Byty idú na dračku. Pozor! Výhodné uvádzacie ceny už len pár dní

Končíme už 30.6.2013. Teraz máte poslednú šancu kúpiť byt v Rezidencie MACHNÁČ za najvýhodnejšie, uvádzacie ceny.

Končíme už 30.6.2013. Teraz máte poslednú šancu kúpiť byt v  Rezidencie MACHNÁČ za najvýhodnejšie, uvádzacie ceny. Štart predaja tohto projektu opäť stavia na hlavu štatistiky predaja nehnuteľností v Bratislave. Rýchlosť, akou byty nachádzajú svojich majiteľov, je pri projektoch tohto typu skutočne nevídaná. Zvýhodnené štartovacie ceny však už končia a tí, ktorí ich neváhali využiť, sú nadmieru spokojní so svojim rozhodnutím.

Jedinečnosť bývania v zeleni, a súčasne v centre mesta, v kombinácii s vynikajúcimi uvádzacími cenami sa premietli aj do vynikajúcej bilancie predajnosti:

• Jar 2012 – Prvé dva bytové domy sa vypredali zaneuveriteľné 3 mesiace, ešte pred štartom výstavby. Na byty sa tvorili poradovníky. V priemere bol predaný 1 byt len za 2 dni.
  • Jar 2013 – Mimoriadne výhodné uvádzacie ceny predaj ešte zrýchlili. Akonáhle sa na trhu objavili nové byty v posledných bytových domoch tohto projektu, stali sa prvou voľbou vo svojej kategórii. Štatistiky hovoria jasne. Každý deň 1 byt predaný! Celkový objem predaných bytov tak za 10 týždňov dosahuje úroveň už viac ako 40%.
  • Priemerná cena za 1 m2 v centre Bratislavy dnes dosahuje úroveň 2234 Eur. V bytových domoch Rezidencie MACHNÁČ sa cena za 1 m2 pohybuje už od 1893 Eur. Slnečný 2-izbový byt s krásnym výhľadom len za 129.900 Eur vrátane DPH. Vzhľadom na najdrahšiu lokalitu v rámci Bratislavy, kvalitu stavby a vysokú úroveň bývania sú tieto ceny viac ako výhodné. (Ale pozor, platia už len do 30.6.2013.)
  • Nami predpokladaný dopyt po priestranných 3- a 4-izbových bytoch sa potvrdil. Podiel bytov s väčšou rozlohou v súčasnosti predstavuje takmer 90% z celkového objemu predaja. To jednoznačne dokazuje stúpajúci dopyt po rodinnom a generačnom bývaní.
  • Výnimočnosť architektonického riešenia podčiarkujú nádherne presvetlené spoločné priestory cez presklené átriá, vytvárajúce vo vnútri domov nevšednú atmosféru plnú svetla. Okolie rezidencií tvorí zeleň, ktorá vypĺňa až 60% z celkovej plochy pozemku. Parkové úpravy v rámci tohto privátneho areálu zahŕňajú výsadbu viac ako 146 stromov a 1 127 rôznych drevín a kvetinových záhonov. Lokalita Machnáč s úrovňou hluku pod 35 dB sa radí medzi najtichšie v Bratislave.

A ako sú s kúpou spokojní naši klienti?

Najlepšie sú informácie z prvej ruky. Naši klienti, ktorí si kúpili byt v Rezidencie MACHNÁČ, sú na svoje rozhodnutie právom hrdí, o čom svedčia aj ich vyjadrenia:

„Po dlhom hľadaní vhodného 4-izboveho bytu ma zaujala ponuka bytov v Rezidencie Machnáč. Rozloha a vynikajúce dispozičné riešenia bytov ma okamžite oslovili. Keďže som architektka, boli práve tieto parametre pre mňa veľmi dôležité. Priestory v týchto bytoch na Machnáči sú skutočne výborne a účelne navrhnuté – ponúkajú variabilitu zariadenia, dostatok miesta na rôzne úložné priestory aj dostatok súkromia. Veľmi dobre je riešený najmä priestor kuchyňa - obývačka. Z môjho pohľadu je rozhodujúca využiteľnosť priestoru a samozrejme lokalita. Teším sa, že budem mať obchod hneď pri dome a spoločne s deťmi môžeme sadnúť na bicykel a vydať sa rôznymi smermi do okolitej prírody,“ uviedla majiteľka bytu, architektka Zuzana Kováčová.

Projekt si na svoju stranu získal aj samotného stavbyvedúceho – Ing. Jozefa Kisa. V rezidenciách, ktoré mu rastú pred očami, bude onedlho sám bývať.

„V oblasti stavebníctva pôsobím už vyše 27 rokov a výstavbu som dozoroval už pri viac ako 20 projektoch. Keď som dostal do rúk projektovú dokumentáciu Rezidencie MACHNÁČ, bolo mi jasné, že túto šancu na kvalitné bývanie v jednej z najprestížnejších a najtichších lokalít v meste si nemôžem nechať ujsť. Odborná výstavba, kvalita použitých materiálov a výnimočná architektúra sú záruky, z ktorých budúci majitelia bytov budú môcť dlhodobo profitovať. Som si istý, že kúpa bytu na Machnáči je výhodná investícia, ktorá sa v budúcnosti bude výrazne zhodnocovať,“ hovorí stavbyvedúci Ing. Jozef Kis.

www.tuchcembyt.sk

Príbeh tradičného družstva - príbeh Iva Hlisnikovského

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 5. vydanie.

Fasáda hotela Danube sa nekolauduje, investor predložil návrhy

Rekonštrukcia hotela Danube je ukončená, kolauduje sa však len interiér.

Európske univerzity a podnikatelia spoločne

Riešiť problémy s klesajúcou životnou úrovňou, nezamestnanosťou a migráciou vo vidieckych regiónoch EÚ je cieľom projektu ERDI.

Billa pomáha slabozrakým a nevidiacim s nákupmi už aj v Nitre

Pre človeka so zrakovým postihnutím je každý krok v predajni potravín krokom do neznáma.