Piatok, 2. jún, 2023 | Meniny má Xénia, Oxana

Za päť rokov UNIKLINIKA takmer strojnásobila počet vyšetrení

V týchto dňoch sa v priestoroch Medicínsko-diagnostického centra UNIKLINIKA kardinála Korca v Prievidzi uskutočnil odborný seminár pri príležitosti 5. výročia otvorenia tohto špičkového zariadenia.

V týchto dňoch sa v priestoroch Medicínsko-diagnostického centra UNIKLINIKA kardinála Korca v Prievidzi uskutočnil odborný seminár pri príležitosti 5. výročia otvorenia tohto špičkového zdravotníckeho zariadenia, ktoré slúži najmä obyvateľom hornej Nitry, ale vďaka svojej kvalite a modernej diagnostickej technike a odborníkom si nachádza priazeň aj u klientov z územia celej Slovenskej republiky. Za päť rokov svojej existencie takmer strojnásobila počet vyšetrených pacientov.

uni2-r407_res.jpg

Medicínsko-diagnostické centrum UNUKLINIKA kardinála Korca verejnosti poskytuje svoje služby od októbra 2008. Ide o jedinečný projekt novovybudovaného zdravotníckeho zariadenia s najmodernejšími technológiami, prístrojmi a vysoko kvalifikovaným personálom.

Uniklinika má tri pracoviská: Centrum zobrazovacích metód, Centrum špeciálnej diagnostiky a Centrum fyziatrie a liečebnej rehabilitácie. Hlavnou výhodou zariadenia je kompletná ambulantná zdravotná starostlivosť, dostupnosť a rýchlosť všetkých vyšetrení v rámci jednej budovy, v prípade zdravotných prehliadok v rámci jedného dňa. Na pracoviskách sa denne uskutoční takmer 670 vyšetrení a zdravotných výkonov. Odhadovaný počet výkonov v roku 2013 je 170 000.

uni4-r444_res.jpg

Denne sa realizuje priemerne 50 USG vyšetrení, čo je od začiatku roku 2013 zatiaľ 7727 týchto vyšetrení, 100 RGD vyšetrení, čo zatiaľ predstavuje 15 847 RGD vyšetrení a počet MR vyšetrení od roku 2009 stúpol z 1631 na 5295.

„Uniklinika realizuje predstavu a ideál úrovne zdravotnej starostlivosti. A nielen vzhľadom na slovenské podmienky, ale aj vzhľadom na európsky štandard. Aj päť rokov spokojnosti s Uniklinikou dokazuje, že cesta slovenského zdravotníctva je cez zvyšovanie kvality poskytovaných služieb,“ povedal o Uniklinike Tomislav Jurik, predseda predstavenstva materskej spoločnosti UNIPHARMA.

uni5-r580_res.jpg

Toto medicínske centrum je zmluvným poskytovateľom pracovnej zdravotnej služby pre 27 spoločností s celkovým počtom takmer 5500 zamestnancov. Je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001:2008. Samotná Uniklinika má 57 kmeňových zamestnancov.

Hostí slávnostného seminára privítali zástupcovia vedenia spoločnosti UNIPHARMA - 1. slovenská lekárnická a.s. a vedenia UNIKLINIKY kardinála Korca. Účastníci podujatia mali po odborných prezentáciách a informáciách o chode a vývoji tohto zdravotníckeho zariadenia možnosť zúčastniť sa okrem besedy s manažmentom Unipharmy a Unikliniky aj prehliadky jej priestorov, jednotlivých pracovísk a špičkovej diagnostickej techniky.

Viac info na www.uniklinika.sk a www.unipharma.sk

SkryťVypnúť reklamu

Inzercia - Tlačové správy

1. Tesco v Levoči otvára jedinečnú predajňu
  2. Generácie Y a Z budú musieť dlhšie pracovať a viac sporiť
  3. Cítite sa unavení, bez nálady a vaše problémy sa nezlepšujú?
  4. Ako si správne vybrať sporiaci účet?
  5. Palubná jednotka Shell EETS otvára európske hranice
  6. Hodnotenie profesionála: testovali sme hotely v Side a Beleku
  7. Kúpa investičného bytu je aktuálne výhodnejšia aj vďaka bonusom
  8. Zuzana Vačková: Verím, že lásku ešte stretnem
  1. Slováci milujú grilovanie s rodinou a priateľmi, ukázal prieskum
  2. Z vernostných kariet Terno a Kraj sa stávajú už aj platobné
  3. Čítanie vytvára pre vaše deti bezpečný prístav!
  4. dm sa zameriava na ženské zdravie
  5. Generácie Y a Z budú musieť dlhšie pracovať a viac sporiť
  6. Ako si správne vybrať sporiaci účet?
  7. HYPONÁJOM, odložte hypotéku a svoj nový byt splácajte už teraz
  8. Hodnotenie profesionála: testovali sme hotely v Side a Beleku
  1. Staršie domy zatepľujú druhýkrát. Majitelia urobili chybu 14 532
  2. Kúpa investičného bytu je aktuálne výhodnejšia aj vďaka bonusom 7 982
  3. Aká má byť hrúbka izolácie pri rekonštrukcii domu? 6 651
  4. Plánujete toto leto dovolenku v Chorvátsku? 5 397
  5. Nevídaný záujem o grécke ostrovy. Mnohé hotely sú už nedostupné 5 003
  6. Hodnotenie profesionála: testovali sme hotely v Side a Beleku 4 771
  7. Zuzana Vačková: Verím, že lásku ešte stretnem 3 704
  8. O koľko drahšia bude tento rok dovolenka pri mori? 2 833
SkryťVypnúť reklamu

Pochutnávajú si na kuracom a bravčovom mäse, ale aj klobásach či slanine.

5 h

Spoločnosť TERNO real estate, ktorá prevádzkuje sieť potravín Terno a KRAJ, spúšťa nový projekt pre svojich zákazníkov.

7 h

UNICEF stojí pri všetkých láskavých rodičoch. V júni, ktorý je mesiacom rodičovstva, ponúka niekoľko inšpiratívnych tipov.

9 h
SkryťZatvoriť reklamu