Ako zvládnuť nový školský rok bez stresu?

Aj vy patríte k ľuďom, ktorým pri všetkých povinnostiach, rodinných nákupoch už nezostáva žiaden voľný čas pre seba a rodinu?

Aj vy patríte k ľuďom, ktorým pri všetkých povinnostiach, rodinných nákupoch už nezostáva žiaden voľný čas pre seba a rodinu?

Poradíme vám, ako môžete nakúpiť potraviny pre celú rodinu za pár minút z pohodlia domova. Uľahčíte si nielen každodenný život, ale získate aj extra čas, ktorý môžete venovať napríklad príprave svojich ratolestí na nový školský rok bez časového stresu.

Ako na to? Veľký rodinný nákup môžete vybaviť niekoľkými kliknutiami myšou na vašom počítači cez službu Tesco Potraviny domov. Služba už uľahčuje život tisíckam Slovákov, ktorí ju pravidelne využívajú. Výrazne totiž šetrí čas a kráti cestu z práce domov. Stačí, ak si cez webstránku itesco.sk/potravinydomov vytvoríte z pohodlia domova nákupný zoznam. Môžete si vybrať z vyše 20-tisíc výrobkov, v ponuke je okrem potravín aj drogéria, potreby pre domácnosť a upratovanie či dobroty pre vašich domácich zvieracích miláčikov. Vybrať si môžete aj oblečenie či z ponuky voľne predajných liekov.

Po vytvorení zoznamu máte dve možnosti – nákup vám privezie vyškolený vodič Tesca k dverám bytu špeciálnou dodávkou, v ktorej je tovar podľa potreby celý čas chladený či mrazený, alebo si tovar vyzdvihnete sami pred Tescom. V oboch prípadoch si sami vyberiete, ktorý dvojhodinový interval na dovoz tovaru alebo jeho vyzdvihnutie vám najviac vyhovuje. Tovar môžete mať u seba hneď na druhý deň po vytvorení zoznamu alebo kedykoľvek v intervale až troch týždňov.

Služba Tesco Potraviny domov s dovozom tovaru až k vašim dverám stojí od 2,49 eura do 3,99 eura podľa času dodania tovaru. Službu môže aktuálne využívať vyše 1,1 milióna zákazníkov v okolí Nitry, Košíc a Bratislavy. Služba pokrýva aj mnohé ďalšie okolité mestá ako napríklad Vráble, Zlaté Moravce či časti Prešova, ale aj Pezinok, Senec či Stupavu. Viac informácií o lokalitách nájdete na webstránke itesco.sk/potravinydomov.

Možnosť osobného vyzdvihnutia tovaru Klikni & Vyzdvihni stojí 1,99 eura a je dostupná v hypermarketoch Tesco Bratislava – Zlaté piesky, Košice a Nitra od 8. hod. do 22. hod. sedem dní v týždni. „Na tento účel sme postavili špeciálne výdajné miesto, samozrejme, s chladiacim aj mraziacim zariadením, kde si nákup môžu  zákazníci vyzdvihnúť,“ spresňuje Katarína Tokárová, e-commerce manažérka Tesco Stores SR, a.s. Zákazník príde autom k výdajnému miestu na parkovisku vedľa hypermarketu a tam ho už bude jeho nákup čakať pripravený. Nemusí tak prakticky ani vystúpiť z auta. Nákup si môžete pohodlne vyzdvihnúť napríklad cestou z práce alebo pred víkendom či dovolenkou.

Pri donáške potravín domov aj pri osobnom vyzdvihnutí tovaru si zákazník môže zvoliť z dvoch spôsobov platenia – vopred cez internet alebo prostredníctvom platobnej karty priamo pri preberaní tovaru.

Ceny tovarov sú rovnaké ako v hypermarkete v deň prevzatia nákupu vrátane akcií. Pokiaľ náhodou nie je niektorá položka z nákupného zoznamu zákazníka k dispozícii, vyberie pracovník služby Tesco Potraviny domov vhodnú náhradu. Záleží potom už iba na zákazníkovi, či sa pre túto alternatívu rozhodne alebo ju odmietne.

Všetci pracovníci Potraviny domov vrátane vodičov a pracovníkov vychystávania tovaru, ktorí pripravujú nákupy, prejdú špeciálnym školením. Tesco na rozvoz objednaného tovaru využíva len vlastné špeciálne upravené autá, ktoré majú časť na prevoz trvanlivých potravín, chladiacu a mraziacu časť na dodržanie teplotného reťazca.

Kde funguje služba Tesco Potraviny domov a Klikni & Vyzdvihni?

• Všetky informácie o dostupnosti služby a lokalitách nájdete na webstránke itesco.sk/potravinydomov
  • Služba funguje v Bratislave, Nitre, Košiciach a ich okolí, ako sú napríklad Vráble, Moldava nad Bodvou či časť Prešova alebo Pezinok
  • Služba funguje 7 dní v týždni medzi 8.00 hod. a 22.00 hod.

Pozrite si, ako funguje služba Tesco Potraviny domov a Klikni & Vyzdvihni:

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.