Námorná a letecká preprava: efektívny prístup na svetové trhy

Logistické riešenia pre štandardné a najmä neštandardné situácie

Stojí vaša spoločnosť pred strategickým rozhodnutím a úlohou vyriešiť prepravu tovaru do celého sveta? Radi by ste chceli preraziť na medzinárodné trhy avšak čas prepravy a optimalizácia nákladov sú pre vás dôležité? Chceli by ste mať prehľad o všetkých leteckých či námorných spoločnostiach vo svete a online sledovať pohyb vášho tovaru? Pokiaľ je vám predstava spolupráce s osobným logistickým partnerom, ktorý bude kdekoľvek a kedykoľvek k dispozícii príjemná, ste na správnej adrese!

Zdá sa vám to nemožné? Distribúcia výrobkov dnes nepozná hraníc a pre priemyselný sektor sa stávajú alfa omegou skúsení logistickí partneri, ktorí poskytujú komplexné portfólio služieb pod jednou strechou. Klienti očakávajú optimalizáciu svojich nákladov a vynikajúci manažment celého dodávateľského reťazca. Prioritnými sa stávajú logistickí dodávatelia, ktorí im otvárajú brány do sveta.

Služby logistických operácií lodnej a leteckej nákladnej prepravy spoločnosti GEFCO Slovakia uľahčujú operácie pri zásobovaní just-in-time. Zákazníkom ponúkajú organizáciu celokontajnerovej prepravy, konsolidáciou zásielok bez hmotnostných limitov do rôznych svetových destinácií, ktorá v sebe zahŕňa kombinovanú prepravu z/do európskych prístavov a doručenie tovaru „Door to door“.

„Staviame na dlhodobom partnerstve s našimi zákazníkmi. Neponúkame len prepravu z bodu A do bodu B. Ponúkame optimálne logistické riešenie v každom článku dodávateľského reťazca. Nie sme tu od toho, aby sme hovorili čo nemôžeme prepraviť. Sme tu preto, aby sme našim priemyselným zákazníkom ponúkli cenovo efektívne riešenie lodnej a leteckej prepravy tovaru všetkých rozmerov. Od malých zákaziek až po náklady bez hmotnostných obmedzení. Vsadili sme na stratégiu medzinárodného rozvoja so zameraním na strednú a východnú Európu, Áziu s dôrazom na Čínu a Latinskú Ameriku, kde budujeme vlastné pobočky,“ uviedla Jana Bačíková, manažér Overseas GEFCO Slovakia.

Výhodou dovezeného tovaru je možnosť využitia colného skladu v Trnave a v Kechneci, ktoré umožňujú skladovať tovar bez colného prejednania a v prípade potreby, jeho postupné uvoľňovanie do obehu. Ako doplnkovú službu k zámorským prepravám poskytuje GEFCO know-how v oblasti cla a daňového zastúpenia.

„GEFCO Slovakia je spoľahlivý obchodný partner nielen voči colným správam členských krajín, ale najmä voči svojim tradičným i novým obchodným partnerom. Dôkazom je získanie štatútu Schválený hospodársky subjekt, ktorý vnímame ako konkurenčnú výhodu,“ uviedol Peter Harach, Manažér colných služieb GEFCO Slovakia.

www.gefco.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.