Hotel Skalka*** - miesto pokoja a oddychu v nedotknutej prírode

Kúpeľné mestečko Rajecké Teplice je vďaka termálnym prameňom a moderne vybudovanými kúpeľmi obľúbené a navštevované počas celého roka.

Trojhviezdičkový Hotel Skalka sa nachádza na severnom okraji Rajeckých Teplíc cca 10 minút chôdze z centra  v malebnej scenérii Rajeckej doliny, ktorá je od západu lemovaná svahmi  Strážovských hôr  a  od východu Lúčanskou Malou Fatrou, kde milovníci turistiky i cykloturistiky nájdu množstvo obnovených a vyznačených chodníkov a cyklotrás.

História hotela Skalka sa začal písať v roku 1930 a o dva roky neskôr, v roku 1932,  bol uvedený do prevádzky ako  Liečebný dom „Baník“ . Pod týmto názvom ho mnoho ľudí poznalo do roku 2005. V rokoch 2005 – 2011 prešiel hotel Skalka rozsiahlymi rekonštrukciami. Počas prvej  etapy   bol pôvodný Liečebný dom prebudovaný na trojhviezdičkový hotel  s ubytovacou  kapacitou pre  180 osôb. V druhej etape bolo v suteréne hotela vybudované  moderné wellness stredisko s bohatou ponukou procedúr .

V nádhernom   prostredí 5 ha hotelového   parku je ,okrem tichých zákutí,  k dispozícii pre priaznivcov aktívneho oddychu  akreditovaný minigolf, multifunkčné ihrisko a okruh pre in-line korčuliarov. Deti sa môžu vyšantiť na detskom ihrisku.

Hotel SKALKA*** je svojím kompletným technickým vybavením vybavením  vhodný na usporiadanie rôznych spoločenských podujatí, firemných akcií, seminárov, školení , kongresov a i.

Ak ste sa ešte nerozhodli, kde strávite príjemné chvíle oddychu, navštívte nás. Oddýchnite si v  príjemnom prostredí , odložte svoje každodenné problémy a nechajte svoje telo rozmaznávať skvelými procedúrami. Viac  o nás,  o aktuálnej ponuke pobytových balíkoch, wellness balíkov nájdete na  www.skalkahotel.sk . Tešíme sa na vašu návštevu!

wellness490-r718_res.jpg

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová iOS aplikácia SME.sk je rýchlejšia, prehľadnejšia a s množstvom vylepšení.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.

Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok

Prehľadnosť predajne či rýchlosť vybavenia nákupu sú pre zákazníka veľmi dôležité, najmä pri malých každodenných nákupoch.

Depresia. Kedy ju treba liečiť?

Prežívanie nepríjemných emócií poznáme všetci. Môžete však trpieť depresiou bez toho, aby ste si to uvedomili?