Nedeľa, 13. jún, 2021 | Meniny má AntonKrížovkyKrížovky

Zlaďte váš parfém s vašimi povahovými vlastnosťami

Harmónia povahových vlastností a vône, ktorú okolo seba šírime, môže mať pozitívny vplyv na nás samých i na naše okolie.

Vraví sa, že tie najhrubšie črty našej povahy a najvýraznejšie povahové vlastnosti sa premietajú do každej oblasti našich životov. Odrážať sa môžu napríklad i vo výbere oblečenia, módnych doplnkov či kozmetiky. A v neposlednom rade i parfémov.

Harmónia povahových vlastností a vône, ktorú okolo seba šírime, môže mať pozitívny vplyv na nás samých i na naše okolie. Pri výbere parfému tak romantické a jemné typy ľudí môžu siahnuť po jemnejších kvetinových vôňach, akou je napríklad i Calvin Klein Eternity MomentĽahké svieže ovocné vône sú vhodné pre všetkých optimisticky mysliacich jedincov – ako vhodný príklad môže poslúžiť i parfém Adidas Fruity Rhythm. Pokiaľ ste nositeľom ráznej, autoritatívnej povahy, rovnako ráznu príchuť môže mať i váš parfém – Parfum Pulse od známej speváčky Beyonce v sebe zachytáva všetku energiu a ráznosť (nielen) z vystúpení na pódiách.

Pokiaľ nemáte vytipovaný presný typ vône, ktorá by sa k vám hodila, siahnuť môžete po tzv. všeobecných vôňach, resp. vôňach, ktoré sú vhodné pre všetky príležitosti a dokonale sedia každému typu osobnosti – a jednou z takých vôní je jednoznačne i parfém Mexx Fresh Woman.

Viac si môžete vybrať na stránke parfemy.sme.sk.

klikni a vyber si svoj parfém

Prevádzkovateľom obchodu parfemy.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a kozmetika s.r.o., jeden z najväčších predajcov parfémov, značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zbavte vašu pečeň nežiadúcich látok, detoxikujte a regenerujte ju!

2 h

Nepoznaná minulosť Trnavského, Račianskeho a Suchého mýta.

11. jún

O ktoré destinácie je najväčší záujem? Plánovanie dovolenky uľahčia naše tipy.

11. jún