Zahraničie si kvalitu cení. Najlepšia jazykovka je z Trnavy

Na výročnom stretnutí jazykových centier City & Guilds z celého Slovenska získala jazyková škola Your Choice prestížne ocenenie.

Britská vzdelávacia organizácia City & Guilds má po Slovensku širokú sieť jazykových centier. V marci 2013 sa vo Zvolene stretli zástupcovia všetkých akreditovaných jazykových škôl, ktoré pripravujú a testujú študentov na jazykový certifikát City & Guilds. Ten je uznávaný aj ako náhrada maturity.

Na tomto stretnutí získala jazyková škola Your Choice ocenenie za najvyššiu úspešnosť absolvovaných skúšok v roku 2012 (tzv. PASS rate) spomedzi všetkých 30 centier na Slovensku.

Každý študent, ktorého Your Choice doteraz pripravovala na medzinárodný jazykový certifikát a išiel na test, aj certifikát získal. A 23% z nich urobilo jazykový certifikát s vyznamenaním. Ide o mimoriadny výsledok nielen medzi centrami na Slovensku, ale aj v rámci Európy.

Uznanie za výnimočné výsledky

K tomuto ocenenie prišiel aj sprievodný list od Arthura Rega, predstaviteľa City & Guilds Europe v Budapešti. Tu je jeho preklad:

"V mene organizácie City & Guilds v Európe by som vám a vašim lektorom chcel zablahoželať za vysokú pracovnú výkonnosť. Na základe našich štatistík sme prišli k záveru, že ste v roku 2012 dosiahli výnimočné výsledky testov City & Guilds v rámci celého Slovenska. Počas celého roku 2012 sa nestalo, aby čo i len jeden študent vo vašom centre nespravil test City & Guilds. Navyše podiel študentov s vyznamenaním dosiahol 23 %.

Je to jasný dôkaz o vysokej kvalite výučby angličtiny vo vašej jazykovej škole a preukázanie výnimočnej profesionálnej angažovanosti a odborných znalostí vašich lektorov. Odovzdajte moje gratulácie všetkým vašim lektorom, ktorí prispeli k realizácii takýchto vysokých štandardov vo výučbe."

Tím Your Choice by sa rád poďakoval všetkým kolegom, ktorí sa o tento výsledok pričinili.

Nezabudnite na sporenie na dôchodok! Ušetríte na daniach

Ak si sporíte na dôchodok v DDS, každý rok môžete ušetriť v daňovom priznaní.

Nestíhate nakupovať darčeky?

Darujte svojim najbližším Ročné predplatné SME.sk

Riešenie kolízií áut - exkluzivní autokamera MiVue 766 WiFi

Mio MiVue 766 Wifi zaznamená jízdu senzorem Sony a s GPS, upozorní na nehody, má dotykový displej, upozornění na radary ad. funkce

Venujte na Vianoce darček plný informácií!

Darujte svojim najbližším hodnotné informácie po celý rok s predplatným SME.sk