Zlato je nenahraditeľným uchovávateľom hodnôt.

Investície do fyzického zlata a striebra Vám poskytujú 100% kontrolu, na rozdiel od investícií do akcií a cenných papierov.

Istota v neistých časoch, aj tak by sa dala nazvať investícia do drahých kovov, ktorú Vám v dnešnej dobe ponúka už naozaj mnoho spoločností. Ale čím je spoločnosť GOLD&SILVER INTERNATIONAL, s. r. o. výnimočná?

Našou filozofiou je vyhľadávanie investičných príležitostí na trhu v prostredí neustálych zmien a následné sprostredkovanie týchto príležitostí klientom. V súčasnosti považujeme za jedinečnú príležitosť investovanie do drahých kovov. Okrem investičných zlatých a strieborných odliatkov, mincí, briliantov, platiny a paládia, ktoré fyzicky dostanete, je spoločnosť charakteristická predovšetkým profesionálnym prístupom, vysokou mierou dôvery, diskrétnosťou a špecifickým poradenským servisom počas celej doby investovania, ktorá nekončí len nákupom drahých kovov, ale naopak, tým len začína.

3-r936_res.jpg

Na rozdiel od ostatných spoločností Vám naši vyškolení poradcovia poskytnú komplexné informácie nielen pri nákupe drahých kovov, ale najmä pri následnom výkupe, ktorý je pre našu spoločnosť samozrejmosťou. Nakoľko sú drahé kovy špecifickým druhom tovaru, ktorému prináleží citlivé zaobchádzanie, všetky potrebné informácie o cenách a spôsobe investovania poskytujeme len na základe osobného stretnutia.

Sme názoru, že k finančnému vzdelaniu nás všetkých nepatrí len spôsob ako sa zadlžiť na dlhé dekády, ale mali by sme si spomenúť aj na našich starých rodičov, ktorí vedeli, že zlato má najdôležitejšie postavenie v ich zabezpečení do budúcnosti. Od roku 2010 nebola cena zlata lepšia ako je dnes. Nepremárnite túto príležitosť na nákup drahých kovov. Je teda už len na Vás, ako sa rozhodnete.

Events you should not miss during your visit in Bratislava

For anyone looking to spend their summer in Bratislava, there is a great time to be had.

Modernizácia rozvodov tepla v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci

Tepelné rozvody na sídlisku v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci prejdú v najbližšom období významnou modernizáciou.

Čerešne dozreli: Aj po zmenách na hypotekárnom trhu chutia!

V atraktívnom dúbravskom projekte Čerešne living sa začala druhá fáza predaja bytov. S ňou súvisí niekoľko dôležitých noviniek!

Edite sa podarilo schudnúť 30 kilogramov vďaka 3D Chili

Konečne si splníte svoje sny o plochom brušku a štíhlom páse vďaka novému systému založenom na zdravom chudnutí bez jojo efektu!