Nedeľa, 5. júl, 2020 | Meniny má Cyril, MetodKrížovkyKrížovky

Tatra banka prináša novú limitovanú edíciu kreditnej karty

Nová limitovaná edícia kreditnej karty Tatra banky je venovaná hercovi a predstaviteľovi Hamleta Robertovi Rothovi.

Tohtoročná limitovaná edícia je už deviatou limitovanou edíciou kreditných kariet, ktoré Tatra banka pravidelne prináša ako prejav pocty slovenským umelcom oceneným Cenou Nadácie Tatra banky za umenie. Vizuál karty symbolizuje jednu z najznámejších scén Shakespearovej divadelnej hry Hamlet.

Načítavam video...

Navyše, všetci držitelia nových súkromných kreditných kariet, ktorí v termíne od 15. 5. do 31. 8. 2013 zrealizujú platby v objeme min. 300 €, získavajú letný bonus 30 €. Limitovaná edícia kreditnej karty je určená všetkým klientom Tatra banky a je možné ju získať od 15. mája až do vyčerpania limitovaného počtu kusov.

tbrothkarta4900513-r118_res.jpg

Vďaka kreditnej karte môžete využívať množstvo výhod:

• získať pomoc pri poruche auta, spotrebiča a iných neplánovaných výdavkoch

• rezervovať si letenku, hotelovú izbu či auto v požičovni

• peniaze banky využívať zadarmo až do 47 alebo 51 dní

• získať flexibilitu v splácaní – sami rozhodujete, koľko z požičanej sumy zaplatíte a kedy to urobíte

• získať cestovné poistenie, ktoré vás zabezpečí aj v prípade úrazu, neplánovanej návštevy lekára, straty batožiny alebo meškania letu

Viac o limitovanej edícií kreditnej karty

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Poznáte zaujímavosti Malty? Tieto lákajú turistov najviac

Vďaka príjemnému počasiu je Malta atraktívnou destináciou až do neskorej jesene.

Terasa upratovala s Kositom. Čistili Borovicový háj i Pľuvátko

Dobrovoľníkov a zanietencov neodradilo ani blato a lejak.

Štart sezóny F1 je za dverami

Štart odloženej sezóny je na spadnutie. Prečítajte si príbeh asi najväčšej osobnosti F1 - Enza Ferrariho.