Sobota, 16. január, 2021 | Meniny má KristínaKrížovkyKrížovky

Tatra banka prináša novú limitovanú edíciu kreditnej karty

Nová limitovaná edícia kreditnej karty Tatra banky je venovaná hercovi a predstaviteľovi Hamleta Robertovi Rothovi.

Tohtoročná limitovaná edícia je už deviatou limitovanou edíciou kreditných kariet, ktoré Tatra banka pravidelne prináša ako prejav pocty slovenským umelcom oceneným Cenou Nadácie Tatra banky za umenie. Vizuál karty symbolizuje jednu z najznámejších scén Shakespearovej divadelnej hry Hamlet.

Načítavam video...

Navyše, všetci držitelia nových súkromných kreditných kariet, ktorí v termíne od 15. 5. do 31. 8. 2013 zrealizujú platby v objeme min. 300 €, získavajú letný bonus 30 €. Limitovaná edícia kreditnej karty je určená všetkým klientom Tatra banky a je možné ju získať od 15. mája až do vyčerpania limitovaného počtu kusov.

tbrothkarta4900513-r118_res.jpg

Vďaka kreditnej karte môžete využívať množstvo výhod:

• získať pomoc pri poruche auta, spotrebiča a iných neplánovaných výdavkoch

• rezervovať si letenku, hotelovú izbu či auto v požičovni

• peniaze banky využívať zadarmo až do 47 alebo 51 dní

• získať flexibilitu v splácaní – sami rozhodujete, koľko z požičanej sumy zaplatíte a kedy to urobíte

• získať cestovné poistenie, ktoré vás zabezpečí aj v prípade úrazu, neplánovanej návštevy lekára, straty batožiny alebo meškania letu

Viac o limitovanej edícií kreditnej karty

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.

SME.sk zaznamenalo rekordný nárast záujmu čitateľov

Rok 2020 bol pre spravodajstvo SME.sk rekordný z hľadiska viacerých parametrov.