Kvalita bývania - Dobrá lokalita - Výhodná cena nehnuteľnosti.

Toto je ponuka bývania, ktorá posúva hranice. Aj vy patríte do skupiny ľudí, ktorí momentálne hľadajú svoje bývanie snov v centre mesta?

Toto je ponuka bývania, ktorá posúva hranice. Aj vy patríte do skupiny ľudí, ktorí momentálne hľadajú svoje bývanie snov v centre mesta? Kladiete si otázku čo vlastne očakávate od svojho bývania? Ostali ste stáť na mŕtvom bode, pretože vám k rozhodnutiu na kúpu nehnuteľnosti ešte niečo chýba? Podľa údajov NBS z 1. štvrťroka 2013 sa ceny bytov v Bratislave zastabilizovali. Ideálny čas na výhodnú kúpu.

Rebríček našich kritérií na výber nehnuteľnosti je často stavaný veľmi vysoko. Zlatým pravidlom je, že pri kúpe nehnuteľnosti rozhoduje nielen jej cena a kvalita, ale predovšetkým atraktívnosť lokality. Byt totiž môže byť vo výbornom stave, ale čo z toho, keď je na zlom mieste? Ako teda vybrať správne? Je treba zamerať sa na nehnuteľnosti s neopakovateľnými výhodami. Najmä ak tieto nehnuteľnosti trh už overil.

A čo keď príde šanca na kúpu kvalitnej nehnuteľnosti, ktorá sa už nezopakuje? V prípade nového bytového komplexu Rezidencie MACHNÁČ sú Bratislavčania svedkom príbehu, ktorý ich chytil za srdce. Vyššia životná úroveň a nadčasový komfort bývania! Kvalitná architektúra. Bývanie v srdci prírody v blízkosti chráneného parku Horský park a len 5 minút autom od centra. To sú atribúty, ktoré vystihujú významné benefity tejto novostavby a odzrkadľujú vysoké nároky kupujúcich. Rezidencie MACHNÁČ si zaslúžene vyslúžil prívlastok „tornádo na trhu s nehnuteľnosťami“. Prvé dva bytové domy boli vypredané v rekordne čase, za neuveriteľné 3 mesiace! Zaujímavosťou je, že na predaj jedného bytu v prvých rezidenciách stačili v priemere len dva dni! A to je pre realitný trh nevídané!

Presvetlené prakticky riešené byty v lone prírody sú v Bratislave veľkou vzácnosťou. Rezidencie Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa ponúkajú slnečné a dispozične dobre riešené 2-izbové, 3-izbové a 4-izbové byty s výmerou od 63,07 do 114,48 m2 s priestrannými balkóny a terasami s výhľadmi na panorámu Bratislavy, Kamzík a Rakúsko. Majiteľom bytov sú k dispozícii dve podzemné podlažia vybavené garážovými státiami a pivnicami. Príkladom jedinečného architektonického konceptu a interiérového riešenia budov Jaseň, Javor a Jedľa sú presvetlené átriá, ktoré dotvoria pocit výnimočnosti. Svetlo a priestor tu hrá hlavnú rolu.

„O tento druh prestížneho bývania majú Bratislavčania naozaj veľký záujem. Veľkým lákadlom je i cena nehnuteľností. Vysoký dopyt po tomto atraktívnom rezidenčnom bývaní je dôkazom, že na čele rebríčka preferencií zákazníkov dnes stojí kombinácia kvalitného bývania v prestížnej lokalite za výnimočnú cenu. V ponuke sú priestranné dvojizbové byty v centre už od 129.900 Eur vrátane DPH. Veľký záujem sme zaznamenali o trojizbové priestranné byty, kde sa cena pohybuje už od 159.900 Eur a pri štvorizbových bytoch je cena už od 189.900 Eur. V cene sú zahrnuté aj pivnice. Tieto mimoriadne ceny bytov sú pre vyhľadávanú a najdrahšiu lokalitu Bratislava I. považované za viac než výhodné. Podľa údajov NBS za 1Q. 2013 sa ceny nehnuteľností v porovnaní s predchádzajúcim obdobím zastabilizovali. Osobne to vnímam ako príležitosť na výhodnú kúpu. Priemerná cena za 1 m2 v centre hlavného mesta dnes dosahuje úroveň 2234 Eur. V porovnaní s projektom Rezidencie MACHNÁČ, kde sa cena za 1 m2 pohybuje od 1893 Eur s DPH, pridáva tomuto projektu na atraktívnosti a dlhodobej perspektíve. Odhadujem, že slovenský trh s bývaním sa zaktivizuje do konca roka, predovšetkým v 3 kvartáli, a cena nehnuteľností môže rásť. Záujemcom odporúčam, aby si voľné byty pozreli ešte dnes,“ uviedol Norbert Hrnčiar, manažér predaja z maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk.

www.tuchcembyt.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu