Laci Strike a Internetove-deti v piešťanskej knižnici už 2. mája

Po bratislavskej premiére výstavy Internetove-deti môžu interaktívnou formou spoznať riziká aj príležitosti moderných technológií aj Piešťany. Výstava je súčasťou tohtoročnej osvetovej kampane e-deti.

Orange vo februári predstavil osvetovú kampaň s názvom e-deti. Jej súčasťou  je aj interaktívna výstava Internetove-deti, ktorá privíta svojich návštevníkov v najbližších dňoch v Piešťanoch. Za osemnásť dní trvania výstavy v Bratislave ju navštívilo približne 3 400 návštevníkov.

Výstava je v Piešťanoch verejnosti prístupná v období od 29. apríla do 20. mája v Mestskej knižnici. Každý pracovný deň si ju môžu záujemcovia prísť pozrieť od 10:00 do 17:00 hod. a v sobotu (okrem 4. mája) bude prístupná od 10:00 do 16:00 hod. Vstup je bezplatný.

Medzi obľúbené atrakcie na výstave patrí napríklad e-autodráha, ktorá je nielen zábavná, ale zároveň hravou formou testuje znalosti detí o rizikách moderných komunikačných nástrojov či vyhľadávanie slov na čas. Pre rodičov bude na výstave počas sobôt k dispozícii aj odborný poradca z oblasti detskej psychológie, ktorý odpovie na otázky či poradí v oblasti používania moderných komunikačných technológií.

Navyše, 2. mája od 10:00 do 14:00 hod. sa môžu návštevníci tešiť aj na známu tvár – výstavu navštívi ambasádor tohtoročnej kampane e-deti populárny tanečník Laci Stike. Aktuálne informácie, presné termíny konania výstavy, ale najmä užitočné rady pre deti, rodičov i pedagógov nájdete na http://www.oskole.sk/e-deti.

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.

Dúbravské Čerešne dozreli: Začína sa kolaudovať!

Čerešne living, moderné rodinné bývanie v bratislavskej Dúbravke, naberá čoraz jasnejšie kontúry.

Nášmu telu stačí iba málo vitamínov

Veľký prehľad, odporúčania odborníkov i to, čo si varí špičkový biochemik

Podnikajte múdro, skúste služby profesionálneho call centra

Kvalitná a preverená databáza, profesionálne klientske služby, všetko v súlade s GDPR.