Hotel Skalka*** - miesto pokoja a oddychu v nedotknutej prírode

Kúpeľné mestečko Rajecké Teplice je vďaka termálnym prameňom a moderne vybudovanými kúpeľmi obľúbené a navštevované počas celého roka.

Trojhviezdičkový Hotel Skalka sa nachádza na severnom okraji Rajeckých Teplíc cca 10 minút chôdze z centra  v malebnej scenérii Rajeckej doliny, ktorá je od západu lemovaná svahmi  Strážovských hôr  a  od východu Lúčanskou Malou Fatrou, kde milovníci turistiky i cykloturistiky nájdu množstvo obnovených a vyznačených chodníkov a cyklotrás.

História hotela Skalka sa začal písať v roku 1930 a o dva roky neskôr, v roku 1932,  bol uvedený do prevádzky ako  Liečebný dom „Baník“ . Pod týmto názvom ho mnoho ľudí poznalo do roku 2005. V rokoch 2005 – 2011 prešiel hotel Skalka rozsiahlymi rekonštrukciami. Počas prvej  etapy   bol pôvodný Liečebný dom prebudovaný na trojhviezdičkový hotel  s ubytovacou  kapacitou pre  180 osôb. V druhej etape bolo v suteréne hotela vybudované  moderné wellness stredisko s bohatou ponukou procedúr .

V nádhernom   prostredí 5 ha hotelového   parku je ,okrem tichých zákutí,  k dispozícii pre priaznivcov aktívneho oddychu  akreditovaný minigolf, multifunkčné ihrisko a okruh pre in-line korčuliarov. Deti sa môžu vyšantiť na detskom ihrisku.

Hotel SKALKA*** je svojím kompletným technickým vybavením vybavením  vhodný na usporiadanie rôznych spoločenských podujatí, firemných akcií, seminárov, školení , kongresov a i.

Ak ste sa ešte nerozhodli, kde strávite príjemné chvíle oddychu, navštívte nás. Oddýchnite si v  príjemnom prostredí , odložte svoje každodenné problémy a nechajte svoje telo rozmaznávať skvelými procedúrami. Viac  o nás,  o aktuálnej ponuke pobytových balíkoch, wellness balíkov nájdete na  www.skalkahotel.sk . Tešíme sa na vašu návštevu!

wellness490-r718_res.jpg

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.

Dovolenka s deťmi v Egypte a tipy na overené hotely

S dieťaťom do Egypta? Na čo myslieť pred cestou a tipy na hotely pre rodiny.