Slováci hľadajú najlepšie služby, chcú vyhrať mobilné telefóny!

Pomôžte nájsť najlepších poskytovateľov služieb na Slovensku na portáli www.najlepsiesluzby.sk.

Stovky Slovákov sa už stihli zapojiť do projektu Najlepšie služby, ktorý na celom území hľadá tie najlepšie pôvodné prevádzky a podniky. Hodnotiť kvalitu poskytovaných služieb motivuje zákazníkov najmä šanca vyhrať značkový mobilný telefón od O2. Majitelia prevádzok, ktoré  v konkrétnom časovom období získajú najvyšší počet bodov, zasa dostanú volania s O2 Moja firma zdarma. Pomôcť pri hľadaní tých najlepších poskytovateľov služieb na Slovensku môžete na portáli www.najlepsiesluzby.sk.

Už dnes sú na portáli skoro tri stovky super tipov z oblasti gastronómie, cestovania, športu, kultúry či wellness služieb po celom Slovensku. Podporte dobrú kaderníčku, odporučte skvelú cukráreň či pekáreň na webe alebo cez mobilnú aplikáciu Najlepšie služby. Dajte celému Slovensku vedieť o miestach, kam sa vy a vaši priatelia radi vraciate.

Hodnotia najprísnejší porotcovia

Na internetovej stránke www.najlepsiesluzby.sk majú príležitosť vyniknúť najlepší na základe návrhov a hodnotenia tých najprísnejších porotcov - zákazníkov a zákazníčok.

Najlepších odmenia zákazníci aj O2

Na portáli www.najlepsiesluzby.sk môžu všetci navrhnúť svoj obľúbený podnik, kaderníctvo, či wellness centrum a dať už takto najavo, že ide o výnimočné miesto. Potom môžu hodnotiť všetky prihlásené podniky a súťažiť tak každý mesiac o atraktívne smartfóny. Prvý výherca sa už teší z nového HTC Desire 200, ktorého sme vyžrebovali z hlasujúcich v mesiaci august. Najlepší poskytovatelia služieb zase okrem zaslúženej pozornosti získajú aj atraktívne ceny od O2, tá najúspešnejšia získa volania s O2 Moja firma pre celú prevádzku na rok zdarma.

Garantom projektu je O2, s ktorým sú pevne spojené kvalitné služby a férový prístup od jeho vstupu na slovenský trh pred šiestimi rokmi. Viac informácií nájdete na www.najlepsiesluzby.sk.

nslogo490593-r805_res.jpg

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.