Získajte najvýhodnejšie PZP s výstrahami o počasí zadarmo!

Počasie opäť nevyspytateľné. Extrémne teploty, búrky alebo silný nárazový vietor. Aj to sú prejavy neustále sa meniaceho a čím ďalej menej predvídateľného počasia. S povinným zmluvným poistením od Genertelu vás počasie len tak nezaskočí. Získate k nemu SMS výstrahy o počasí zadarmo!

Najprv Slovákov potrápili povodne, minulý týždeň extrémne teploty, teraz pre zmenu silný vietor a dážď. Nie každý má čas sledovať predpoveď počasia denne, aby sa pripravil na nasledujúce dni. Našťastie, existujú tzv. SMS poveternostné výstrahy, ktoré varujú v prípade nepriaznivého či extrémneho počasia. Či už sú to vysoké teploty, silný nárazový vietor, búrka, dážď a iné.

„Leto poriadne ani nezačalo a len pre horúčavy bolo našim klientom poslaných už viac ako 3-tisíc výstrah“, hovorí Miroslav Chovan, riaditeľ poisťovne Genertel.

SMS výstrahy o počasí zadarmo

Počasie je dnes len veľmi ťažko predvídateľné. V prípade vyhlásenia meteorologickej výstrahy Vás môže varovná SMS uchrániť pred zbytočnou katastrofou na ceste. „Informovaný vodič prispôsobí svoju jazdu aktuálnemu počasiu a stavu vozovky, prípadne sa na cestu autom vydá za priaznivejšieho počasia. Do konca júna klientom ponúkame takéto SMS výstrahy na 30 dní zadarmo ku každému uzatvorenému povinnému zmluvnému poisteniu“, hovorí Chovan.

Výhodné poistenie auta od 59 Eur za rok

Najvýhodnejšie PZP je teraz ešte výhodnejšie. Okrem balíka asistenčných služieb k nemu zadarmo získate aj výstražné SMS o počasí. Cíťte sa bezpečne na cestách s poistením od Genertelu. Službu „SMS výstrahy“ získate zadarmo na 30 dní vtedy, ak si do 30.6.2013 uzavriete povinné zmluvné poistenie a uhradíte poistné.

Asistenčné služby doma aj v zahraničí

PZP s asistenčnými službami v zahraničí sa hodí obzvlášť v nadchádzajúcej dovolenkovej sezóne, pretože nikdy neviete, čo sa môže na ceste za vytúženým oddychom stať. „Klientom pomôžeme pri nehode aj pri obyčajnej poruche auta“, vysvetľuje Chovan. Na asistenčné služby sa môžete obrátiť 24 hodín denne, nech sa nachádzate kdekoľvek na území Európy.

Vypočítajte si cenu PZP pre Vaše auto a poistite ho výhodne! Neváhajte. Akcia trvá len do 30. júna 2013. Viac informácií na www.genertel.sk alebo 0850 555 555.

O Vašu bezpečnosť na cestách sa stará poisťovňa Genertel.

jun2obrazok-do-clanku-r254_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Mladí vodiči preferujú čoraz silnejšie autá

Šoféri do 25 rokov si trúfajú na stále výkonnejšie, luxusnejšie a viac vybavené vozidlá

Ako sa zbaviť chladnej podlahy

Pri zateplení sa často zabúda na úniky tepla do nevykurovanej pivnice či garáže. Ako vyriešiť problém „studeného“ prízemia?

V tomto roku si už konečne užijem Vianoce bez vrások

Túto modlitbu odriekame s nádejou v hlase každý rok, ale zakaždým nás predvianočný zhon pohltí a my i naša pleť trpíme. Čo s tým?

Online analýza spotreby elektriny vám pomôže ušetriť

Máme pre vás zaujímavé tipy, ako dosiahnuť úsporu na elektrine.