Havarijné poistenie dostupné aj pre staršie vozidlá

Na trhu sa konečne objavilo havarijné poistenie, ktoré sa oplatí aj pre staršie vozidlá. Možno ho uzavrieť online alebo telefonicky za pár minút, čím výrazne šetrí čas aj peniaze. Poistenie, ktoré preplatí škody na vozidle až do 40 000 Eur, môže mať každý vodič, ktorý hľadá kvalitný produkt za dostupnú cenu.

Odteraz môže byť aj vaše auto poistené pre prípad krádeže, živelnej pohromy či havárie. S havarijným poistením chránite svoje auto a predovšetkým váš rodinný rozpočet. Zrážka s iným vozidlom je nepríjemná, nebezpečná a stresujúca, no tie najhoršie obavy zvyčajne prídu až neskôr. Keď si uvedomíme, akú veľkú škodu sme spôsobili nám aj zúčastneným stranám.

„Veríme, že dokážeme zmeniť tradičný prístup poisťovní. Veríme, že poistenie starších vozidiel môže byť dostupné aj výhodné. Vytvárame služby, ktoré môže klient využiť vtedy, keď potrebuje pomoc, aby zabránil ďalším škodám,“ hovorí Miroslav Chovan, riaditeľ poisťovne Genertel. Konečne tak máme na Slovensku havarijné poistenie, ktoré je dostupné pre staršie vozidlá za rozumnú cenu. Ide o  Havarijné poistenie SOS. Poistenie, ktoré pomôže v prípade nehody, ako aj pri obyčajnej poruche auta, a to 24 hodín denne, 7 dní v týždni, doma aj v zahraničí. Ak je potrebné, rodinu v núdzi prepraví domov, ubytuje alebo zabezpečí aj právne zastúpenie.

7 ukradnutých áut denne

To je dnešná realita Slovenska. Vlani bolo ukradnutých v priemere 7 áut denne a štatistiky Ministerstva vnútra naznačujú, že tomu pravdepodobne nebude inak ani tento rok. Za prvý polrok sa ukradlo spolu 1 266 áut, no len málo sa vrátilo ich pôvodným majiteľom. Šťastie malo len asi 24 % z nich. Každé tretie kradnuté auto je pritom staršie ako 3 roky. Pre zlodejov sú tieto vozidlá zaujímavé hlavne z dôvodu získania niektorých náhradných dielov pre výbehové modely.

Cenovo dostupné poistenie

Havarijné poistenie od Genertelu je výhodné najmä pre staršie motorové vozidlá, pre ktoré ponúka skutočne atraktívnu cenu. Napríklad 56-ročný vodič z Pezinka jazdiaci na vozidle značky Škoda Felicia z roku 2007 zaplatí za havarijnú poistku len 88,01 Eur za rok.

Myslite preventívne

Kliknite na www.genertel.sk a vypočítajte si výšku havarijnej poistky pre vaše auto. Po zadaní základných údajov o vás a vašom aute je nezáväzná kalkulácia na svete. Pokiaľ sa vám cena zapáči, stačí potvrdiť a od toho okamihu máte auto poistené a rodinný rozpočet chránený.
Viac informácií o výhodných produktoch poisťovne Genertel získate na www.genertel.sk alebo na infolinke 0850 555 555.

Cíťte sa bezpečne na cestách, kdekoľvek sa nachádzate.

Talent - vzdelanie - úspech

Atraktívna Fakulta manažmentu na Prešovskej univerzite v Prešove a jej ponuka, v ktorej sa snúbi štúdium, vedecký výskum a prax.

Príbeh tradičného družstva - príbeh Iva Hlisnikovského

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 5. vydanie.

Fasáda hotela Danube sa nekolauduje, investor predložil návrhy

Rekonštrukcia hotela Danube je ukončená, kolauduje sa však len interiér.

Európske univerzity a podnikatelia spoločne

Riešiť problémy s klesajúcou životnou úrovňou, nezamestnanosťou a migráciou vo vidieckych regiónoch EÚ je cieľom projektu ERDI.