Zvažujete kúpu bytu? Porovnávali sme bývanie v meste a za mestom

Bývanie v centre alebo s prírodou doslova na dosah? Každému z nás je blízke niečo iné. Svoje túžby poznáme, už len nájsť správnu ponuku. Pozrime sa dnes na typického predstaviteľa mestského bývania, akým je nepochybne Manhattan, a na jedného zástupcu bývania obklopeného prírodou; stupavskú Zipavu. Dva odlišné typy bývania, každé so svojimi špecifikami. Ktoré vyhovuje vám?

Večne zaneprázdnení kariérou, nadšenci kultúrnych zážitkov, fanúšikovia mestského spôsobu života, lokálpatrioti odchovaní mestom... Tí všetci vedia, čo všetko im mesto môže ponúknuť, a týchto vymožeností sa nemienia vzdať.

Sú to presne tí, čo chcú byť neustále v dosahu svojej práce, no zároveň si chcú užívať pravidelné návštevy večerného kina, divadla či fitnescentra, pohodovú kávičku na pešej zóne a k tomu množstvo zaujímavých akcií, ktoré sa denne v meste konajú. Ich život je rýchly, plný aktivít, stretnutí s priateľmi. A chcú, aby bývanie zodpovedalo ich životnému tempu, bolo dostatočne reprezentatívne a svojím spôsobom vyjadrovalo aj úspech, ktorý sa im podarilo dosiahnuť v kariére. Presne na týchto ľudí myslel developér STRABAG – ZIPP Development pri výstavbe bratislavského Manhattanu a záujem o byty v ňom potvrdil, že vystihol potreby aktívnych mestských ľudí. Ak sa k nim radíte aj vy a uvažujete o novom bývaní, moderný byt v širšom centre mesta sa zdá tou správnou voľbou pre vás.

Bratislavský Manhattan je stále v kurze

bratislavský manhattan

V mieste, kde máte všetky vymoženosti mesta na dosah, či už pešo, mestskou dopravou alebo vlastným autom, v oblasti, ktorá vám poskytne dostatok nerušeného súkromia vtedy, keď potrebujete vypnúť a užiť si pokoj, sa voľné byty a za prijateľnú cenu hľadajú len ťažko. Šťastie však žičí tým, čo hľadajú poriadne. Developér Manhattanu sa rozhodol uspokojiť záujem o najvyhľadávanejšie byty, ku ktorým bezpochyby patria menšie 2- a 3-izbové. Zmenou vnútornej dispozície štvorizbových bytov rozšíri ponuku o nové byty; dvojizbové s výmerou 46 m2 a trojizbové s rozlohou 69 m2. Počet bytov je limitovaný a nasťahovať sa do nich možno už na jeseň 2013. Takéto nové bývanie ponúka už za cenu od 99 750 eur za dvojizbový byt. Máte teda šancu už teraz získať byt, o akom ste snívali, a v prostredí, kde budete naladení na rovnakú vlnovú dĺžku so susedmi, ktorí chápu vaše životné postoje a rešpektujú váš životný štýl.

Hľadajúci pokoj po náročnom dni v meste, fanúšikovia športov v prírode, mladí, no rodinne založení…

… hoci pracujú v meste, vo svojom voľnom čase radi vyjdú niekam do prírody. Pri projektovaní Zipavy v Stupave stavil developér STRABAG – ZIPP Development práve na potreby takýchto ľudí, ktorým nevyhovuje anonymita veľkých projektov, ale zároveň netúžia byť otrokom starostlivosti o rodinný dom. Na potreby tých, čo si chcú pohodlne užívať voľné chvíle plné aktivít vonku, ale tiež myslia aj na budúcnosť a na deti, pre ktoré hľadajú bezpečné prostredie doma aj vonku. Zázemie s detskými ihriskami, parkom, čo najbližšie k bytu. Zároveň potrebujú mať po ruke škôlku, školu, zdravotné zariadenie, ale aj obchody a vybudovanú infraštruktúru. Patríte aj vy k tým, čo nechcú byť ďaleko od mesta, ale láka vás život blízko prírody? Ak pátrate po finančne dostupnom bývaní, ktoré spĺňa vaše požiadavky, obytný súbor Zipava by mohol splniť vaše predstavy.

Zipava  v Stupave znamená bývanie s prírodou za veľmi dobrú cenu. A hlavné mesto je stále blízko…

zipava v stupave

V súlade so spomínaným životným štýlom a s nárokmi na prácu aj na voľný čas je bývanie v malom meste. Tam, kde je vybudovaná infraštruktúra, overená občianska vybavenosť a dobrá dostupnosť tak do prírody, ako aj do mesta s pracovnými príležitosťami. Podobnú predstavu o bývaní môžete mať bez ohľadu na to, či ste ešte sami, už vo dvojici alebo plánujete založiť si rodinu. Pritom Zipava ponúka na výber byty naozaj pre mnohé typy záujemcov. Ak ste mladí a chcete konečne bývať vo svojom, za cenu 67 990 eur môžete mať 1-izbový byt aj s balkónom, v celkovej rozlohe až 47 m2. V ponuke sú aj 2- a 3-izbové byty a vyslovene pre rodiny s deťmi ideálne, dispozične dobre riešené byty s veľkorysými terasami. Tieto 3- až 4-izbové byty majú rovno dve terasy. Rodinná grilovačka, pestovanie byliniek, jahôd, kus vlastnej zelene či záhradná hojdačka tak už nie sú výsadou bývania v rodinnom dome. Lákadlom lokality je nepochybne cyklotrasa do Rakúska, známe turistické trasy, a v neposlednom rade dostupnosť centra Bratislavy do 15 minút vďaka diaľničnému privádzaču. Život v Zipave si môžete skvele a pokojne užívať.

zipava v stupave

Viac informácií na www.americkebyvanie.sk www.zipava.sk

Košická Klinika detí a dorastu je opäť krajšia

Oddelenie pre najmenších vynovili za rekordných sedem dní.

Aká je skutočná pravda o Partners Group Sk?

Na fórach nájdete rôzne komentáre na adresu finančných sprostredkovateľov z Partners Group Sk. Ktoré sú a ktoré nie sú pravdivé?

Desať obľúbených multistop zájazdov do celého sveta

Sú poznávacie zájazdy vaša srdcovka? Zažite dva alebo tri počas jednej cesty.

Zdravý životný štýl - dá sa v dnešnej dobe udržať?

Zdravý životný štýl, krásne telo, svieža pokožka, žiadne vrásky a pevné zdravie. Je možné docieliť to aj v súčasnom rýchlom svete?