Projekt Rezidencie MACHNÁČ stavil na lokalitu a kvalitu

Cena prekvapila!

Nároky klientov sa menia. Ľudia pri výbere svojej nehnuteľnosti už nemusia robiť kompromisy, tak ako to bolo v minulosti. Ako sa zmenila situácia na trhu s nehnuteľnosťami? Faktom je, že ľudia čoraz viac vyhľadávajú kvalitné bývanie a vyššiu životnú úroveň. Súčasná ponuka nových bytov pri Horskom parku je dôkazom, že developerské projekty čoraz viac zohľadňujú požiadavky a potreby zákazníkov. Aspekt, ktorý doteraz absentoval.

Nákupná horúčka a šialenstvo, ktoré pred nedávnom spôsobil bytový projekt Rezidencie MACHNÁČ, rezonujú do dnes. Hovoríme o nadštandardnom bývaní v novostavbe na jednej s najlukratívnejších bratislavských adries pri Horskom parku a zároveň len 5 minút od centra. Architektonické dielo leží v lone prírody s nevyčerpateľnými možnosťami na mimopracovný čas strávený v kruhu rodiny. To musíte vidieť!

Hoci sa projekt predával ešte pred štartom výstavby, byty v ňom nachádzali svojich majiteľov okamžite. Motiváciou nákupného rozhodnutia sú dlhodobá perspektíva a lepšia životná úroveň. Dnes je vyše 50% bytov VYPREDANÝCH!

Vlastniť nehnuteľnosť v centre mesta je vecou spoločenskej prestíže

Nové byty v päťpodlažných rezidenciách Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa, ktorých výstavba začala začiatkom októbra tohto roka ponúka nádherné slnečné 2i, 3i a 4 izbové byty s výmerou od 63,07 do 114,48 m2. Priestory v týchto bytoch sú skutočne výborne a účelne navrhnuté – ponúkajú variabilitu zariadenia, dostatok miesta na rôzne úložné priestory aj dostatok súkromia. Precízna rakúska kvalita je pod dohľadom jedného z investorov STRABAG, pričom výstavbu realizuje jeho dcérska spoločnosť ZIPP BRATISLAVA, s.r.o.

Rezidencie vyrastajú v mestskej časti Staré Mesto na Drotárskej ulici a spolu s lokalitami Koliba, Bôrik patrí medzi najprestížnejšie a najlukratívnejšie lokality hlavného mesta.

Konečne! Výstavba prvých rezidencií končí. Vaša nová adresa sa stáva realitou!

Výstavba prvých dvoch rezidencií Breza a Borovica končí v októbri tohto roka. Byty sa tu vypredali za rekordný čas – len 3 mesiace! Už teraz sa majitelia môžu tešiť na svoje byty! Výstavba sa stáva minulosťou a ich nová adresa získava na kontúre. Drotárska ulica so súpisnými číslami 58 a 60 onedlho privíta svojich prvých obyvateľov! Vďaka revitalizácie okolia i výsadbe listnatých a ihličnatých stromov i ďalších drevín a trvaliek sa pozemok rezidencií čoskoro zmení na zelenú oázu. Cieľom je uchovať dedičstvo krásnej okolitej prírody Horského parku. Okolie rezidencii sa pre majiteľov stane ideálnym miestom na oddych, prechádzky či športové aktivity.

Ponuka kvalitného bývania porovnateľná so zahraničím

Majitelia bytov, ktorí si kúpili byt v Rezidencie MACHNÁČ, svoje rozhodnutie neľutujú. Naopak! Oceňujú kvalitu a výnimočnosť architektúry, krásne výhľady, nevšedné riešenie interiérov budov vďaka nádherným presvetleným spoločným priestorom cez presklené átriá, ale i realizáciu prác v procese klientskych zmien.

„Projekt Rezidencie MACHNÁČ sa vďaka architektonickému konceptu a zelenému bývaniu zaradil medzi projekty nadštandardného bývania porovnateľné s ponukou v zahraničí. Možností na priateľské a jedinečné bývanie tohto druhu je v Bratislave málo. Nie je prekvapením, že oslovuje nielen Bratislavčanov ale i ľudí, ktorí dlhý čas strávili v zahraničí, napr. v Rakúsku, v Austrálii či v Holandsku a vracajú sa na Slovensko. Sme radi, že im môžeme ponúknuť kvalitu bývania, na ktorú sú zvyknutí,“ uviedol Michal Mrník, zástupca investora Rezidencie MACHNÁČ.

www.tuchcembyt.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu