Tablet alebo smartphone k bankovému účtu. V čom je háčik?

BRATISLAVA – Založiť si účet v banke a neplatiť za jeho vedenie je už dnes možné vo viacerých slovenských bankových domoch.

BRATISLAVA – Založiť si účet v banke a neplatiť za jeho vedenie je už dnes možné vo viacerých slovenských bankových domoch.

V ČSOB však najnovšie novým klientom ponúkajú k účtu smartphone alebo tablet. Čo sa za takýmto atraktívnym benefitom skrýva?

Podobných ponúk už na Slovensku bolo viac. Pri ich dôkladnejšom preštudovaní sa však mnohokrát objavil nejaký háčik. Ťažko dosiahnuteľné podmienky, množstvo  výnimiek a nutností potrebných pre získanie lákavej výhody. ČSOB sa v tomto prípade od ostatných líši.

Ponuka, ktorú vám nedá nikto iný

Ako prvá banka na Slovensku ponúka ČSOB od 17.5.2013 novým klientom, ktorí si u nich otvoria a aktívne využívajú účet, špičkový tablet alebo smartphone. Nehľadajte za tým nesplniteľné podmienky, získať ich môžete naozaj veľmi jednoducho - ak doteraz nevyužívate žiaden produkt od ČSOB, stačí, ak si v ktorejkoľvek pobočke otvoríte nový účet ČSOB Pohoda alebo ČSOB Extra Pohoda a budete ho využívať aktívne počas doby 24 mesiacov. Pre získanie smartphonu alebo tabletu je potrebné uskutočniť vklad na účet v stanovenej výške, ktorý po uplynutí tejto doby banka klientovi automaticky uvoľní.

Aké sú podmienky na účte pre získanie smartphonu alebo tabletu?

csobuctytabulkasme-r867_res.jpg

Počet účtov bez poplatkov rastie

Už viac ako polovica existujúcich klientov využíva v ČSOB svoj účet bezplatne. Čo robiť, ak sa k nim chcete pridať? Nie je v tom žiadny háčik! Stačí, ak celkový príjem na váš účet v danom mesiaci bude minimálne 400 € a z účtu zrealizujete aspoň 1 inkaso a 1 trvalý príkaz a splníte podmienky priemerného mesačného zostatku na účte vo výške 300 €.  Prípadne si do banky uložíte svoje úspory vo výške 10 000 € alebo 15 000 € - nič komplikované.

Viac informácií o tejto jedinečnej ponuke nájdete na www.csob.sk/ucet, prípadne zavolaním na Infolinku 0850 111 777.

Legendárna Transsibírska magistrála

19-dňové dobrodružstvo z Moskvy do Pekingu na slávnej železničnej trati.

Auto ako vianočný darček, rastie záujem o zánovné vozidlá

Najväčší dopyt je momentálne o autá kategórie SUV

Vianočný bázar chalaňov

Aj tento rok na Stavebnej fakulte STU prebiehala vianočná zbierka.

Vianočné mecheche 2017

Dňa 5.12.2017 sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnil ďalší ročník akcie s názvom Vianočné mecheche.