Zarábajte nielen svojou hlavou, ale hlavne svojím srdcom!

Najlepší fundraiseri využívajú v komunikácii emócie. Vzťahy s darcami založené na emóciach sú základným predpokladom na získavanie podpory pre váš kreatívny projekt.

Najlepší fundraiseri využívajú v komunikácii emócie. Vzťahy s darcami založené na emóciach sú základným predpokladom na získavanie podpory pre váš kreatívny projekt.

Ako získavať zdroje pre verejnoprospešné a kreatívne organizácie sa dá naučiť. Vo fundraisingu môžu byť rovnako dobrí introverti ako aj extroverti, keď sa budú držať troch veľmi jednoduchých techník, ktoré otvárajú nielen myseľ, ale hlavne srdcia a peňaženky.

Alan Clayton (UK) je jedným z popredných konzultantov, koučov, kreatívnych riaditeľov a inšpiratívnych spíkrov na svetovej scéne. Jeho špecializáciou sú kreatívne stratégie, porozumenie a motivácie darcov. Na 4. slovensko-českej konferencii o fundraisingu Fundraising a kreativita 9.-11.10.2013 ukáže, ako robiť fundraising emocionálne a so srdcom. V Bratislave sprostredkuje svoje skúsenosti s viac ako 250 organizáciami po celom svete aj slovenským fundraiserom.

Vo vzdelávacom seminári Emocionálny fundraising predstaví prostredníctvom prípadových štúdií tri jednoduché poučky, ktorými každý fundraiser môže premeniť svoju komunikáciu a schopnosti získavať podporu. Vzdelávací seminár je vhodný pre každého, kto pracuje vo fundraisingu, či už ide o úplne začínajúceho praktikanta alebo veľmi skúseného riaditeľa.

Alan Clayton v otváracej prednáške konferencie presvedčí poslucháčov, že líderstvo a kultúra organizácie sú najväčšími ťahúňmi pre úspech. Len zapálení fundraiseri získavajú veľa peňazí a len zapálené organizácie získavajú ešte viac. Zapálení fundraiseri sú emocionálni a sú odborníkmi na prácu s emóciami. Ale ako zapáliť samých seba, aby sme mohli zapaľovať ostatných?

Alan Clayton pracuje ako riaditeľ Clayton Burnett Ltd. a šéf koučingovej firmy Revolutionise Global. V roku 1998 vo Veľkej Británii vytvoril marketingovú agentúru pre verejnoprospešné organizácie pod názvom Cascaid. Po celom svete získal výbornú povesť pre svoj úžasný vhľad do problematiky fundraisingu a pre svoju schopnosť hovoriť veci, na ktoré iní nemajú odvahu.

Zarábajte nielen svojou hlavou, ale hlavne svojím srdcom aj vy. Nechajte sa inšpirovať od svetových expertov na fundraising a komunikáciu. Využite poslednú príležitosť na registráciu www.fundraising.sk/konferencia. Záujem o konferenciu je nečakaný a posledných 20 miest na 4. slovensko-českej konferencii o fundraisingu  v Bratislave v dňoch 9.-11.10.2013 sa rýchlo zapĺňa.

logosk-czkonferencia-r205_res.jpg

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak