Užite si svetový luxus v Rajeckých Tepliciach

Viac ako rok trvala modernizácia areálu hotela Aphrodite v Rajeckých Tepliciach. Liečba nemá len zdravotný učinok. Prostredie prináša pokoj na duši a pastvu pre oči.

Viac ako rok trvala modernizácia areálu hotela Aphrodite v Rajeckých Tepliciach. Vo štvrtok 12. septembra 2013 slávnostne uviedli do prevádzky nový Vonkajší vodný svet. Liečivá voda plynie v krásnom antickom okolí.

V Rajeckých Tepliciach sa liečil aj palatín Turzo

Do kúpeľov pribudlo päť nových bazénov. Rajecké Teplice, kde sa liečil dokonca aj známy palatín Turzo, doniesli na sever Slovenska svetový luxus dostupný aj pre domácich. Každý, kto sa chce cítiť ako v starovekom Grécku a užívať si život v objatí liečivej vody si príde na svoje. Architekti dodržali jednotný štýl hotela Aphrodite a veľkorysý antický štýl použili aj pri výstavbe Vonkajšieho vodného sveta.

Pozrite si ako vyzerá nový vodný svet

Klienti kúpeľov si tak môžu liečebné, regeneračné a relaxačné účinky rajeckej vody užívať v nádhernom priestore vyzdobenom sochami z bieleho mramoru. Nachádza sa v ňom sedací kruhový bazén vybavený masážnymi tryskami, plavecký bazén, turecké kúpele a bralový bazén s vodopádom. Pásku na vstupe do Vonkajšieho vodného sveta slávnostne prestrihol štátny tajomník František Palko. "Kúpeľníctvo je zlatom v segmente cestovného ruchu, hovorí sa, že nie je choroba, ktorá by sa v kúpeľoch nedala liečiť," povedal. Novú časť kúpeľov za tri milióny eur posvätil kňaz Martin Čerňanský. Liečba v Rajeckých Tepliciach nemá len zdravotný učinok. Prostredie prináša pokoj na duši a pastvu pre oči. Určite sa to oplatí vyskúšať.

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.