Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Zlaďte váš parfém s vašimi povahovými vlastnosťami

Harmónia povahových vlastností a vône, ktorú okolo seba šírime, môže mať pozitívny vplyv na nás samých i na naše okolie.

Vraví sa, že tie najhrubšie črty našej povahy a najvýraznejšie povahové vlastnosti sa premietajú do každej oblasti našich životov. Odrážať sa môžu napríklad i vo výbere oblečenia, módnych doplnkov či kozmetiky. A v neposlednom rade i parfémov.

Harmónia povahových vlastností a vône, ktorú okolo seba šírime, môže mať pozitívny vplyv na nás samých i na naše okolie. Pri výbere parfému tak romantické a jemné typy ľudí môžu siahnuť po jemnejších kvetinových vôňach, akou je napríklad i Calvin Klein Eternity MomentĽahké svieže ovocné vône sú vhodné pre všetkých optimisticky mysliacich jedincov – ako vhodný príklad môže poslúžiť i parfém Adidas Fruity Rhythm. Pokiaľ ste nositeľom ráznej, autoritatívnej povahy, rovnako ráznu príchuť môže mať i váš parfém – Parfum Pulse od známej speváčky Beyonce v sebe zachytáva všetku energiu a ráznosť (nielen) z vystúpení na pódiách.

Pokiaľ nemáte vytipovaný presný typ vône, ktorá by sa k vám hodila, siahnuť môžete po tzv. všeobecných vôňach, resp. vôňach, ktoré sú vhodné pre všetky príležitosti a dokonale sedia každému typu osobnosti – a jednou z takých vôní je jednoznačne i parfém Mexx Fresh Woman.

Viac si môžete vybrať na stránke parfemy.sme.sk.

klikni a vyber si svoj parfém

Prevádzkovateľom obchodu parfemy.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a kozmetika s.r.o., jeden z najväčších predajcov parfémov, značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.

Pravá strana Dunaja môže vďaka Inchebe získať novú tvár

Incheba chce priniesť kvalitný verejný priestor, viac života a umenie.

Zelená Bratislava

Vyvetrajte si hlavu v jednom z najzelenších hlavných miest na svete.