Pozrite si pôžičku, s ktorou ušetríte 100 eur

Zvýhodnenú 600-eurovú pôžičku s 50% zľavou ponúka Raiffeisen banka len do konca júna. V pobočke banky môžete peniaze získať skôr, ako stihnete dopiť voňavú kávu, ktorú vám ponúknu jej pracovníci. Navyše, pri akejkoľvek výške pôžičky ste v hre o dovolenku v hodnote 1 000 eur.

Raiffeisen banka, ktorá je súčasťou rakúskej bankovej skupiny Raiffeisen Bank International s viac ako 126-ročnou tradíciou, prišla s ďalšou zaujímavou akciou. Pri príležitosti blížiacich sa dovoleniek pripravila špeciálnu 600-eurovú pôžičku s 50% zľavou. Znamená to, že pri 18 mesačnom splácaní preplatíte o polovicu menej a ušetríte tak až 100 eur! Usporené peniaze môžete investovať napríklad do domácnosti alebo jednoducho odložiť na „horšie časy“.

Navyše, banka pripravila pre všetkých, ktorí si do konca júna vezmú akúkoľvek pôžičku, teda nielen tú vo výške 600 eur, súťaž o 12 dovoleniek v hodnote 1 000 eur. Dokonca vám banka preplatí dovolenku aj v prípade, že tú svoju ste už absolvovali alebo ju už máte zaplatenú – stačí predložiť faktúru. Rozhodujúci je termín dovolenky, ktorý banka stanovila na obdobie celého roka 2013. Stačí prísť do niektorej z pobočiek, vziať si pôžičku a máte 12-násobnú šancu vyhrať dovolenku podľa svojich predstáv!

Raiffeisen banka ponúka pôžičky už od 200 eur, maximálna výška, o ktorú môžete požiadať, je 20 000 eur. Hlavnou výhodou pôžičky od Raiffeisen banky je jej jednoduchosť. Na vybavenie vám stačí jedna návšteva pobočky a občiansky preukaz. Nepotrebujete žiadne dodatočné doklady. Vyplníte krátku žiadosť a približne do pol hodiny môžete mať peniaze na účte. Čakanie vám spríjemnia pracovníci pobočky kávou či pohárom vody, pre najmenších sú pripravené pekné hračky v detskom kútiku. Pôžička je úplne bez poplatkov, takže za jej poskytnutie, vedenie či predčasné splatenie neplatíte ani cent. Pôžička od Raiffeisen banky má jasné pravidlá, nemusíte sa báť žiadnych chytákov či skrytých podmienok. Ide o filozofiu banky, ktorá vsadila na jednoduchosť, zrozumiteľnosť a ľudský prístup k svojim klientom. Z pobočky odchádzate so zmluvou na jeden papier, ktorá je jednoduchá, prehľadná a písaná ľudskou rečou.

Príďte sa presvedčiť s celou rodinou! Zvýhodnená 600-eurová pôžička s 50% zľavou ako aj súťaž o 12 dovoleniek platí len do konca júna.

www.raiffeisen.sk

490px-r746_res.jpg

Poďte kontrolovať novinárov denníka SME

Ponúkame vám možnosť prísť na niekoľko dní do redakcie SME.

Trápi vás chrípka alebo prechladnutie? Vieme, ako s nimi zatočiť

Niekedy jednoducho nepomôže pravidelný prísun vitamínov ani iná prevencia.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

Prognózy pre slovensky realitný trh v roku 2019

Prvé predpovede, ako sa vyvinie dianie na realitnom trhu v roku 2019.