Kvalita bývania - Dobrá lokalita - Výhodná cena nehnuteľnosti.

Toto je ponuka bývania, ktorá posúva hranice. Aj vy patríte do skupiny ľudí, ktorí momentálne hľadajú svoje bývanie snov v centre mesta?

Toto je ponuka bývania, ktorá posúva hranice. Aj vy patríte do skupiny ľudí, ktorí momentálne hľadajú svoje bývanie snov v centre mesta? Kladiete si otázku čo vlastne očakávate od svojho bývania? Ostali ste stáť na mŕtvom bode, pretože vám k rozhodnutiu na kúpu nehnuteľnosti ešte niečo chýba? Podľa údajov NBS z 1. štvrťroka 2013 sa ceny bytov v Bratislave zastabilizovali. Ideálny čas na výhodnú kúpu.

Rebríček našich kritérií na výber nehnuteľnosti je často stavaný veľmi vysoko. Zlatým pravidlom je, že pri kúpe nehnuteľnosti rozhoduje nielen jej cena a kvalita, ale predovšetkým atraktívnosť lokality. Byt totiž môže byť vo výbornom stave, ale čo z toho, keď je na zlom mieste? Ako teda vybrať správne? Je treba zamerať sa na nehnuteľnosti s neopakovateľnými výhodami. Najmä ak tieto nehnuteľnosti trh už overil.

A čo keď príde šanca na kúpu kvalitnej nehnuteľnosti, ktorá sa už nezopakuje? V prípade nového bytového komplexu Rezidencie MACHNÁČ sú Bratislavčania svedkom príbehu, ktorý ich chytil za srdce. Vyššia životná úroveň a nadčasový komfort bývania! Kvalitná architektúra. Bývanie v srdci prírody v blízkosti chráneného parku Horský park a len 5 minút autom od centra. To sú atribúty, ktoré vystihujú významné benefity tejto novostavby a odzrkadľujú vysoké nároky kupujúcich. Rezidencie MACHNÁČ si zaslúžene vyslúžil prívlastok „tornádo na trhu s nehnuteľnosťami“. Prvé dva bytové domy boli vypredané v rekordne čase, za neuveriteľné 3 mesiace! Zaujímavosťou je, že na predaj jedného bytu v prvých rezidenciách stačili v priemere len dva dni! A to je pre realitný trh nevídané!

Presvetlené prakticky riešené byty v lone prírody sú v Bratislave veľkou vzácnosťou. Rezidencie Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa ponúkajú slnečné a dispozične dobre riešené 2-izbové, 3-izbové a 4-izbové byty s výmerou od 63,07 do 114,48 m2 s priestrannými balkóny a terasami s výhľadmi na panorámu Bratislavy, Kamzík a Rakúsko. Majiteľom bytov sú k dispozícii dve podzemné podlažia vybavené garážovými státiami a pivnicami. Príkladom jedinečného architektonického konceptu a interiérového riešenia budov Jaseň, Javor a Jedľa sú presvetlené átriá, ktoré dotvoria pocit výnimočnosti. Svetlo a priestor tu hrá hlavnú rolu.

„O tento druh prestížneho bývania majú Bratislavčania naozaj veľký záujem. Veľkým lákadlom je i cena nehnuteľností. Vysoký dopyt po tomto atraktívnom rezidenčnom bývaní je dôkazom, že na čele rebríčka preferencií zákazníkov dnes stojí kombinácia kvalitného bývania v prestížnej lokalite za výnimočnú cenu. V ponuke sú priestranné dvojizbové byty v centre už od 129.900 Eur vrátane DPH. Veľký záujem sme zaznamenali o trojizbové priestranné byty, kde sa cena pohybuje už od 159.900 Eur a pri štvorizbových bytoch je cena už od 189.900 Eur. V cene sú zahrnuté aj pivnice. Tieto mimoriadne ceny bytov sú pre vyhľadávanú a najdrahšiu lokalitu Bratislava I. považované za viac než výhodné. Podľa údajov NBS za 1Q. 2013 sa ceny nehnuteľností v porovnaní s predchádzajúcim obdobím zastabilizovali. Osobne to vnímam ako príležitosť na výhodnú kúpu. Priemerná cena za 1 m2 v centre hlavného mesta dnes dosahuje úroveň 2234 Eur. V porovnaní s projektom Rezidencie MACHNÁČ, kde sa cena za 1 m2 pohybuje od 1893 Eur s DPH, pridáva tomuto projektu na atraktívnosti a dlhodobej perspektíve. Odhadujem, že slovenský trh s bývaním sa zaktivizuje do konca roka, predovšetkým v 3 kvartáli, a cena nehnuteľností môže rásť. Záujemcom odporúčam, aby si voľné byty pozreli ešte dnes,“ uviedol Norbert Hrnčiar, manažér predaja z maklérskej kancelárie PonukaByvania.sk.

www.tuchcembyt.sk

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.