Piatok, 3. júl, 2020 | Meniny má MiloslavKrížovkyKrížovky

Užite si svetový luxus v Rajeckých Tepliciach

Viac ako rok trvala modernizácia areálu hotela Aphrodite v Rajeckých Tepliciach. Liečba nemá len zdravotný učinok. Prostredie prináša pokoj na duši a pastvu pre oči.

Viac ako rok trvala modernizácia areálu hotela Aphrodite v Rajeckých Tepliciach. Vo štvrtok 12. septembra 2013 slávnostne uviedli do prevádzky nový Vonkajší vodný svet. Liečivá voda plynie v krásnom antickom okolí.

V Rajeckých Tepliciach sa liečil aj palatín Turzo

Do kúpeľov pribudlo päť nových bazénov. Rajecké Teplice, kde sa liečil dokonca aj známy palatín Turzo, doniesli na sever Slovenska svetový luxus dostupný aj pre domácich. Každý, kto sa chce cítiť ako v starovekom Grécku a užívať si život v objatí liečivej vody si príde na svoje. Architekti dodržali jednotný štýl hotela Aphrodite a veľkorysý antický štýl použili aj pri výstavbe Vonkajšieho vodného sveta.

Pozrite si ako vyzerá nový vodný svet

Klienti kúpeľov si tak môžu liečebné, regeneračné a relaxačné účinky rajeckej vody užívať v nádhernom priestore vyzdobenom sochami z bieleho mramoru. Nachádza sa v ňom sedací kruhový bazén vybavený masážnymi tryskami, plavecký bazén, turecké kúpele a bralový bazén s vodopádom. Pásku na vstupe do Vonkajšieho vodného sveta slávnostne prestrihol štátny tajomník František Palko. "Kúpeľníctvo je zlatom v segmente cestovného ruchu, hovorí sa, že nie je choroba, ktorá by sa v kúpeľoch nedala liečiť," povedal. Novú časť kúpeľov za tri milióny eur posvätil kňaz Martin Čerňanský. Liečba v Rajeckých Tepliciach nemá len zdravotný učinok. Prostredie prináša pokoj na duši a pastvu pre oči. Určite sa to oplatí vyskúšať.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Poznáte zaujímavosti Malty? Tieto lákajú turistov najviac

Vďaka príjemnému počasiu je Malta atraktívnou destináciou až do neskorej jesene.

Terasa upratovala s Kositom. Čistili Borovicový háj i Pľuvátko

Dobrovoľníkov a zanietencov neodradilo ani blato a lejak.

Štart sezóny F1 je za dverami

Štart odloženej sezóny je na spadnutie. Prečítajte si príbeh asi najväčšej osobnosti F1 - Enza Ferrariho.