Pondelok, 27. marec, 2023 | Meniny má Alena

Trnavská 13 prinesie do mesta letný festival

Tento rok prichystalo Občianske združenie Trnavská 13 pre svojich priaznivcov ďalšiu chuťovku. Tradičný pivno-turistický pochod spojí už 14. – 15. júna s letným festivalom.

TRNAVA. Množstvo známych skupín, súťaž mladých kapiel o cenu Mariána „Makara“ Mrvu a celodenný detský a športový program. Tak bude vyzerať v poradí 16. ročník pivno-turistického pochodu Trnavská 13.

„V piatok a v sobotu (14.-15. júna) budú pre návštevníkov na Slávii vo vrhačskom areáli hrať kapely, akými sú napríklad Polemic, HEX, Smola a Hrušky, Bijouterrier, Bukasový masív a množstvo ďalších. Návštevníci si môžu zaobstarať tričko, sexi tielko, dať si pivo a jedlo, zasúťažiť si a najmä sa poriadne zabaviť,“ hovorí Igor Holéczy z organizačného výboru Trnavská 13.

Piatkové koncerty

V piatok 14.júna sa brány otvoria o 15:00. Mladá kapela The Reflex začne hrať o 15:30 a o 16:15 ju vystrieda Ravenhill. Po nej pôjdu s hodinovým programom trnavskí The Downhill a známe kapely z okolia Vrbovskí víťazi a Slniečko. O 21:00 je naplánovaný koncert obľúbenej kapely Smola a Hrušky a hudobný program v piatok ukončí energický Polemic. Nasledovať bude hodinová diskotéka pod holým nebom s DJ Pally.

Pivo, šport aj hudba

Sobota bude už od 8:00 ráno patriť pivno-turistickému pochodu, ktorého sa vlani zúčastnilo viac ako 3100 turistov. Medzi 8:30 a 13:00 bude na Slávii prebiehať aj súťaž mladých kapiel o cenu nazvanú po známom nedávno zosnulom trnavskom hudobníkovi Mariánovi „Makarovi“ Mrvovi.

Bohatý program je pripravený aj pre rodiny s deťmi. Budú si môcť pozrieť vystúpenie psovodov, predstavenie Cirkus Pepele, odfotiť sa s detskými postavičkami, k dispozícii bude maľovanie na tvár, trampolína a detské súťaže. Detičky sa zábavnou formou naučia nové slovíčka z angličtiny, o 13:00 vystúpi obľúbená Mia Králová, ktorá ponúkne svoj Farbičkový koncert.

Chýbať nebude ani športový program, v sobotu o 10:00 začínajú cvičiteľky ukážky cvičenia na trampolínkach a aerobic pred Pohodou. Pre návštevníkov, ktorí chcú svoje dieťa prihlásiť na šport, sa približne o 11:00 začínajú ukážky športov, ako sú volejbal, futbal, florbal, džudo, hádzaná či softbal.

Sobotné popoludnie bude od 16:00 patriť opäť hudbe, najprv vystúpia The Smiles, po nich výborní Beans & Bullets a Golden Vein. Nasledovať bude tradičný Bukasový Masív, punkový Bijouterrier a zlatý klinec programu HEX. K tomu je pripravené množstvo súťaží a zábavy.

Stanový tábor a wifi

V areáli Slávie bude pre všetkých prichystané wifi pripojenie. K dispozícii je na stiahnutie aj mobilná aplikácia s programom Festivalu Trnavská 13 a popisom zastávok na trase.

Keďže je Trnavská 13 čoraz populárnejšia medzi návštevníkmi z celého Slovenska, ale i Čiech, Slovinska, Veľkej Británie a Francúzska, organizátori pre nich pripravili napríklad stanový tábor v areáli Slávie.

SkryťVypnúť reklamu

Inzercia - Tlačové správy

1. Amazon v Seredi dáva veciam druhý život
  2. Nové bývanie a hypotéka za 1,49 %? Pomôže developer
  3. Doba nízkych úrokov je späť. Garantovaná hypotéka 1,49%
  4. Okuliarové šošovky ZEISS SmartLife
  5. Toto sú víťazi súťaže Hermes Komunikátor roka
  6. Ako riešia krízu v zahraničí? Nižšia daň, zľavy z odvodov, zmrazená cena potravín
  7. Dvanásť rokov v Amazone a práca ma stále baví
  8. Vyvýšené záhony ako novodobý trend v záhradkárstve
  1. Dvanásť rokov v Amazone a práca ma stále baví
  2. Toto sú víťazi súťaže Hermes Komunikátor roka
  3. Domáca verzia známych keksov vám zachutí na prvé zahryznutie
  4. Sodastream sa mení
  5. Vyvýšené záhony ako novodobý trend v záhradkárstve
  6. Jazdiť v lete na saniach? Na Madeire vám ukážu, že sa to dá
  7. Marec, poberaj sa, starec - do dôchodku na úrovni
  8. Už 110 rokov súčasťou každej domácnosti. ALPA oslavuje jubileum
  1. Stáli pred krachom. Firmy prezrádzajú recept na prežitie kríz 8 615
  2. Vyvýšené záhony ako novodobý trend v záhradkárstve 6 252
  3. Jazdiť v lete na saniach? Na Madeire vám ukážu, že sa to dá 5 660
  4. Okuliarové šošovky ZEISS SmartLife 4 565
  5. Amazon v Seredi dáva veciam druhý život 2 688
  6. V malej obci na Kysuciach vyučujú s modernými technológiami 2 569
  7. Náš mobil môžu ovládať na diaľku, ale dá sa tomu zabrániť 2 529
  8. Doba nízkych úrokov je späť. Garantovaná hypotéka 1,49% 1 544
SkryťVypnúť reklamu

Spoločnosti bojovali o ocenenia v troch hlavných kategóriách.

INZERCIA 2 h

„Mám už doslova oranžovú krv,“ hovorí Hana Šímová, HR Senior Manager pre strednú, východnú Európu a Nemecko v spoločnosti Amazon.

INZERCIA 2 h

Čierne keksíkové kolieska s bielou mliečnou náplňou sú kultovka, ktorú miluje asi každý. Tu je recept na ich domácu verziu.

25. mar
SkryťZatvoriť reklamu