Zlato je nenahraditeľným uchovávateľom hodnôt.

Investície do fyzického zlata a striebra Vám poskytujú 100% kontrolu, na rozdiel od investícií do akcií a cenných papierov.

Istota v neistých časoch, aj tak by sa dala nazvať investícia do drahých kovov, ktorú Vám v dnešnej dobe ponúka už naozaj mnoho spoločností. Ale čím je spoločnosť GOLD&SILVER INTERNATIONAL, s. r. o. výnimočná?

Našou filozofiou je vyhľadávanie investičných príležitostí na trhu v prostredí neustálych zmien a následné sprostredkovanie týchto príležitostí klientom. V súčasnosti považujeme za jedinečnú príležitosť investovanie do drahých kovov. Okrem investičných zlatých a strieborných odliatkov, mincí, briliantov, platiny a paládia, ktoré fyzicky dostanete, je spoločnosť charakteristická predovšetkým profesionálnym prístupom, vysokou mierou dôvery, diskrétnosťou a špecifickým poradenským servisom počas celej doby investovania, ktorá nekončí len nákupom drahých kovov, ale naopak, tým len začína.

3-r936_res.jpg

Na rozdiel od ostatných spoločností Vám naši vyškolení poradcovia poskytnú komplexné informácie nielen pri nákupe drahých kovov, ale najmä pri následnom výkupe, ktorý je pre našu spoločnosť samozrejmosťou. Nakoľko sú drahé kovy špecifickým druhom tovaru, ktorému prináleží citlivé zaobchádzanie, všetky potrebné informácie o cenách a spôsobe investovania poskytujeme len na základe osobného stretnutia.

Sme názoru, že k finančnému vzdelaniu nás všetkých nepatrí len spôsob ako sa zadlžiť na dlhé dekády, ale mali by sme si spomenúť aj na našich starých rodičov, ktorí vedeli, že zlato má najdôležitejšie postavenie v ich zabezpečení do budúcnosti. Od roku 2010 nebola cena zlata lepšia ako je dnes. Nepremárnite túto príležitosť na nákup drahých kovov. Je teda už len na Vás, ako sa rozhodnete.

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

Prognózy pre slovensky realitný trh v roku 2019

Prvé predpovede, ako sa vyvinie dianie na realitnom trhu v roku 2019.