Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Tatra banka prináša novú limitovanú edíciu kreditnej karty

Nová limitovaná edícia kreditnej karty Tatra banky je venovaná hercovi a predstaviteľovi Hamleta Robertovi Rothovi.

Tohtoročná limitovaná edícia je už deviatou limitovanou edíciou kreditných kariet, ktoré Tatra banka pravidelne prináša ako prejav pocty slovenským umelcom oceneným Cenou Nadácie Tatra banky za umenie. Vizuál karty symbolizuje jednu z najznámejších scén Shakespearovej divadelnej hry Hamlet.

Načítavam video...

Navyše, všetci držitelia nových súkromných kreditných kariet, ktorí v termíne od 15. 5. do 31. 8. 2013 zrealizujú platby v objeme min. 300 €, získavajú letný bonus 30 €. Limitovaná edícia kreditnej karty je určená všetkým klientom Tatra banky a je možné ju získať od 15. mája až do vyčerpania limitovaného počtu kusov.

tbrothkarta4900513-r118_res.jpg

Vďaka kreditnej karte môžete využívať množstvo výhod:

• získať pomoc pri poruche auta, spotrebiča a iných neplánovaných výdavkoch

• rezervovať si letenku, hotelovú izbu či auto v požičovni

• peniaze banky využívať zadarmo až do 47 alebo 51 dní

• získať flexibilitu v splácaní – sami rozhodujete, koľko z požičanej sumy zaplatíte a kedy to urobíte

• získať cestovné poistenie, ktoré vás zabezpečí aj v prípade úrazu, neplánovanej návštevy lekára, straty batožiny alebo meškania letu

Viac o limitovanej edícií kreditnej karty

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Duálnu prax v dm nahradilo počas pandémie online vzdelávanie

Vzdelávanie je rozdelené na dve časti, a to samoštúdium a webináre.

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.