Paneurópska vysoká škola - vzdelanie medzinárodných parametrov

V dnešnom globalizovanom svete je nevyhnutné vidieť veci v súvislostiach. Práve preto zabezpečujú vzdelanie na Paneurópskej vysokej škole nielen domáci odborníci, ale dôležité percento tvoria aj zahraniční pedagógovia tak, aby poslucháči získali aj iný, širší a medzinárodný pohľad na študovanú problematiku.

Budúci právnici si tak môžu osobne vypočuť svetových odborníkov na medzinárodné obchodné právo, arbitráže, komparatívne právo, člena Medzinárodného arbitrážneho súdu, či člena komisie OSN pre medzinárodné právo, ale taktiež exministrov spravodlivosti, či bývalého premiéra. Budúci podnikatelia a ekonómovia môžu čerpať informácie od významných svetových ekonómov, či od poradcu prezidentov Európskej komisie. Budúcich masmediálcov vzdeláva bývalá slovenská premiérka, dekanka žurnalistickej fakulty v Moskve, odborníci na žurnalistiku i fotografiu i zástupcovia veľkých reklamných, mediálnych a PR agentúr. Budúci psychológovia sa na jedinej slovenskej fakulte psychológie stretnú s prvotriednymi odborníkmi na pracovnú a školskú psychológiu. Budúci informatici si vypočujú prednášky a absolvujú cvičenia pod vedením pedagógov so skúsenosťami z prestížnych zahraničných univerzít (USA, ČR).

MEDZINÁRODNÉ OSOBNOSTI NA PANEURÓPSKEJ VYSOKEJ ŠKOLE

Prof. Dr. Bea Verschraegen, E.M.M, LL.M. (Rakúsko)

Prof. Peter Fischer (Rakúsko)

Prof. JUDr. Pavel Šturma, DrSc. (ČR)

Doc. JUDr. Lucia Žitňanská, PhD. (SR)

JUDr. Ján Čarnogurský (SR)

Prof. Jaroslav Ivor (SR)

Prof. Ruslan Semenovič Grinberg (Rusko)

Prof. Elena Vartanova (Rusko)

Prof. Hans Schlosser (Nemecko)

Dr. Marc Luyckx Ghisi (Belgicko)

Prof. Anton Cooray (Hong Kong)

Prof. Pal Tamas (Maďarsko)

Prof. Habib Chamoun-Nicolás (Mexiko)

Prof. PhDr. Andrei Tušer, CSc. (SR)

Prof. PhDr. Iveta Radičová, PhD.(SR)

Prof. PhDr. Jozef Leikert, PhD. (SR)

Prof. Teodor Kollárik (SR)

Prof. Jiří Voříšek (ČR)

Prof. PhDr. Stanislav Štech, CSc. (ČR)

Paneurópska vysoká škola bude i naďalej prinášať svojim poslucháčom vyššiu pridanú hodnotu v podobe prestížnych zahraničných prednášajúcich a plniť tak svoje poslanie – poskytovať vzdelanie medzinárodných rozmerov.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

Slnko, pláž, oddych. Problémy s autom však veľmi rýchlo môžu zmeniť letnú dovolenku na nepríjemný zážitok.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

OMV ponúka vodičom tipy, ako si pripraviť auto na dovolenku bez stresu.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartou Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.