Legendárna talianska päťstovka, dostupná v novej maxi verzii

Nový model Fiat 500L – prichádza vo svojej štvrtej viacúčelovej verzii, ktorá kombinuje kompaktné rozmery, veľkopriestorové viacúčelové vozidlo a jazdné vlastnosti SUV.

Legendárna talianska päťstovka, dostupná v novej maxi verzii v prievidzskom FIATe ! Predstavujeme nový FIAT 500L.

Nový model Fiat 500L – prichádza vo svojej štvrtej viacúčelovej verzii, ktorá kombinuje kompaktné rozmery, veľkopriestorové viacúčelové vozidlo a jazdné vlastnosti SUV. Označenie L znamená „ large“, z anglického veľký alebo „loft“ vznešený, pričom svojou dĺžkou 4140 mm, presahuje model Punto o celých 70 mm.

Štýl je obrazom našej osobnosti, rodinné auto s vlastnou charizmou už od 11 750 € !

FIAT 500L si zákazníci kupujú srdcom, pretože chcú vlastniť atraktívne, štýlové a rodinné auto s duchom modelu 500.  Pomerom vonkajších rozmerov k priestrannosti interiéru sa nový model 500L radí na vrchol segmentu. Nový model  poskytuje aj veľkorysý kufor s objemom 400 l, ktorý hravo pohltí napr. 5 cestovných kufrov dvojmetrových dlháňov. Vďaka posuvným a samostatne sklopným zadným sedadlám možno cestovný komfort prispôsobiť pasažierom doslova na mieru. Funkcia Told&Tumble umožňuje sklopiť zadné sedadlá dopredu a vytvoriť úplne rovnú úložnú plochu, čo isto oceníte pri prevážaní dlhých predmetov. Skutočne štýlové a výnimočné vozidlo FIAT 500L si môžete zadovážiť už od 11 750 € s DPH.

1500 kombinácií vnútorného usporiadania a 30 kombinácií farieb? Áno, to je nový FIAT 500 L

Interiér vozidla je natoľko funkčný a variabilný, že v ňom možno vytvoriť 1500 kombinácií vnútorného usporiadania. Po sklopení sedadla predného spolujazdca a jedného zadného sedadla v ňom dokážete prepravovať až 2400 mm dlhé predmety. Sedadlo spolujazdca sa dá jednoducho zložiť dopredu a tak vytvoriť predĺženú rovnú úložnú plochu. Vozidlo má mimoriadne prepravné schopnosti a ponúka najlepšiu prepravnú kapacitu v segmente. Všetky ovládacie prvky vozidla máte akurát tak po ruke, a zároveň ich tvar má atraktívny umelecký podtón.  Svetlej a príjemnej atmosfére v interiéri pomáha aj príplatková panoramatická strecha, ktorá s rozlohou 1,5 m² patrí medzi najväčšie v danom segmente.  Záleží od stupňa výbavy, napr. obkladové panely lakované farbou karosérie alebo inak prispôsobené výbave a farbám interiéru. Na výber v prievidzskom FIAT-e máte až 30 kombinácií farieb karosérie a strechy vrátane verzií bicolore ( dvojfarebné prevedenie ). Interiér je dostupný v 4 základných úrovniach výbavy, od základnej POP, v ktorej nájdete už oceľové kolesá 16“ alebo palubný počítač, cez výbavu POP PLUS, ktorá obsahuje napr. manuálnu klimatizáciu s protipeľovým filtrom alebo tempomat. Prievidzský FIAT ako optimálnu odporúča výbavu EASY, v ktorej nájdete všetko potrebné, pričom vozidlo je už vybavené rádiom s 5“ dotykovým displejom a aj množstvom luxusných detailov, ktoré potešia vaše oči  ako riadiacia páka potiahnutá kožou. Pre najnáročnejších je v ponuke luxusná  výbava LOUNGE, v ktorej nájdete parkovacie senzory, dažďový senzor alebo pevnú presklenú strechu s protislnečnou ochranou.

4 ekologické a hospodárne motory s rekordne nízkou spotrebou

Nový FIAT 500L je k dispozícii s 4 ekologickými a hospodárnymi motormi. Dva z nich sú zážihové – 0,9 l dvojvalcový TwinAir s výkonom 105 koní,  s rekordne nízkou kombinovanou spotrebou benzínu 4,5 l/ 100 km a emisiami 112 g/km CO2 a osvedčený 1.4 l štvorvalec  s výkonom 95 koní – a dva turbodiesle 1.3 MultiJet druhej generácie,  s vynikajúcou spotrebou len 4 l/ 100km. Najnovšie ponuku doplní silnejší turbodiesel 1.6 MultiJet s výkonom 105 koní. Momentálne má FIAT v Prievidzi v ponuke FIAT 500L s osvedčeným a spoľahlivým motorom 1.4 v najluxusnejšej výbave Lounge, s cenovým zvýhodnením 2350 € v cene 16280 €. Objednať na predvádzaciu jazdu sa môžete na tel .č. 0911 297 472, e - mailom na jurikova@fiatprievidza.sk, prípadne sa zastavte osobne v predajni FIAT PRIEVIDZA na Nadjazdovej ulici v Prievidzi.

Zaujala vás táto reklama? Chcete reklamu na tomto mieste? Píšte na lucian.rexa@petitpress.sk.

Aj staršie životné poistenie môže mať nové výhody

Poisťovňa Generali prináša klientom, ktorí v nej majú uzatvorené životné poistenie, novinku, ktorá ich určite poteší.

7 miest, kde ešte stále môžete zažiť cisárske Rakúsko

Prijmite pozvanie od Habsburgovcov.

Poistenie.sk v novom a lepšom šate

Vývoj internetových technológií, ako aj požiadavky klientov, sa stali podnetom pre vylepšenie webovej stránky Poistenie.sk.

Nukleárna magnetická rezonančná liečba znova v Košiciach

Degeneratívne zmeny sú súčasťou starnutia pohybového aparátu.