Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Za päť rokov UNIKLINIKA takmer strojnásobila počet vyšetrení

V týchto dňoch sa v priestoroch Medicínsko-diagnostického centra UNIKLINIKA kardinála Korca v Prievidzi uskutočnil odborný seminár pri príležitosti 5. výročia otvorenia tohto špičkového zariadenia.

V týchto dňoch sa v priestoroch Medicínsko-diagnostického centra UNIKLINIKA kardinála Korca v Prievidzi uskutočnil odborný seminár pri príležitosti 5. výročia otvorenia tohto špičkového zdravotníckeho zariadenia, ktoré slúži najmä obyvateľom hornej Nitry, ale vďaka svojej kvalite a modernej diagnostickej technike a odborníkom si nachádza priazeň aj u klientov z územia celej Slovenskej republiky. Za päť rokov svojej existencie takmer strojnásobila počet vyšetrených pacientov.

uni2-r407_res.jpg

Medicínsko-diagnostické centrum UNUKLINIKA kardinála Korca verejnosti poskytuje svoje služby od októbra 2008. Ide o jedinečný projekt novovybudovaného zdravotníckeho zariadenia s najmodernejšími technológiami, prístrojmi a vysoko kvalifikovaným personálom.

Uniklinika má tri pracoviská: Centrum zobrazovacích metód, Centrum špeciálnej diagnostiky a Centrum fyziatrie a liečebnej rehabilitácie. Hlavnou výhodou zariadenia je kompletná ambulantná zdravotná starostlivosť, dostupnosť a rýchlosť všetkých vyšetrení v rámci jednej budovy, v prípade zdravotných prehliadok v rámci jedného dňa. Na pracoviskách sa denne uskutoční takmer 670 vyšetrení a zdravotných výkonov. Odhadovaný počet výkonov v roku 2013 je 170 000.

uni4-r444_res.jpg

Denne sa realizuje priemerne 50 USG vyšetrení, čo je od začiatku roku 2013 zatiaľ 7727 týchto vyšetrení, 100 RGD vyšetrení, čo zatiaľ predstavuje 15 847 RGD vyšetrení a počet MR vyšetrení od roku 2009 stúpol z 1631 na 5295.

„Uniklinika realizuje predstavu a ideál úrovne zdravotnej starostlivosti. A nielen vzhľadom na slovenské podmienky, ale aj vzhľadom na európsky štandard. Aj päť rokov spokojnosti s Uniklinikou dokazuje, že cesta slovenského zdravotníctva je cez zvyšovanie kvality poskytovaných služieb,“ povedal o Uniklinike Tomislav Jurik, predseda predstavenstva materskej spoločnosti UNIPHARMA.

uni5-r580_res.jpg

Toto medicínske centrum je zmluvným poskytovateľom pracovnej zdravotnej služby pre 27 spoločností s celkovým počtom takmer 5500 zamestnancov. Je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001:2008. Samotná Uniklinika má 57 kmeňových zamestnancov.

Hostí slávnostného seminára privítali zástupcovia vedenia spoločnosti UNIPHARMA - 1. slovenská lekárnická a.s. a vedenia UNIKLINIKY kardinála Korca. Účastníci podujatia mali po odborných prezentáciách a informáciách o chode a vývoji tohto zdravotníckeho zariadenia možnosť zúčastniť sa okrem besedy s manažmentom Unipharmy a Unikliniky aj prehliadky jej priestorov, jednotlivých pracovísk a špičkovej diagnostickej techniky.

Viac info na www.uniklinika.sk a www.unipharma.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.