Vyhrávate aj keď dva zápasy netrafíte! Super akcia NIKÉ je späť

Pre obrovský úspech u svojich klientov sa Prvá slovenská stávková spoločnosť Niké rozhodla obnoviť veľkorysú akciu SUPER BONUS.

Pre obrovský úspech u svojich klientov sa Prvá slovenská stávková spoločnosť Niké rozhodla obnoviť veľkorysú akciu SUPER BONUS. Svojím nevídaným záujmom si ju vypýtali samotní tipéri!

Funguje to veľmi jednoducho. Stačí splniť stanovené podmienky a získate výhru vo výške až 2-násobku vášho vkladu aj keď neuhádnete jeden tip. Dokonca ani pri dvoch nesprávnych tipoch neprehráte – ak ste členom Nového Klubu Niké, dostanete v takom prípade späť váš vklad.

Ako to môže vyzerať v praxi? Rozhodnete sa napríklad natipovať si zápasy z posledného kola kvalifikácie Majstrovstiev sveta vo futbale. Vyberiete si aspoň osem zápasov s celkovým kurzom minimálne 25. Započítavajú sa vám len kurzy s výškou najmenej 1,15 na zápas, najviac však 5. Tento tiket si podáte aspoň za dve eurá a môžete si užiť vzrušenie zo zápasov a čakania na ich výsledky. Keď vám všetky zápasy vyjdú, vyhrávate minimálne 50 eur. Ak vám ujde jeden, vyhrávate dvojnásobok vkladu, ak nevyjdú až dva, aj tak vyhrávate výšku vášho vkladu. Presné podmienky nájdete na www.nike.sk/superbonus.

Zaujímavosťou je, že akcie, v rámci ktorých stávková spoločnosť vypláca aj inak nevýherné tikety, bývajú prevažne stratové. „V určitom zmysle áno. Samotná akcia nepriniesla našej spoločnosti minulý rok žiadny zisk. Vnímame ju však ako darček našim verným tipérom. Chceme, aby naozaj cítili, že stávkovať v Niké sa oplatí a aby vedeli, že si ceníme ich priazeň“, dodáva prevádzkový riaditeľ Niké, Ing. Roman Berger.

Načasovanie akcie je výborné, okrem kvalifikačných futbalových zápasov môžete SUPER BONUS využiť napríklad na rozbehnutú NHL, KHL, alebo súboje Ligy majstrov počas budúceho týždňa. Zaregistrovať sa do Klubu Niké môžete v ktorejkoľvek pobočke, alebo na www.nike.sk. Neotáľajte, akcia je časovo obmedzená!

Modernizácia rozvodov tepla v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci

Tepelné rozvody na sídlisku v Medzeve, Slavošovciach a Plešivci prejdú v najbližšom období významnou modernizáciou.

Čerešne dozreli: Aj po zmenách na hypotekárnom trhu chutia!

V atraktívnom dúbravskom projekte Čerešne living sa začala druhá fáza predaja bytov. S ňou súvisí niekoľko dôležitých noviniek!

Edite sa podarilo schudnúť 30 kilogramóv vďaka 3D Chili.

Konečne si splníte svoje sny o plochom brušku a štíhlom páse vďaka novému systému založenom na zdravom chudnutí bez jojo efektu!

Úspešní Slováci radia: Presadiť sa dá vždy, snívať nestačí

Aké je tajomstvo ich úspechu?