Zlaté mince sú čoraz výhodnejšou investíciou

Obľuba hodnotných mincí zo zlata neustále rastie pre ich výnimočnosť a možnosť zhodnotenia.

Zlato už celé tisícročia plní funkciu uchovávateľa hodnôt a v súčasnej turbulentnej dobe je aj vynikajúcou investičnou príležitosťou. Na trhu je k dispozícii v mnohých podobách, či už vo forme mincí, medailí alebo odliatkov.

Asi najrozšírenejšou formou investície je nákup zlata vo forme mincí. V tomto prípade treba vhodne zvoliť nákup buď investičných, alebo pamätných mincí. Obidva druhy sú síce oslobodené od DPH, ale napríklad slovenské zlaté pamätné mince majú oproti investičným minciam nižšiu rýdzosť a primárne sú určené pre zberateľské účely. Na druhej strane však ich  limitovaný náklad a s tým spojená zberateľská hodnota môžu byť v budúcnosti faktormi, ktoré prinesú vyššie zhodnotenie. Investičné mince na rozdiel od pamätných nemajú takmer nijakú numizmatickú hodnotu, iba hodnotu zlata, ktoré obsahujú. Sú však veľmi likvidné a v prípade potreby ich predáte kdekoľvek na svete. Medzi najznámejšie investičné mince patria KrugerrandWiener Philharmoniker . Wiener Philharmoniker je jediná svetová investičná minca, ktorej nominálna hodnota je vyjadrená v eurách.

V našom internetovom obchode www.vzacne-mince.sk ponúkame takmer všetky najvýznamnejšie svetové zlaté investičné mince počnúc spomínaným juhoafrickým Krugerrandom až po čínsku Pandu . Zákazník si má tak možnosť vybrať zo širokej ponuky investičných, ale aj pamätných zlatých mincí a v budúcnosti profitovať z ich zhodnotenia. Ďalšou formou investície do zlata je kúpa odliatkov od renomovaných rafinérov, ako napríklad Argor Heraeus či Perth Mint . Odliatky majú hmotnosť už od 1 gramu po 1 kilogram a zákazníci ich nakúpia za veľmi výhodné ceny.

U nás si môžete vybrať z bohatej ponuky numizmatických výrobkov špičkovej kvality. Ponuka je určená nielen investorom a zberateľom mincí, ale všetkým, ktorí v kúpe mince, medaily, odliatku či plakety poštovej známky vidia vhodný prostriedok, ako výhodne investovať svoje peniaze alebo potešiť blízkych nádherným darčekom.

490-r674_res.jpg

E-mail: info@vzacne-mince.sk                                 Web: www.vzacne-mince.sk

Events you should not miss during your visit in Bratislava

For anyone looking to spend their summer in Bratislava, there is a great time to be had.

Modernizácia rozvodov tepla v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci

Tepelné rozvody na sídlisku v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci prejdú v najbližšom období významnou modernizáciou.

Čerešne dozreli: Aj po zmenách na hypotekárnom trhu chutia!

V atraktívnom dúbravskom projekte Čerešne living sa začala druhá fáza predaja bytov. S ňou súvisí niekoľko dôležitých noviniek!

Edite sa podarilo schudnúť 30 kilogramov vďaka 3D Chili

Konečne si splníte svoje sny o plochom brušku a štíhlom páse vďaka novému systému založenom na zdravom chudnutí bez jojo efektu!