Byty idú na dračku. Pozor! Výhodné uvádzacie ceny už len pár dní

Končíme už 30.6.2013. Teraz máte poslednú šancu kúpiť byt v Rezidencie MACHNÁČ za najvýhodnejšie, uvádzacie ceny.

Končíme už 30.6.2013. Teraz máte poslednú šancu kúpiť byt v  Rezidencie MACHNÁČ za najvýhodnejšie, uvádzacie ceny. Štart predaja tohto projektu opäť stavia na hlavu štatistiky predaja nehnuteľností v Bratislave. Rýchlosť, akou byty nachádzajú svojich majiteľov, je pri projektoch tohto typu skutočne nevídaná. Zvýhodnené štartovacie ceny však už končia a tí, ktorí ich neváhali využiť, sú nadmieru spokojní so svojim rozhodnutím.

Jedinečnosť bývania v zeleni, a súčasne v centre mesta, v kombinácii s vynikajúcimi uvádzacími cenami sa premietli aj do vynikajúcej bilancie predajnosti:

• Jar 2012 – Prvé dva bytové domy sa vypredali zaneuveriteľné 3 mesiace, ešte pred štartom výstavby. Na byty sa tvorili poradovníky. V priemere bol predaný 1 byt len za 2 dni.
  • Jar 2013 – Mimoriadne výhodné uvádzacie ceny predaj ešte zrýchlili. Akonáhle sa na trhu objavili nové byty v posledných bytových domoch tohto projektu, stali sa prvou voľbou vo svojej kategórii. Štatistiky hovoria jasne. Každý deň 1 byt predaný! Celkový objem predaných bytov tak za 10 týždňov dosahuje úroveň už viac ako 40%.
  • Priemerná cena za 1 m2 v centre Bratislavy dnes dosahuje úroveň 2234 Eur. V bytových domoch Rezidencie MACHNÁČ sa cena za 1 m2 pohybuje už od 1893 Eur. Slnečný 2-izbový byt s krásnym výhľadom len za 129.900 Eur vrátane DPH. Vzhľadom na najdrahšiu lokalitu v rámci Bratislavy, kvalitu stavby a vysokú úroveň bývania sú tieto ceny viac ako výhodné. (Ale pozor, platia už len do 30.6.2013.)
  • Nami predpokladaný dopyt po priestranných 3- a 4-izbových bytoch sa potvrdil. Podiel bytov s väčšou rozlohou v súčasnosti predstavuje takmer 90% z celkového objemu predaja. To jednoznačne dokazuje stúpajúci dopyt po rodinnom a generačnom bývaní.
  • Výnimočnosť architektonického riešenia podčiarkujú nádherne presvetlené spoločné priestory cez presklené átriá, vytvárajúce vo vnútri domov nevšednú atmosféru plnú svetla. Okolie rezidencií tvorí zeleň, ktorá vypĺňa až 60% z celkovej plochy pozemku. Parkové úpravy v rámci tohto privátneho areálu zahŕňajú výsadbu viac ako 146 stromov a 1 127 rôznych drevín a kvetinových záhonov. Lokalita Machnáč s úrovňou hluku pod 35 dB sa radí medzi najtichšie v Bratislave.

A ako sú s kúpou spokojní naši klienti?

Najlepšie sú informácie z prvej ruky. Naši klienti, ktorí si kúpili byt v Rezidencie MACHNÁČ, sú na svoje rozhodnutie právom hrdí, o čom svedčia aj ich vyjadrenia:

„Po dlhom hľadaní vhodného 4-izboveho bytu ma zaujala ponuka bytov v Rezidencie Machnáč. Rozloha a vynikajúce dispozičné riešenia bytov ma okamžite oslovili. Keďže som architektka, boli práve tieto parametre pre mňa veľmi dôležité. Priestory v týchto bytoch na Machnáči sú skutočne výborne a účelne navrhnuté – ponúkajú variabilitu zariadenia, dostatok miesta na rôzne úložné priestory aj dostatok súkromia. Veľmi dobre je riešený najmä priestor kuchyňa - obývačka. Z môjho pohľadu je rozhodujúca využiteľnosť priestoru a samozrejme lokalita. Teším sa, že budem mať obchod hneď pri dome a spoločne s deťmi môžeme sadnúť na bicykel a vydať sa rôznymi smermi do okolitej prírody,“ uviedla majiteľka bytu, architektka Zuzana Kováčová.

Projekt si na svoju stranu získal aj samotného stavbyvedúceho – Ing. Jozefa Kisa. V rezidenciách, ktoré mu rastú pred očami, bude onedlho sám bývať.

„V oblasti stavebníctva pôsobím už vyše 27 rokov a výstavbu som dozoroval už pri viac ako 20 projektoch. Keď som dostal do rúk projektovú dokumentáciu Rezidencie MACHNÁČ, bolo mi jasné, že túto šancu na kvalitné bývanie v jednej z najprestížnejších a najtichších lokalít v meste si nemôžem nechať ujsť. Odborná výstavba, kvalita použitých materiálov a výnimočná architektúra sú záruky, z ktorých budúci majitelia bytov budú môcť dlhodobo profitovať. Som si istý, že kúpa bytu na Machnáči je výhodná investícia, ktorá sa v budúcnosti bude výrazne zhodnocovať,“ hovorí stavbyvedúci Ing. Jozef Kis.

www.tuchcembyt.sk

Poľovníkom sa nestaneš, musíš sa ním narodiť!

Tobiáš Komanický začal hrať na poľovnícky roh ako 12-ročný. Dnes reprezentuje SPU v Nitre na prestížnych súťažiach trubačov.

Bratislava začína s výstavbou bulváru Mlynské nivy

Investor HB Reavis začína s celkovou rekonštrukciou ulice Mlynské nivy.

Tréningové moduly HACCP online

Na SPU v Nitre diskutovali o vytvorení HACCP tréningových modulov v oblasti bezpečnosti potravín a krmív

Kuba má záujem o spoluprácu s SPU v Nitre

Vedenie SPU v Nitre privítalo na pôde univerzity delegáciu, vedenú veľvyslankyňou Kuby na Slovensku, Yamilou Soniou Pita Montes.