraz môžu všetci získať aktiváciu Feedo Klubu PREMIUM zadarmo a to zákazníci, ktorí sú na Feedo.sk registrovaní, alebo sa zaregistrujú do 14.4.2013.

obrazek-3sirka-490-r264_res.jpg

Aké ďalšie výhody s Feedo Klubom Premium získate?

Pre členov Feedo Klubu Premium budú okrem výhodných cien plienok pravidelne pripravované akcie na ešte väčšie zľavy na plienky. Ďalšou výhodou, ktorá poteší každú mamičku aj otecka, je znížená hranica na poštovné zdarma. Takže oproti ostatným zákazníkom môžete mať dopravu zdarma za nižšiu útratu. Môžete tak výrazne ušetriť nielen za plienky, ale tiež za dopravu – a to sa vyplatí!

obrazek-4sirka-490-r275_res.jpg

Nakupujete online? A ešte nepoznáte Feedo.sk?

Na Feedo.sk nájdete všetko potrebné pre svojho drobčeka. Feedo.sk myslí na všetky mamičky a oteckov a pravidelne pripravuje akcie , vďaka ktorým môžu rodiny výrazne ušetriť nielen pri nákupe plienok. Detskú výživu, plienky, kozmetiku, doplnky a množstvo ďalších nevyhnutností nakúpite na Feedo.sk rýchlo a výhodne . Nakupujte rozumne!

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.