Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Námorná a letecká preprava: efektívny prístup na svetové trhy

Logistické riešenia pre štandardné a najmä neštandardné situácie

Stojí vaša spoločnosť pred strategickým rozhodnutím a úlohou vyriešiť prepravu tovaru do celého sveta? Radi by ste chceli preraziť na medzinárodné trhy avšak čas prepravy a optimalizácia nákladov sú pre vás dôležité? Chceli by ste mať prehľad o všetkých leteckých či námorných spoločnostiach vo svete a online sledovať pohyb vášho tovaru? Pokiaľ je vám predstava spolupráce s osobným logistickým partnerom, ktorý bude kdekoľvek a kedykoľvek k dispozícii príjemná, ste na správnej adrese!

Zdá sa vám to nemožné? Distribúcia výrobkov dnes nepozná hraníc a pre priemyselný sektor sa stávajú alfa omegou skúsení logistickí partneri, ktorí poskytujú komplexné portfólio služieb pod jednou strechou. Klienti očakávajú optimalizáciu svojich nákladov a vynikajúci manažment celého dodávateľského reťazca. Prioritnými sa stávajú logistickí dodávatelia, ktorí im otvárajú brány do sveta.

Služby logistických operácií lodnej a leteckej nákladnej prepravy spoločnosti GEFCO Slovakia uľahčujú operácie pri zásobovaní just-in-time. Zákazníkom ponúkajú organizáciu celokontajnerovej prepravy, konsolidáciou zásielok bez hmotnostných limitov do rôznych svetových destinácií, ktorá v sebe zahŕňa kombinovanú prepravu z/do európskych prístavov a doručenie tovaru „Door to door“.

„Staviame na dlhodobom partnerstve s našimi zákazníkmi. Neponúkame len prepravu z bodu A do bodu B. Ponúkame optimálne logistické riešenie v každom článku dodávateľského reťazca. Nie sme tu od toho, aby sme hovorili čo nemôžeme prepraviť. Sme tu preto, aby sme našim priemyselným zákazníkom ponúkli cenovo efektívne riešenie lodnej a leteckej prepravy tovaru všetkých rozmerov. Od malých zákaziek až po náklady bez hmotnostných obmedzení. Vsadili sme na stratégiu medzinárodného rozvoja so zameraním na strednú a východnú Európu, Áziu s dôrazom na Čínu a Latinskú Ameriku, kde budujeme vlastné pobočky,“ uviedla Jana Bačíková, manažér Overseas GEFCO Slovakia.

Výhodou dovezeného tovaru je možnosť využitia colného skladu v Trnave a v Kechneci, ktoré umožňujú skladovať tovar bez colného prejednania a v prípade potreby, jeho postupné uvoľňovanie do obehu. Ako doplnkovú službu k zámorským prepravám poskytuje GEFCO know-how v oblasti cla a daňového zastúpenia.

„GEFCO Slovakia je spoľahlivý obchodný partner nielen voči colným správam členských krajín, ale najmä voči svojim tradičným i novým obchodným partnerom. Dôkazom je získanie štatútu Schválený hospodársky subjekt, ktorý vnímame ako konkurenčnú výhodu,“ uviedol Peter Harach, Manažér colných služieb GEFCO Slovakia.

www.gefco.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.

Zelená Bratislava

Vyvetrajte si hlavu v jednom z najzelenších hlavných miest na svete.

Covid a post-Covid: Ako sa chrániť pred kybernetickými útokmi?

Tím FortiGuard Labs zaznamenal značný nárast bezpečnostných hrozieb počas pandémie.