Priemysel musí rásť rýchlejšie ako priemer

Zberná služba – príprava na budúce výzvy

Je logistika, v čase kedy sa rozbieha boj o nové trhy, výstrelok dnešnej doby? Alebo je to filozofia, ktorá môže iniciovať štandardy pre priemyselné podniky? Mnohé podniky si dnes uvedomujú, že výber najvhodnejšieho spôsobu prepravy svojho tovaru je potrebné zhodnotiť vzhľadom na kvalitu, cenu a tranzitný čas. Skúsenosti a odbornosť logistických poskytovateľov zohrávajú čoraz väčšiu úlohu.

Uspokojiť požiadavky priemyselných zákazníkov znamená znižovať ich logistické obmedzenia. Cieľom poskytovateľov logistických služieb pre výrobné podniky je ponúkať zákazníkom čo najefektívnejšie riešenia zabezpečujúce spoľahlivé toky zásobovacieho, ako aj distribučného reťazca hotových výrobkov.

Logistika pre priemyselných zákazníkov

GEFCO vystupuje ako odborník v riadení dodávateľského  reťazca, pričom ponúka vysoko kvalitné logistické služby pod jednou strechou. Aktivity sa zameriavajú na oblasť zásobovania priemyselných podnikov, zabezpečenia komplexného riešenia logistiky v rámci dodávateľského reťazca a výstupnej logistiky. Výrazným benefitom je jasný model spolupráce fungujúci v celej skupine GEFCO. Kľúčovou stratégiou je vytvárať, integrovať a rozvíjať inovatívne logistické riešenia pre medzinárodnú priemyselnú klientelu.

Zberná služba – keď kvalita, tranzitný čas a cena rozhodujú

Slogan “Logistika pre výrobné podniky” vyjadruje ambície skupiny určovať svetové štandardy v priemyselnej logistike. GEFCO už viac ako 60 rokov sprevádza svojich zákazníkov pri ich rozvoji a snaží sa vyhovieť ich požiadavkám. Jednou z aktivít je aj Zberná služba. Je určená podnikom, ktoré v rámci importu alebo exportu hľadajú efektívny spôsob prepravy kusových a paletových zásielok s hmotnosťou do 2 ton, alebo 2 ložných metrov s dôrazom na priaznivú cenu a rýchly tranzitný čas. Tovar je konsolidovaný do pravidelných liniek, vďaka čomu sa celkové náklady efektívne rozdeľujú na viac prepravovaných zásielok.

Denné spojenie s 35 krajinami

„V rámci prepravy tovarov disponujeme jednou z najväčších súkromných sietí zbernej služby a k dispozícii máme 40 multimodálnych logistických platforiem. V čase, keď sa vytvárajú veľké paneurópske železničné trasy, ponúka GEFCO komplexné a konkurencieschopné riešenia. Denne sme v spojení s 35 krajinami a našim zákazníkom ponúkame okrem samotnej prepravy aj etiketovanie, manipuláciu, či preskladnenie tovaru ako aj colné služby alebo online sledovanie zásielok. S viac ako 10 pravidelnými linkami denne do celej Európskej únie, vieme pokryť rozsiahle územie v krátkom čase bez nutnosti zakupovania celej kapacity vozidla. GEFCO Slovakia sa stáva stredoeurópskym zberným miestom pre všetky zásielky z EU smerom na Rusko, Bielorusko,  Ukrajinu a Kazachstan. Stredoeurópskym hubom, ktorý bude zabezpečovať tieto prepravy, sa stávajú Košice, ktoré vďaka svojej výhodnej polohe v blízkosti hraníc zabezpečia prepravy efektívnejšie a flexibilnejšie. Samozrejmosťou je, že zákazník platí iba za svoju zásielku, nie za prázdne miesto, ktoré nevyužil. Objednanie prepravy je veľmi jednoduché a rýchle prostredníctvom web aplikácie Webline s vyzdvihnutím tovaru nasledujúci pracovný deň pri obdŕžaní objednávky do 15:00 hodiny, uviedol Tomáš Rigó, Manažér pre zbernú službu, GEFCO Slovakia.

Cena a čas rozhoduje

„Naši zákazníci s určitosťou ocenia naše aktuálne cenové zvýhodnenie služby zbernej služby a bezpečnú prepravu ich tovaru do destinácií ako sú: Nemecko, Rakúsko, Poľsko, Česká republika, Maďarsko, Francúzsko a Rumunsko,“ dodal Tomáš Rigó.

www.gefco.sk

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.