Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Zahraničie si kvalitu cení. Najlepšia jazykovka je z Trnavy

Na výročnom stretnutí jazykových centier City & Guilds z celého Slovenska získala jazyková škola Your Choice prestížne ocenenie.

Britská vzdelávacia organizácia City & Guilds má po Slovensku širokú sieť jazykových centier. V marci 2013 sa vo Zvolene stretli zástupcovia všetkých akreditovaných jazykových škôl, ktoré pripravujú a testujú študentov na jazykový certifikát City & Guilds. Ten je uznávaný aj ako náhrada maturity.

Na tomto stretnutí získala jazyková škola Your Choice ocenenie za najvyššiu úspešnosť absolvovaných skúšok v roku 2012 (tzv. PASS rate) spomedzi všetkých 30 centier na Slovensku.

Každý študent, ktorého Your Choice doteraz pripravovala na medzinárodný jazykový certifikát a išiel na test, aj certifikát získal. A 23% z nich urobilo jazykový certifikát s vyznamenaním. Ide o mimoriadny výsledok nielen medzi centrami na Slovensku, ale aj v rámci Európy.

Uznanie za výnimočné výsledky

K tomuto ocenenie prišiel aj sprievodný list od Arthura Rega, predstaviteľa City & Guilds Europe v Budapešti. Tu je jeho preklad:

"V mene organizácie City & Guilds v Európe by som vám a vašim lektorom chcel zablahoželať za vysokú pracovnú výkonnosť. Na základe našich štatistík sme prišli k záveru, že ste v roku 2012 dosiahli výnimočné výsledky testov City & Guilds v rámci celého Slovenska. Počas celého roku 2012 sa nestalo, aby čo i len jeden študent vo vašom centre nespravil test City & Guilds. Navyše podiel študentov s vyznamenaním dosiahol 23 %.

Je to jasný dôkaz o vysokej kvalite výučby angličtiny vo vašej jazykovej škole a preukázanie výnimočnej profesionálnej angažovanosti a odborných znalostí vašich lektorov. Odovzdajte moje gratulácie všetkým vašim lektorom, ktorí prispeli k realizácii takýchto vysokých štandardov vo výučbe."

Tím Your Choice by sa rád poďakoval všetkým kolegom, ktorí sa o tento výsledok pričinili.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.