Kvety.sme.sk - donáška kytíc zadarmo po celom Slovensku!

Kytice k sviatku, pre radosť i romantiku. V Bratislave a Žiline doručenie už do dvoch hodín od objednania.

Nová stránka kvety.sme.sk ponúka profesionálnu donáškovú službu s kompletným sortimentom kvetov od gratulačných kytíc na každú príležitosť, cez kytičky pre radosť, klasicky nádherné ruže až po svadobné kytice.

Návštevníci stránky majú k dispozícii pohodlný výber v obľúbených kategóriách Romantika, Všetko najlepšie , Kytice ruží či Kytice pre radosť , no nechýba ani ponuka Netradičných kytíc a Kytíc Prekvapenie .

Eshop disponuje možnosťou donášky zadarmo po celom Slovensku , ale i do Česka, Rakúska a Maďarska. V Bratislave a Žiline je doručenie kytíc už do 2 hodín od objednania, na presný čas a miesto.

Donáška kytíc do vybraných miest je možná aj v sobotu a v nedeľu od 08:00 do 20:00,  kytica sa však dá vyzdvihnúť aj osobne na pobočkách v  Bratislave a Žiline.

Kytice je možné objednať si aj v kombinácii s vonnou sviečkou, s doručením domov, do práce, do školy, do hotela, do reštaurácie či do nemocnice.

Platiť sa dá kartou, paypal alebo cez internet banking deviatich slovenských bánk. Takisto môžete zaplatiť aj bankovým prevodom. Pre nákup nie je potrebná registrácia, objednávanie je intuitívne a počas procesu nákupu sa dá vždy vrátiť o krok späť a upraviť alebo doplniť objednávku.

Prajeme vám príjemné nakupovanie na kvety.sme.sk.

klikni pre načítanie stránky kvety.sme.sk

Prevádzkovateľom služby kvety.sme.sk je spoločnosť Greenhouse Group, s.r.o., mladá, kreatívna spoločnosť, ktorá sprostredkováva krásu rastlín a prezentuje umenie práce s kvetinami. Dôraz kladieme na prácu a činnosti spojené s kvetinami, a našim klientom prinášame kvalitný tovar, ktorým môžu urobiť radosť svojim blízkym či podarovať kúsok luxusu svojim obchodným partnerom. Všetky naše služby sú podčiarknuté vysokou profesionalitou a radosťou z práce, ktorú robíme.

Na štedrovečernom stole sa miešajú tradície so štipkou odvahy

Vianoce sú nielen kresťanským sviatkom, ale aj časom pre rodinnú pohodu, odpočinok a v neposlednom rade aj dobré jedlá.

Nový kancelársky koncept myhive už aj v Bratislave

IMMOFINANZ uvádza svoju medzinárodnú kancelársku značku myhive. Z budov Polus Towers I a II sa stávajú myhive Polus Towers.

Sprievodca pivnou kultúrou v Berlíne. Majú Nemci dobré pivo?

Aké pivo majú Nemci najradšej a vedia vôbec správne načapovať plzničku?

Alexej Fulmek: Bol som dlho v SME

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vianočné vydanie SME s knihou len za 4,99 €.