Pán Seman urobil dobre, keď prenechal žezlo trom dcéram.

„Toto si kúpiš v Hause a tamto tiež. Pýtaj sa aj na toto, ochotne ti poradia.“ Veľavravná veta v komunikácii medzi Prešovčanmi.

No zároveň nejde o žiadnu prekvapujúcu informáciu, či novinku medzi obyvateľmi skoro stotisícového Prešova, tretieho najväčšieho mesta na Slovensku, či v jeho širokej okolici. Nečudo, firma HAUS s.r.o. má na tamojšom regionálnom trhu pevné postavenie.

Vznikla v roku 1991, jej zakladateľom bol Ladislav Seman. Obchodník telom aj dušou neskôr prenechal žezlo svojim trom dcéram a čoskoro sa ukázalo, ako sa hovorí, že jablko nepadlo ďaleko od stromu. Z malého obchodíka na Levočskej sa stal za 22 rokov seriózny partner pre veľké množstvo spokojných zákazníkov. Čo to rozmenené na drobné znamená? Napríklad, že na tých zopár „štvorákov“, jeden či dva regály, a jeden „pultík“, ktoré tu boli na začiatku – tak na tie si už asi nikto nepamätá. Realitou súčasnosti je 700 m2 predajnej plochy a k tomu bezplatné parkovisko pre mobilných zákazníkov.

Vnútri predajne so samoobsluhou ponúka HAUS už nie iba „železný“ materiál, no postupne pribúdal spojovací a elektroinštalačný materiál, sortiment domáceho hospodárstva. Už dávno platí, že s HAUSom si pomôžete nie iba pri stavbe alebo rekonštrukcii domu či bytu, no tiež si ho vybavíte mnohými vecami potrebnými k bývaniu. Reklamný slogan Majstrom na počkanie... sa dá s pokojným svedomím rozšíriť o slová stabilita a záruka. Stabilita prejavujúca sa v mnohých podobách. Napríklad, niektorí zamestnanci pracujú vo firme od jej vzniku. Firma reaguje na dopyt trhu a požiadavky zákazníkov, povedzme, rozšírením portfólia o predaj a miešanie farieb, brúsenie reťazí a výrobu kľúčov. Čo sa týka otváracích hodín, tie sú už dávno prispôsobené aj ľuďom zamestnaným vo viaczmenných prevádzkach – v pracovné dni od 7. do 18. hod., v sobotu od 7. do 12. hod. Tisíce Prešovčanov a stovky ľudí z okolitých obcí pozná HAUS – a všetci vedia prečo...

hausfoto3-r535_res.jpg

S dobrým pivom leto chutí

Veci majú byť jasné a pivo má byť horké.

Mercedes prináša revolúciu v správe firemných úžitkových áut

Smart zariadenie Mercedes PRO Adapter prináša modernú konektivitu pre úžitkové vozidlá Vito a Sprinter.

Marketing Art – online marketingová agentúra z Trenčína

Mladý 12-členný tím z Trenčína sa vám postará o vytvorenie web stránky, e-shopu a zabezpečí komplexné online marketingové služby.

Na Slovensko dorazil až po 30 rokoch. Big Mac oslavuje pol storo

Jediný hamburger, ktorý nevyšiel z módy.