Rekonštrukcia ihriska Zenit Petrohrad úspešne napreduje

Práce úspešne napredujú a všetko nasvedčuje tomu, že prvá plocha s technológiou Fibresand v krajinách bývalého Sovietskeho zväzu bude dokončená presne podľa plánu.

Firmy ENGO a Clive Richardson tvoria úspešný tandem, dokázali to aj v minulosti pri spoločných projektoch pre EURO 2012. Štadión Metalist Charkov (vyhodnotený UEFA ako najlepší štadión šampionátu EURO 2012) a štadión NSC Olympiyskiy Kiev (miesto 5 zápasov vrátene finále)  nasadili veľmi vysoké štandardy kvality týkajúce sa športových trávnikov v tejto časti Európy.

Veríme, že sa presadíme aj v Rusku, hostiteľskej krajine majstrovstiev sveta World Championship in 2018. Projekt Zenit je naším prvým projektom v Rusku. Štadión Petrovskiy v Petrohrade je dočasným domovom najúspešnejšieho ruského futbalového klubu FC Zenit, do doby kedy bude dokončená ikonická Zenit Aréna pre 65.000 divákov.

Informácie o priebehu prác nájdete TU:

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018